Dziś miałam baaaardzo senny dzień, u teściów zasnęłam na sofie, a potem jak wróciłam to zasnęłam w domu na 3 godziny i właśnie wstałam
Ja miałam dokładnie tak samo... Zasnęłam wczoraj w ciągu dnia 3 razy!
no ja jadę do Polski 24 maja dopiero, a z tego co liczyłam to będzie gdzieś 10 tydzień. Jakby nie było muszę czekać co najmniej miesiąc jeszcze. A mieszkam w Gloucester, jakieś 30 mil od Bristolu.
To nie tak strasznie daleko ode mnie - ja mieszkam w Coventry (samo centrum UK ;-) ). U mnie podczas wizyty u gina w Polsce właściwie ciężko określić, który to będzie tydzień
Cały pikuś w tym, że mam bardzo długie cykle, trwają średnio 40 dni i owulacja przez to też odbywa się później... No i w tym wszystkim nie wiem, jak liczyć tydzień ciąży, skoro owulację miałam najprawdopodobniej w 25-26 dniu cyklu, a wg metod obliczeń przyjmuje się cykle w których owulacja wystąpiła w 14 dniu...
Czesc kobietki
Witam nowe mamuski na forum,tyle juz nas jest ze ciezko spamietac ;-)
U mnie dzien szybko minal,bylo sprzatanie w domku a potem grill z rodzinka:-) Samopoczucie ok,ale juz jestem zmeczona i chyba zaraz pojde spac ;-) Ostatnio moja noc trwa 12 godzin,a o 21 juz jestem padnieta.Mdlosci mam okropne ufff,ale oczyswiscie dam rade ;-) Tempka 37,1 prawie codziennie.Syski silikony ;-)Duze i bolace ...brzuszek pobolewa.
Pozdrawiam mamuski:-) Milej niedzieli
Cześć
Kocie :-) Wiesz, szczęściara z Ciebie...
Ja zaliczyłam pobudkę wczoraj o 4 w nocy, a dzisiaj o 3!
Coś niemożliwego - jak tak dalej pójdzie, to się przestanę wysypiać i w ogóle mi się pomylą wszystkie zależności dzień-noc :-( Objawy mam w sumie takie same, jak Twoje
A no i jesteś już kolejną, która mnie tutaj nęci kiełbaską z grilla... Ahhh..
też jestem ciągle zmęczona,mogła bym przespać noc i pół dnia jeszcze,w pierwszej ciąży miałam więcej energii i pracowałam nawet po 10,11 godzin.A jak tam u was z zachciankami??bo mnie często bierze na paskudztwa typu pizza,zapiekanka,tortilla..i nie umiem się oprzeć.A jak mi się chce pepsi..
Agniesia zazdroszczę spania w nocy...
A co do zachcianek to nie jest źle na razie... Tylko ta kiełbaska z grilla za mną chodzi...
Czesc laski ,,,,,jak wasze samopoczucia bo u mnie nadal nic a nic, wczoraj mialam impreze firmowa a jedzenia to niezlicze chodzic nie moglam tak sie obzarlam kazdy pytal czy ja napewno w ciazy bo wszystko mi smakowalo i od niczego mnie nie odzucalo dzis pewnie poodpoczywamy
Cześć Słońce!
Mnie do tej pory odrzuca tylko szynka na kanapce
;-) I czosnek, co w sumie dziwne, bo bardzo lubiłam zawsze dodawać go do potraw ;-)
A samopoczucie u mnie ok, poza faktem, że nie śpię od 6 godzin...