niunia1604
Fanka BB :)
ALE FAJNE JA CHCE DO BYDGOSZCZY HEHEHE
czego nie ma tak w innych szpitalach
czego nie ma tak w innych szpitalach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rojku gratuluję Dziewuszki
ja byłam dziś na wizycie kontrolnej i usłyszałam dobre wiadomości: krwiak się wchłonął i miejmy nadzieję, że już się nie pojawi.
później usłyszałam, że łożysko mimo wszystko mam nisko osadzone, w okolicach wyjścia UW a później nieśmiało zapytałam czy może już da się sprawdzić płeć dziecka no i lekarz żartowniś zapytał czy wystarczy mi pewność tak 50/50 to się śmieję i mówię,że to i teraz już wiem bez jego pomocy a ten mi nagle pokazuje na monitorze coś i mówi, widzisz to coś, no to ja że tak, zaraz potem zrobił mi usg dopochwowe i udało się zobaczyć już nieco lepiej i wyraźniej i okazało się ,że moja Dzidzia ma siusiaka!!
więc dołączam do kolejnych grudniówek spodziewających się Chłopczyka !! 15tydz 3 dzień- więc chyba dość szybko się udało
kolejna wizyta 5 sierpnia a do tego czasu jestem na L4, a od 7 sierpnia gin położy mnie do szpitala- tak dla zachowania pozorów, żeby ZUS się nie czepiał. no i chyba nici z moich wakacji no ale czego to się nie robi dla Maleństwa. wtedy też umówimy się na połówkowe usg już 4D!!
i pojawił się problem z imieniem, bo chyba a nawet na pewno moje propozycje nie przypadną do gustu mojemu M. więc będzie trudna dyskusja, a ja już bym chciała mówić do Niego po imieniu