Agunia1985
Fanka BB :)
Nie przejmuj się kochana, ja po zapaleniu nerek jestem, na Furaginie się skończyło,ale teraz już jest ok i wyniki w normiePrzynajmniej na razie bo pewnie morfologia mnie czeka niedługo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super że z dzidzią wszystko ok. Życzę udanego urlopu.cześć dziewczyny dzisiaj miałam USG spoko fajnie było znów zobaczyć dzidzie jak ssa paluszek czy jak sobie plącze paluszkami u rączek super nastawiłam się już trochę na chłopaka a tu dzisiaj Pani mówi że według niej jest to dziewczynka hehe już od tej pory nie nastawiam się na żadną płeć pozostanie tak aż do porodu chciałam kupować niebieski wózek ale jednak kupię uniwersalny no cóż a poza tym wszystko jest super jutro jadę do Polski na wakacje na 3 tygodnie, do domu i w międzyczasie do Zakopanego pewnie zajrzę tutaj dopiero jak wrócę czyli pod koniec lipca więc życzę Wam wiele odpoczynku, dużo zdrówka i szczęścia i udanych wakacji
MNie ostatnio 2 strasznie bolał brzuch i już myślałam że wyląduję w szpitalu, ale po nospie mi przeszło.Agapa i Phelania - tez się wybieram więc pewnie jutro podzielimy się tu zebranymi informacjami :-)
Mam nadzieje że dotrwam bo ost strasznie często mi się słabo robi więc jakbyście gdzieś w kolejce usłyszały takie "łubudu" to znaczy że to ja padłam
Ale szczerze Wam powiem e troche si obawiam bo od 3 dni tak brzucho troche dziwnie boli :-/
No ja to się bardzo nastawiłam i nie wyobrażam sobie żebym mogła się nie dostać, bo martwię się o dzidzię i ostatnio mam doła. Musimy sobie pozajmować kolejkę która pierwsza będzie :-)Jeśli chodzi o badanie moczu to ja co miesiąc przechodzę tę samą historię, przed wizytą jak robię badanie ogólne to wychodzą mi bakterie, gin daje skierowanie na posiew i posiew zawsze ujemny. Gin powiedziała, ze dopóki posiew ujemny to żeby się nie przejmować i nie dostaję żadnych leków.
Kurczę, nastawiłam się jutro na ten festyn, mam nadzieję, że uda mi się dostać na to usg...
No ja to się bardzo nastawiłam i nie wyobrażam sobie żebym mogła się nie dostać, bo martwię się o dzidzię i ostatnio mam doła. Musimy sobie pozajmować kolejkę która pierwsza będzie :-)
A najgorsze, że nie będzie można zastosować chwytu "kobiety w ciąży bez kolejki"
Ja już nastawiłam męża, że o 9 rano chcę tam być i mam czas czekać do 13.