reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
A dziekanuję tak czytam forum ...hmmm spodobało mi się wiec tak zostaje z wami ...:blink:
na całe szczęście tak jak przy pierwszej ciąży tak i przy drugiej nie posiadam objawów wskazujących na ciąże wiec na całe szczęście nie znam czegoś takiego jak nudności itp
za to w rewanżu tyje jak oszalała :-p
ale i to przeżyje aby szybko minęło :-) i oby bobas zdrowy był czego życzę wszystkim mamusią :tak:

Jestem po wizycie u gina... no więc tak...
Moje dziecię ma się dobrze ma 1,43 cm i jest miedzy 7t6d a 8tc. R 160 bpm
Ale jest zaniepokojony moim wyglądem "w środku" kazał dalej brac luteinę, cały czas po dwie tabletki i zobaczymy co będzie za tydzień może to chwilowe nawet nic mi nie tłumaczył tylko powiedział proszę lezeć i jak się w tydzień nie poprawi będziemy sie martwić.
Także na chwilę obecną troszkę mi lepiej.
Także jak któraś chce opierdzielić Mnie za tę panikę to wolno :):):):p
A czemu objawy ustąpiły nie potrafi powiedzieć

Niunia1604 -witam Cię serdecznie:) sergeevna m rację to bardzo ciepłe i rodzinne grono:)

Ostatnia edycja:
Witaj niunia!ja też mam termin na 1 grudnia:) 24 maja mam to ważne badanie, czy szkrab jest zdrowy. stresuje się ogromnie. w końcu czekaliśmy na to aż 4 długie lata.

Sergi! mogłabyś wpisać mnie na listę grudniówek? zależy mi bardzo. przeoczyłyście mnie pewnie dlatego, że pisałam tylko raz 9 maja. nie miałam kompletnie czasu. ale od 1 czerwca idę na upragnione L4. teraz muszę zamknąć wszystkie sprawy, więc jestem na wysokich obrotach! pozdrawiam Was wszystkich mocno i mam nadzieję, że będę często zaglądać i się udzielać:)

Czekałam jak głupia na te 12 tygodni i powinnam się w koncu uspokoić, że wszystko będzie dobrze... ale wiadomo... jak bardzo zależy to człek się martwi:)

Ostatnia edycja:
Nereida no i widzisz, widzisz...po co ta panika? wiesz doskonale, że niczemu dobremu, to nie służy, więc proszę o więcej optymizmu z Twojej strony :-) Wiadomo, my się wszystkie martwimy, ale nie można dać się zwariować, bo człowiek osiwieje...

PS. wstaw suwaka już...

czesc Kobietki!!

Witaj Niunia!

ale mnie dawno nie bylo i znow tyle stron do nadrobienia..a wiec nie bylo mnie bo bylismy w Łodzi na koncercie Shakiry,ale bylo super(mojaa ostatnia taka impreza) :/
No ale co tam..jestem juz z Wami i nadrabiam,troche mi jest nie dobrze ale co zrobic takie uroki czasem ciazy...U nas pogoda ladna wiec zeby mi szybciej minął czas jade do Mamy na tea:)
bede wieczorkiem.

Milego dnia Mamusie!

reklama
Do góry