reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

ja mysle, ze warto by bylo utworzyc tez zamkniety watek, dostepny tylko dla nas, w ktorym moglybysmy np. wstawiac nasze zdjecia :) co by sie lepiej poznac :)

Świetny pomysł-jak tylko nasz wątek zostanie przeniesiony napisze w tej sprawie do Moderator:-):tak:Nie chcemy żeby ktoś niepowołany nas ogladał czy kopiował:no:

Witajcie. Ja też dziś zobaczyłam upragnione II. Mogłam je zobaczyć już wcześniej ale bałam się rozczarowania tak jak w tamtym cyklu. Życzę wszystkim bezproblemowych już 8 miesięcy:)

Ogromne Gratulacje!!! Witaj wśród Zimowych Mam:-):tak:

majeczka jestem za tym, żebyś zrobiła takową listę:)
akasiam samopoczucie dzisiaj kiepsko, rano mdłości, potem osłabienie, senność, jednym słowem masakra:)

Dzięki:-)

reklama
ja teraz w stresie jestem, bo na czwartek dopiero mój termin @ i mam nadzieję, że wszystko będzie ok :-)
to świetny pomysł z założeniem wątku zamkniętego dla naszych potrzeb lepszego poznania się ;-)

ja teraz w stresie jestem, bo na czwartek dopiero mój termin @ i mam nadzieję, że wszystko będzie ok :-)
to świetny pomysł z założeniem wątku zamkniętego dla naszych potrzeb lepszego poznania się ;-)

Wiem,co czujesz-sama zrobiłam test ciążowy na tydzień przed @,a później się martwiłam:tak:Ale jest już tydzień po miesiączce temperatura się utrzymuje więc chyba wszystko jest oki:-) Nie martw się @ mówimy a sio!!!
Miłego dzionka Ciężaróweczki;-)
Ps. Od Moderator cichosza....

Czesc dziewczyny jak samopoczucie bo ja sie obudzic nie moge tylko bym spala i spala czy juz wam wroza co bedzie bo ja juz mam dosc sluchnia a to dziewczynka a to chlopczyk a wy co czujecie macie jaies swoje przeczucia ?pozdrawiam was wszystkie

Witam, nie wiem jak mogłam przeoczyć ten wątek:)... 29 marca wyszedł mi pozytywny test ciążowy, także chciałabym dołączyć do Was:-). Jestem po dwóch poronieniach i ta ciąża od początku jest wsparta farmakologicznie. Jestem na zwolnieniu lekarskim i oszczędzam się. W czwartek widziałam pęcherzyk ciążowy. Beta przyrasta prawidłowo i póki co, wszystko jest ok. :-) Co do mojego samopoczucia to oczywiście mam napady senności w ciągu dnia. Szybko się męczę, mam ogromny apetyt i jestem bardziej wyczulona na zapachy. Pozdrawiam wszystkie grudnióweczki.

Ostatnia edycja:
Czesc kobietki :-) U mnie dzis ponura pogoda,pada i pada:dry: Czuje sie jak narazie dobrze.Odkad jestem na zwolnieniu mdlosci nie atakuja calymi dniami. Przez ostatnie tygodnie dawaly mi popalic,cofalo,schudlam kilogram mimo,ze nie wymiotuje.Nie wszystko smakuje jednak ;-) Moja temperatura utrzymuje sie na granicy 37*/37,1*.Syski bola mnie od samego poczatku:baffled: Brzuch pobolewa,kloje po obu stronach,czasami skorcz.
aspirynka ja mam przeczucie na chlopca,ale wszyscy mowia,ze bedzie dziewuszka ;-) Zobaczymy kto bedzie mial racje;-)

Pozdrawiam :-)

czesc tofika witamy w naszym gronie i powodzenia zyczymy napewno wszystko bedzie super a ty czarnykocie heheheh co wolisz|? wiem wiem najwazniejsze aby zdrowe bylo ale warto sobie nieraz pomazyc pozdrawiam

Czesc dziewczyny jak samopoczucie bo ja sie obudzic nie moge tylko bym spala i spala czy juz wam wroza co bedzie bo ja juz mam dosc sluchnia a to dziewczynka a to chlopczyk a wy co czujecie macie jaies swoje przeczucia ?pozdrawiam was wszystkie
Ja mam przeczucie że będzie chłopczyk albo... bliżniaki... :zawstydzona/y: (tak bym chciała!! :laugh2: )
Witam, nie wiem jak mogłam przeoczyć ten wątek:)... 29 marca wyszedł mi pozytywny test ciążowy, także chciałabym dołączyć do Was:-). Jestem po dwóch poronieniach i ta ciąża od początku jest wsparta farmakologicznie. Jestem na zwolnieniu lekarskim i oszczędzam się. W czwartek widziałam pęcherzyk ciążowy. Beta przyrasta prawidłowo i póki co, wszystko jest ok. :-) Co do mojego samopoczucia to oczywiście mam napady senności w ciągu dnia. Szybko się męczę, mam ogromny apetyt i jestem bardziej wyczulona na zapachy. Pozdrawiam wszystkie grudniuweczki.

Tofika witaj wśród Grudnióweczek :tak: :-)

aspirynko ja odkad pamietam zawsze chcialam miec pierwszego synka.Tak sobie myslalam,ze jak pierwszy bedzie chlopiec,to potem strzele mu siostrzyczke i bedzie mogl jej bronic, hehe w razie co ;-) :-) najwazniejsze jednak jest,zeby dzidzia urodzila sie zdrowa :tak:Bede mile zaskoczona jak bedzie to jednak dziewczynka,slyszalam ze sa spokojniejsze,nie broja tak;-) A ty kochana co bys chciala?

reklama
Do góry