reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
A dziekanuję tak czytam forum ...hmmm spodobało mi się wiec tak zostaje z wami ...:blink:
na całe szczęście tak jak przy pierwszej ciąży tak i przy drugiej nie posiadam objawów wskazujących na ciąże wiec na całe szczęście nie znam czegoś takiego jak nudności itp
za to w rewanżu tyje jak oszalała :-p
ale i to przeżyje aby szybko minęło :-) i oby bobas zdrowy był czego życzę wszystkim mamusią :tak:

Jestem po wizycie u gina... no więc tak...
Moje dziecię ma się dobrze ma 1,43 cm i jest miedzy 7t6d a 8tc. R 160 bpm
Ale jest zaniepokojony moim wyglądem "w środku" kazał dalej brac luteinę, cały czas po dwie tabletki i zobaczymy co będzie za tydzień może to chwilowe nawet nic mi nie tłumaczył tylko powiedział proszę lezeć i jak się w tydzień nie poprawi będziemy sie martwić.
Także na chwilę obecną troszkę mi lepiej.
Także jak któraś chce opierdzielić Mnie za tę panikę to wolno :):):):p
A czemu objawy ustąpiły nie potrafi powiedzieć

Niunia1604 -witam Cię serdecznie:) sergeevna m rację to bardzo ciepłe i rodzinne grono:)

Ostatnia edycja:
Witaj niunia!ja też mam termin na 1 grudnia:) 24 maja mam to ważne badanie, czy szkrab jest zdrowy. stresuje się ogromnie. w końcu czekaliśmy na to aż 4 długie lata.

Sergi! mogłabyś wpisać mnie na listę grudniówek? zależy mi bardzo. przeoczyłyście mnie pewnie dlatego, że pisałam tylko raz 9 maja. nie miałam kompletnie czasu. ale od 1 czerwca idę na upragnione L4. teraz muszę zamknąć wszystkie sprawy, więc jestem na wysokich obrotach! pozdrawiam Was wszystkich mocno i mam nadzieję, że będę często zaglądać i się udzielać:)

Czekałam jak głupia na te 12 tygodni i powinnam się w koncu uspokoić, że wszystko będzie dobrze... ale wiadomo... jak bardzo zależy to człek się martwi:)

Ostatnia edycja:
Nereida no i widzisz, widzisz...po co ta panika? wiesz doskonale, że niczemu dobremu, to nie służy, więc proszę o więcej optymizmu z Twojej strony :-) Wiadomo, my się wszystkie martwimy, ale nie można dać się zwariować, bo człowiek osiwieje...

PS. wstaw suwaka już...

czesc Kobietki!!

Witaj Niunia!

ale mnie dawno nie bylo i znow tyle stron do nadrobienia..a wiec nie bylo mnie bo bylismy w Łodzi na koncercie Shakiry,ale bylo super(mojaa ostatnia taka impreza) :/
No ale co tam..jestem juz z Wami i nadrabiam,troche mi jest nie dobrze ale co zrobic takie uroki czasem ciazy...U nas pogoda ladna wiec zeby mi szybciej minął czas jade do Mamy na tea:)
bede wieczorkiem.

Milego dnia Mamusie!

reklama
Do góry