Phelania
Mama 2 urwisów :P
Agapa - oczywiscie ze bede:-) Usg 3d za darmo ,nie przepuszcze takiej okazji ,pewnie kolejki beda jak ch...ra
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agapa - oczywiscie ze bede:-) Usg 3d za darmo ,nie przepuszcze takiej okazji ,pewnie kolejki beda ch...ra[/QUOTE
Ja też się właśnie wybieram. Zajmij mi kolejkę
Oczywiście że dam znać. Ja jeszcze nie słyszałam serduszka mojej Kruszynki tylko raz widziałam jak bije.Cześć Kochane
Agapa- kochana nie martw sie na pewno jest wszystko super i niedlugo poczujesz ruchy maluszka. Ja ostatnio rycze przynajmniej raz dziennie, wystarczy ze cos smutnego przeczytam albo ogladam albo ktos sie na mnie krzywo spojrzy, normalnie nie poznaje siebie tej nerwowej ale nie rozczulającej sie nad soba baby. Ja jednak nie bede na tym pikniku, umowilismy sie z moim M z dwoma posrednikami na ogladanie domu i działek. Bylam 2 dni temu u gina i nie mialam usg ale posłuchalismy serduszka wiec nieco jestem spokojniejsza i wytrzymam do połowkowego. Daj znać koniecznie po usg-co i jak. ?Trzymam kciuki.
Scholastyka, Phelania-ja też jak sie sobie przygladam to widze jak sie zmieniam-tyje:-(, w I trymetrze tak fajnie schudlam bo az prawie 7kg a teraz to nadrabiam-juz z tycvh 7kg nadrobilam 4,5kg i tak jak Ty Phelania mam grube kości, niska na dodatek to juz teraz wygladam jak kulka a pomyslec ze kiedys kilka lat temu mialam niecale 50 kg.Teraz to wstyd sie przyznać. Ja jak bylam na zakupach to zamiast łapać sie za ciązowe ciuchy łapalach sie za normalne i w efekcie nic nie kupiłam.
Buziaki
Śliczne ubranka.i czego się dołujecie ja to dopiero wielka kobita będę już jaki mam brzusio wielgachny i cały czas rośnie nie ma czym się przejmować i zamartwiać NIE WARTO!! w końcu jesteśmy w ciąży to takie naturalne tycie nie patrzcie się na inne kobietki i olewajcie jeśli ktoś komentuje was ..ja mam w nosie co o mnie gadająważne ,żebym ja się dobrze czuła aby nie nic nie bolało a dzidzia była duża i zdrowa reszta to mały pikuś
a co do wagi jeszcze nikt mnie nie pobił z naszych grudniówek chyba że któraś ma po wyżej 90kg hihi
wiec głowy do góry a o zrzuceniu kilogramów porozmawiamy po porodach teraz nie ma co się zadręczać kobietki moje kochane !!!!!!!!!!!
a tu z innej beczki kupiłam mały kocyk i trzy czapeczki takie zwykłe ale jaka cena błahahaha
wiec tak
Zobacz załącznik 370401Zobacz załącznik 370402Zobacz załącznik 370403Zobacz załącznik 370404
dwie czapeczki po 1 zł sztuka ,kocyk 7,99 akurat malusi się przyda do noszenia po domku czy przewijaniu bąbelka na szybkiego czapeczka z różową oblamówką 2,99 a dresik dostałam już kiedyś pisałam o nim taki kizia-mizia jest
Jest podany kilka str. wcześniej zaaraz poszukam i wklejęDziewczyny szukam i szukam i nie mogę znaleźć nigdzie info co to za piknik? Co prawda mam na jutro trochę planów, ale może i mnie by się udało wybrać?
Freiya - ciezko powiedziec jak duza moze byc kolejka , wydaje mi sie ze cieżarówek moze byc wiecej rano, niz popoludniu tym bardziej jutro ma byc upał ja bede popoludniu choc nie wiem czy nie przyjade z kolezanka rano zeby miec z głowy:-)hehehe najlepiej byc juz na 8 rano ja o tym nic nie wiedzialam dowiedzialam sie na forum,wiec mysle roznie moze byc.