reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć dziewczyny ! - ale wam zazdroszczę tego pikniku
u mnie w miescie nic się nie dzieje.

Słońce tak praży ,że szkoda gadać !

Zapomniałam dodać ,że ja z bratową mam na ten sam dzień termin porodu haha

Dziewczyny mam nadzieje ,że nie trzymacie laptopów na brzuchach swoich ?

Ostatnia edycja:
Nereida[/B] czekam na Twoją odpowiedź co do listy grudniowych mam! Wysłałam Ci wiadomość :laugh2: :tak:

Sergi wysłałam Ci wszystkie odpowiedzi na priv środę czy wczoraj...może nie doszło to napisałam dziś jeszcze raz i wysłałam...
Jakby znowu nie doszło daj znać to napisze tutaj na głównym forum.

Jeśli o laptopy chodzi...
Ja nie trzymam i Mężowi też zawsze zabraniałam na pasie trzymać bo to ponoć płodność odniża...

Moje dziecie troche się przelewało ostatnio we mnie czułaj jego obecność a od środy cisza....i znowu się korba uruchamia...ech...no nic najwyżej męża wyślę po wpisy jutro do szkoły a sama na ten festyn pojade na te darmowe 3D to i się uspokoje trochę :-D

Ostatnia edycja:
Misiek pojechał do pracy, ja pomyłam po obiedzie i zamiast odpoczywać w słonku, to patrze jak leje deszcz. A miało być tak pięknie..
Co do samopoczucia. W miarę dobre. M. mnie poprzytulał, trochę pocieszył że nie jestem gruba. Ja może brzydka się nie czuję, bo po buzi się nie zmieniłam, ale figura to już nie to samo i też zaczynam mieć doła z tego powodu.

Kobitki drogie głowa do góry. nie ma co się dołować, a te kilka kilogramów i kilka centymetrów w biodrach więcej nie powinny psuć nam radości, że już wkrótce dołączy do nas nasze ukochane, długo wyczekiwane Maleństwo.

ja zmykam teraz na obiadek do przyszłej teściowej a na 19 jadę na wizytę. Zabieram swoją mamę, bo M w pracy od 18 a sama nie lubię chodzić, bo strasznie się denerwuje!

3majcie kciuki i głowa do góry Ciężaróweczki :)

cześć dziewczyny :) dzisiaj miałam USG :) spoko :) fajnie było znów zobaczyć dzidzie :) jak ssa paluszek czy jak sobie plącze paluszkami u rączek :) super :) nastawiłam się już trochę na chłopaka a tu dzisiaj Pani mówi że według niej jest to dziewczynka :) hehe ;) już od tej pory nie nastawiam się na żadną płeć :) pozostanie tak aż do porodu :) chciałam kupować niebieski wózek ale jednak kupię uniwersalny :) no cóż :) a poza tym wszystko jest super :) jutro jadę do Polski na wakacje :) na 3 tygodnie, do domu i w międzyczasie do Zakopanego :) pewnie zajrzę tutaj dopiero jak wrócę czyli pod koniec lipca więc życzę Wam wiele odpoczynku, dużo zdrówka i szczęścia i udanych wakacji :)

Agapa i Phelania - tez się wybieram więc pewnie jutro podzielimy się tu zebranymi informacjami :-)
Mam nadzieje że dotrwam bo ost strasznie często mi się słabo robi więc jakbyście gdzieś w kolejce usłyszały takie "łubudu" to znaczy że to ja padłam :-D
Ale szczerze Wam powiem e troche si obawiam bo od 3 dni tak brzucho troche dziwnie boli :-/

dziewczyny, ja też ostatnio jakaś taka płaczliwa i markotna chodzę... chyba hormony dają o sobie znać.

zazdroszczę Wam warszawskiego pinkinu z darmowym 3d :tak: super sprawa, szkoda, że nie organizują takich imprez w innych miastach, na pewno zainteresowanie byłoby olbrzymie! koniecznie zdajcie nam relacje, a może nawet wpadniecie na siebie, ale fajnie by było, taki mały zlocik hehe

dziewczynom, które wybierają się na wakacje życzę dużo słońca i odpoczynku!!!

reklama
a ja dziś odebrałam wyniki...
morfologia wszystko dobrze wg norm :)
gorzej z moczem :/ wyszło, że trochę mętny, liczne bakterie, liczne bezpostaciowe fosforany i pojedyncze płytki nabłonka :/ Trochę mnie martwi taki wynik ale zobaczymy co gin we wtorek powie. Dobrze, że nie mam jeszcze leukocytów, białka i czegoś tam jeszcze w moczu. a ph wyszło 7,5...
któraś z Was też miała te bakterie w ciąży? ja tak sobie myślę, że w sumie mogę mieć jakieś zapalenie, bo zawsze w nocy jak się budzę na siku, to nawet nie tyle, że mi się mocno chce, tylko coś mnie w dole pleców boli, może nerki :/ ale takie coś już kiedyś wcześniej też miałam, tylko wtedy wyników nie robiłam

Do góry