reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

majeczka02 jadę z córką właśnie na operację serduszka do profesora Malca,to druga,a właściwie trzecia operacja,za jakiś czas będzie jeszcze jedna

reklama
majeczka02 jadę z córką właśnie na operację serduszka do profesora Malca,to druga,a właściwie trzecia operacja,za jakiś czas będzie jeszcze jedna

Współczuję Kochana. Takie maleństwo,a tyle już przeszło... Jesteś napradę dzielną mamą-SUPER MAMĄ i masz Super Córeczkę:-):tak:Będę trzymała za Was mocno kciuki żeby wszystko pięknie i dobrze się udało:tak:

Już są Grudniówki... Niesamowite!! :-)

Trzymajcie się Dziewczyny ciepło, niech czas oczekiwań na dzieci będzie miły, bezproblemowy, pełen miłosnych uniesień!
A dzieciaczki niech rosną duże (ale nie za bardzo) i przede wszystkim zdrowe :-)

Pozdrawiam ciepło,
Mama Adasia styczeń 2010 oraz oczekująca Hani wrzesień 2011 :-)

Dziewczyny Lista Grudniowych mam i dzieciaczków utworzona:-):tak: Proszę teraz o Wasze terminy. Możecie podać z kalkulatorów-to po wizytach ewentualnie naniosę poprawki:tak:

Dziewczyny to jakie macie propozycje wątków?
Możemy tu podebatować:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
widzę, że nie tylko na mnie ta pogoda tak sennie działa. W pracy chodzę z kąta w kąt, a że pracuje w przedszkolu to dzieci na całe szczęście hałasem pobudzają do życia:)
agniesia trzymam kciuki za pomyślność operacji.
mój termin z kalkulatora to 15.12
Mam nadzieje, że będzie dziewczynka:) u mnie jeszcze nikt nie wie, czekam z tym aż będę po wizycie u lekarza.

reklama
Gratulacje dziewczyny.
spokojnych 8 miesiecy zycze:)
szybkich porodow i wspanialych pociech:)
grudniowa mama 2009:)

Do góry