reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Nastazja no to życzę Ci żebyś miała tego chłopaka i z całych sił trzymam kciuki. Mnie tata mówi że będę mieć chłopaka bo się po twarzy nic nie zmieniał. Mojej siostrze powiedział że będzie mieć dziewczynkę i jak się okazało miesiąc temu na usg będzie dziewczynka:) ja już się nie umiem doczekać połówkowego, jestem strasznie ciekawego kto mieszka we mnie:) niby jest mi to obojętnie ale bardziej jestem za dziewczynką, nie długo się okaże, a tobie życzę żeby wszystko było wporządku na połówkowym:-)

reklama
DSC00175.jpgDSC00168.jpgDSC00165.JPGDSC00170.jpgDSC00162.jpgDSC00184.jpgDSC00178.jpgDSC00186.jpgDSC00169.jpgDSC00181.jpg

No to się chwalę tylko nie wiem czy forum nie padnie od takiej ilości fotek bo trochę tego jest :p

Ja tez liczyłam na chłopca, ale ostatnio lekarz mnie zmartwił, bo mówił, że prawdo podobnie będzie dziewczynka, ale jest jeszcze wcześnie i mam nadzieję, że na usg połówkowym może jednak wyjdzie chłopiec, bo wszystkie ciuszki które mi wpadają w ręce to chłopięce i niebieskie :) Nie podobają mi się różowe ubranka, ale chyba będę musiała się do nich przekonać jeśli nic tam nie wyrośnie :p

eeee noooo
śliczne masz te ciuszki ,tez mi się podobają i to bardzo ba mało tego tak sobie oglądam a pysio samo mi sie cieszy do monitorka hihihihihi

Becia84-super ten kombinezonik aż sie buzia smieje jak na niego sie patrzy, taki słodki
Nastazja-podoba mi sie to ubranko od razu widać że bardzo chcesz chłopczyka:-)

Ja od początku ciąży mam przeczucie że chłopiec będzie, ciekawe czy moje przeczucie sie spełni, ale nieważne jak bedzie dziewczynka też będzie super-oby tylko nie była tak zwariowana i niegrzeczna jak mamusia bo ja podobno wszystko robiłam na opak a jeść to w ogóle nie chcialam jak byłam malenka.

Ja od jakiegos czasu poszukuje z moim M albo wiekszego mieszkania, albo działki albo gotowego domu-kurcze jakos cieżko idzie to co czasem ogladamy woła o pomste do nieba a ceny w Wawie kosmiczne, szukamy cos poza ale z dobrym połączeniem do miasta bo pracować niestety trzeba. Dzisiaj mam doła z tego powodu, znalazlam fajny dom ale znalazł sie ktos kto jest w stanie wylozyc gotowke za niego, my niestety kredyt a wlascicielowi sie spieszy, coz czekam dzisiaj na telefon czy tamci podpisza umowe.

No nic ogolnie mam placzliwy nastroj, znowu mnie hormony dopadły:-(

Nie płacz bo będę razem z tobą plakać :((
A szukacie działki żeby się pobudować czy już z domem i jak daleko od W-wy?

Agapa-nie płacz kochana bo jeszcze całe forum zarazimy płaczliwym nastrojem;-)

Wiesz najpierw szukaliśmy wiekszego mieszkanka ale tak naprawde marzy nam sie chociaz troszeczke zieleni, jak pisalam sama /warszawa jak zreszta pewnie wiesz to ceny samych dzialek albo domów są kosmiczne, wiec szukamy działki albo juz domku zarowno jak sie jedzie z Warszawy w strone jabłonnej jak i np w sochaczewie, ważne żeby była kolejka bo do pracy musimy dojeżdzać a samochodem to jest masakra

izi a wozka nie masz po Patryku???
Fajny ale jejq tyleee kasy.. no i jak dla mnie jedyny mankament poza oczywiscie ceną to siedzisko, jakoś nie uznaję kubełkowego, jednak dzidzia musi miec wygodę i swobodę, ale generalnie miodzio:),
tez mam ubrania po młodym.. ale poczekam na płec dzidzi jak się okaze laseczka to nikt i nic mnie nie powstrzyma:D:D

a ja dzis sobie kupiłam 2 tuniki jedna z h&m czarna na grubych ramiączkach, fajny rozciagliwy materiał a druga z NEW LOOK-a elegancką czarno srebrno szarą, to bede miała na 2 dzien wesela bo za 2 tyg. idę. Obie super, no i u nas otworzyli PEPCO.. AHH ZAKOCHANA JESTEM W TYM SKLEPIE. Kupiłam młodemu super koszulę na wesele za 17 zł i tenisówki w czachy.. ale za małe muszę wymienic. i KUBECZKI ITP ITD:) sKLEP JEST SUPER I TAK ŁADNIE KOLORYSTYCZNIE URZĄDZONY, NIC TYLKO WYDAWAC KASĘ;P;P. ups caps.. wybaczcie nei będe zmieniac.

:-) A teraz zmykam na zumbę, pierwszy raz z młodym, mają tam fajny placyk wydzielony mnóstwo zabawek, i panią która się zajmuje dziecmi jak mamy cwicza. Zobaczymy czy będzie ze mna chodził.. czy jednak z babcią zostawał:) miłego wieczorku mamusie;)

reklama
Termin mam na 17 grudnia, czyli będzie piękny prezent na Gwiazdkę. ;)
O dzidziusia staraliśmy się ponad rok i nie było łatwo, ale na szczęście trafiłam do dobrej pani doktor, która nam pomogła.
O sobie zawsze tak ciężko się mówi... Jestem z Warszawy, mam 25lat, studiuję filologię polską, także jak będę duża to zostanę nauczycielką. ;)

mamy termin na ten sam dzień :)))))))))))

Do góry