reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Czarnykocie gratulacje ogromne!!! I podziwiam determinację, teraz czas na nagrodę za ciężką walkę! Szczęśliwych 8 miesięcy! :-)
Aspirynka ja totalnie nie wierzyłam już, że nam się uda... To był ostatni cykl starań przed przerwą na rok którą planowaliśmy ze względu na nasz ślub, którego termin to czerwiec 2012. Chciałam minimum pół roku po porodzie odpocząć przed ślubem i mieć czas na odzyskanie siły i formy po porodzie no i Maluszka mieć już nieco podrośniętego ;-) Nic nie wskazywało na II kreseczki, a one... tak po prostu się pojawiły :-)
Aspirynka ja totalnie nie wierzyłam już, że nam się uda... To był ostatni cykl starań przed przerwą na rok którą planowaliśmy ze względu na nasz ślub, którego termin to czerwiec 2012. Chciałam minimum pół roku po porodzie odpocząć przed ślubem i mieć czas na odzyskanie siły i formy po porodzie no i Maluszka mieć już nieco podrośniętego ;-) Nic nie wskazywało na II kreseczki, a one... tak po prostu się pojawiły :-)
Czasami rzeczy nas zadziwiaja ja gdy rodzilam pierwsze dziecko nigdy niepomyslslabym ze sie jeszcze zdecyduje kiedys ale mam wpanialego meza drugiego i zdawalam sobie sprawe ze musze mu urodzic dzidziusia tak tez sie stalo lepiej wczesniej niz pozniej tymbardziej ze mam juz 32 lata
czarnykot
Fanka BB :)
sergeevna to fakt ;-)Troche sie nastaralam,zeby zobaczyc moje II kreseczki:-) 6 lat staran i nic.Potem in vitro...ale warto bylo O in vitro juz prawie zapomnialam hehe,a mysle tylko o tej malej dzidziu w srodku Mam nadzieje,ze wszystko tam na dole wpozadku.Wedle moich obliczen termin to 2 grudnia,ale zobaczymy co lekarz powie. Moje II kreski zobaczylam 27 marca,potem powtorzylam 31 marca i wtedy juz ujrzalam 2 super bordowe krechy
a_gala
czarnykot gratuluje serdecznie i witamy na watku
juz mam wynik drugiego badania bety po 48h, jest 1 165, czyli wzroslo o ponad dwa razy a min. przyrost to 66%, alez sie ciesze zaczynam wierzyc, ze tym razem sie uda
wstawilabym suwaczek....a co mi tam....zaraz to zrobie, przeciez nie zapesze
juz mam wynik drugiego badania bety po 48h, jest 1 165, czyli wzroslo o ponad dwa razy a min. przyrost to 66%, alez sie ciesze zaczynam wierzyc, ze tym razem sie uda
wstawilabym suwaczek....a co mi tam....zaraz to zrobie, przeciez nie zapesze
majeczka02
Cześć Dziewczyny:-)
Widzę,że dołączyły do nas nowe Mamusie Grudniowe GRATULUJĘ Wam mocniutko i cieszę się,że jesteście
PS.Pisałam dziś do naszej Moderator o przeniesienie naszego watku na stronę główną-dam znać jak dostanę odp.
Widzę,że dołączyły do nas nowe Mamusie Grudniowe GRATULUJĘ Wam mocniutko i cieszę się,że jesteście
PS.Pisałam dziś do naszej Moderator o przeniesienie naszego watku na stronę główną-dam znać jak dostanę odp.
reklama
a_gala
Cześć Dziewczyny:-)
no wlasnie w koncu mogli by nas przeniesc, no....mozna by bylo jakis watek np. poznajmy sie, zalozyc