marchewka81
Aktywna w BB
dziewczyny jak mam umieścić ten suwaczek by był dobrze widoczny w postach??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Ja juz po wizycie. Wg usg poczatek 8 tyg a dzidzia ma całe 11 mm Najwazniejsze ze wszystko wporzadku i widzialam bijace serduszko :-)
Ale na wizycie stresa mialam przez moment ogromnego bo wyobrazcie sobie ze lekarz bada mnie na fotelu po czym zaprasza na usg no to ja na to czy moze wejsc maz zobaczyc a on ze najpierw sprawdzi czy wszystko dobrze a pozniej zaprosi. W tym momencie nogi mi sie ugieły i przez moment nie wiedzialam co sie ze mna dzieje. Odrazu najczarniejsze mysli ze pewnie wyczuł ze cos jest nie tak. Na szczescie po chwili pyta czy zapraszamy meza? Na to ja ze oczywiscie juz z usmiechem na twarzy. Dostałam L4 wiec juz sie bycze do rozwiazania.
Zdjecia macie wspaniałe :-) a u agniesi to juz widac zarys dziecka :-)
a ja dziś umawiam się na USG prenatalne między 12 a 14 tc, muszę jechać do innego specjalisty poleconego przez moją gin, bo ona takich badań nie wykonuje. czy wy też macie zamiar takie badania wykonać?
ja na pewno tak ze względu chociażby na 3 nieudane próby in vitro.mam już dobrego specjalistę, który ma lekarkę u siebie w klinice co leczy wady serca u płodu jeśli takie wystąpią. tylko ,że ja do takiego badania to mam jeszcze troszkę czasu