izi a wozka nie masz po Patryku???
Fajny ale jejq tyleee kasy.. no i jak dla mnie jedyny mankament poza oczywiscie ceną to siedzisko, jakoś nie uznaję kubełkowego, jednak dzidzia musi miec wygodę i swobodę, ale generalnie miodzio
,
tez mam ubrania po młodym.. ale poczekam na płec dzidzi jak się okaze laseczka to nikt i nic mnie nie powstrzyma
a ja dzis sobie kupiłam 2 tuniki jedna z h&m czarna na grubych ramiączkach, fajny rozciagliwy materiał a druga z NEW LOOK-a elegancką czarno srebrno szarą, to bede miała na 2 dzien wesela bo za 2 tyg. idę. Obie super, no i u nas otworzyli PEPCO.. AHH ZAKOCHANA JESTEM W TYM SKLEPIE. Kupiłam młodemu super koszulę na wesele za 17 zł i tenisówki w czachy.. ale za małe muszę wymienic. i KUBECZKI ITP ITD
sKLEP JEST SUPER I TAK ŁADNIE KOLORYSTYCZNIE URZĄDZONY, NIC TYLKO WYDAWAC KASĘ;P;P. ups caps.. wybaczcie nei będe zmieniac.
:-) A teraz zmykam na zumbę, pierwszy raz z młodym, mają tam fajny placyk wydzielony mnóstwo zabawek, i panią która się zajmuje dziecmi jak mamy cwicza. Zobaczymy czy będzie ze mna chodził.. czy jednak z babcią zostawał
miłego wieczorku mamusie