reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Nastazja no to życzę Ci żebyś miała tego chłopaka i z całych sił trzymam kciuki. Mnie tata mówi że będę mieć chłopaka bo się po twarzy nic nie zmieniał. Mojej siostrze powiedział że będzie mieć dziewczynkę i jak się okazało miesiąc temu na usg będzie dziewczynka:) ja już się nie umiem doczekać połówkowego, jestem strasznie ciekawego kto mieszka we mnie:) niby jest mi to obojętnie ale bardziej jestem za dziewczynką, nie długo się okaże, a tobie życzę żeby wszystko było wporządku na połówkowym:-)

reklama
DSC00175.jpgDSC00168.jpgDSC00165.JPGDSC00170.jpgDSC00162.jpgDSC00184.jpgDSC00178.jpgDSC00186.jpgDSC00169.jpgDSC00181.jpg

No to się chwalę tylko nie wiem czy forum nie padnie od takiej ilości fotek bo trochę tego jest :p

Ja tez liczyłam na chłopca, ale ostatnio lekarz mnie zmartwił, bo mówił, że prawdo podobnie będzie dziewczynka, ale jest jeszcze wcześnie i mam nadzieję, że na usg połówkowym może jednak wyjdzie chłopiec, bo wszystkie ciuszki które mi wpadają w ręce to chłopięce i niebieskie :) Nie podobają mi się różowe ubranka, ale chyba będę musiała się do nich przekonać jeśli nic tam nie wyrośnie :p

eeee noooo
śliczne masz te ciuszki ,tez mi się podobają i to bardzo ba mało tego tak sobie oglądam a pysio samo mi sie cieszy do monitorka hihihihihi

Becia84-super ten kombinezonik aż sie buzia smieje jak na niego sie patrzy, taki słodki
Nastazja-podoba mi sie to ubranko od razu widać że bardzo chcesz chłopczyka:-)

Ja od początku ciąży mam przeczucie że chłopiec będzie, ciekawe czy moje przeczucie sie spełni, ale nieważne jak bedzie dziewczynka też będzie super-oby tylko nie była tak zwariowana i niegrzeczna jak mamusia bo ja podobno wszystko robiłam na opak a jeść to w ogóle nie chcialam jak byłam malenka.

Ja od jakiegos czasu poszukuje z moim M albo wiekszego mieszkania, albo działki albo gotowego domu-kurcze jakos cieżko idzie to co czasem ogladamy woła o pomste do nieba a ceny w Wawie kosmiczne, szukamy cos poza ale z dobrym połączeniem do miasta bo pracować niestety trzeba. Dzisiaj mam doła z tego powodu, znalazlam fajny dom ale znalazł sie ktos kto jest w stanie wylozyc gotowke za niego, my niestety kredyt a wlascicielowi sie spieszy, coz czekam dzisiaj na telefon czy tamci podpisza umowe.

No nic ogolnie mam placzliwy nastroj, znowu mnie hormony dopadły:-(

Nie płacz bo będę razem z tobą plakać :((
A szukacie działki żeby się pobudować czy już z domem i jak daleko od W-wy?

Agapa-nie płacz kochana bo jeszcze całe forum zarazimy płaczliwym nastrojem;-)

Wiesz najpierw szukaliśmy wiekszego mieszkanka ale tak naprawde marzy nam sie chociaz troszeczke zieleni, jak pisalam sama /warszawa jak zreszta pewnie wiesz to ceny samych dzialek albo domów są kosmiczne, wiec szukamy działki albo juz domku zarowno jak sie jedzie z Warszawy w strone jabłonnej jak i np w sochaczewie, ważne żeby była kolejka bo do pracy musimy dojeżdzać a samochodem to jest masakra

izi a wozka nie masz po Patryku???
Fajny ale jejq tyleee kasy.. no i jak dla mnie jedyny mankament poza oczywiscie ceną to siedzisko, jakoś nie uznaję kubełkowego, jednak dzidzia musi miec wygodę i swobodę, ale generalnie miodzio:),
tez mam ubrania po młodym.. ale poczekam na płec dzidzi jak się okaze laseczka to nikt i nic mnie nie powstrzyma:D:D

a ja dzis sobie kupiłam 2 tuniki jedna z h&m czarna na grubych ramiączkach, fajny rozciagliwy materiał a druga z NEW LOOK-a elegancką czarno srebrno szarą, to bede miała na 2 dzien wesela bo za 2 tyg. idę. Obie super, no i u nas otworzyli PEPCO.. AHH ZAKOCHANA JESTEM W TYM SKLEPIE. Kupiłam młodemu super koszulę na wesele za 17 zł i tenisówki w czachy.. ale za małe muszę wymienic. i KUBECZKI ITP ITD:) sKLEP JEST SUPER I TAK ŁADNIE KOLORYSTYCZNIE URZĄDZONY, NIC TYLKO WYDAWAC KASĘ;P;P. ups caps.. wybaczcie nei będe zmieniac.

:-) A teraz zmykam na zumbę, pierwszy raz z młodym, mają tam fajny placyk wydzielony mnóstwo zabawek, i panią która się zajmuje dziecmi jak mamy cwicza. Zobaczymy czy będzie ze mna chodził.. czy jednak z babcią zostawał:) miłego wieczorku mamusie;)

reklama
Termin mam na 17 grudnia, czyli będzie piękny prezent na Gwiazdkę. ;)
O dzidziusia staraliśmy się ponad rok i nie było łatwo, ale na szczęście trafiłam do dobrej pani doktor, która nam pomogła.
O sobie zawsze tak ciężko się mówi... Jestem z Warszawy, mam 25lat, studiuję filologię polską, także jak będę duża to zostanę nauczycielką. ;)

mamy termin na ten sam dzień :)))))))))))

Do góry