reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziendoberek,:-)
Agunia, trzymaj sie cieplutko! Trzymam za was kciuki!:tak:
Zabcia, na pewno wszystko odbedzie sie tak jak zaplanowaliscie i bedzie to jeden z najpiekniejszych dni! Wszystkiego najlepszego!:tak:
Inka, na pewno sie dogadacie na spokojnie....:tak:
Sergie, Tofika - wspolczuje wam bardzo tej bezsennosci... Musimy jakos sie podzielic tymi dyzurami, abyscie tez mogly kiedys pospac...;-)
Milego dnia!

reklama
Cześć Kochane

Ja tu zaglądam, myśle sobie że sobota i wszystkie sobie śpią a tu ruch normalnie.:-)

Sergi, Tofika-ja też nie mogę spać, pisze sie na zmiany w dyzurach:-),kręgosłup daje takiego czadu ze czasem pół nocy chodze, na lewym boku nie moge spać bo bol kregosłupa jest nieznosny i reka dretwieje tak ze rano przez kilka godzin nie moge utrzymac kubka, na prawym zaraz dostaje kopniaki bo tam niunia lezy- ulozona jest główka w dół ale z prawej strony,

Żabcia- wszystkiego naj, naj, najlepszego na nowej drodze życia, żeby każda chwila była tak piekna jak tylko sobie wymarzysz,

łysa- najlepsze życzenia urodzinkowe dla Zuzi, tort super!!!

Agunia
-trzymam kciuki za twoja Niunie-zeby jeszcze posiedziała w brzuszku-moze to tętno sie unormuje

Żabcia wszystkiego naj, naj, naj i zero stresu! To cudowny dzień!
Lysa - mnie się tort podoba - ja nawet takiego nie umiem zrobić :)

Za mną ciężka noc. M. wczoraj wypił conieco i tak chrapał że poszłam na kanape do salonu, a że kanapa ze sztucznej skóry zimna jak cholera ale nic to - usnęłam. 4:30 budzi mnie mój własny płacz - śniło mi się że wybuchła niedaleko bomba atomowa:( widziałam tego grzyba który się unosi ale byłam w takiej odległości że nie "zdmuchnęło" domu w którym byłam. Tuż po wybuchu przyjechali różni ludzie z aparatami do pomiarów promieniowania. Powiedzieli że jestem napromieniowana i jest to kwestia paru dni jak umrę. Rozpłakałam się i prosiłam ich żeby mi jeszcze wyciągnęli syna z brzuszka przed śmiercią bo chce go bardzo zobaczyć ale nie chcieli tego zrobić. Chodziłam po miasteczku i prosiłam każdą napotkaną osobę żeby mi pomogła bo ta strasznie chce go zobaczyć zanim umrę :( i wtedy obudził mnie mój płacz. Masakra. Miewam takie sny że potem cały dzień nie mogę dojść do siebie. I jeszcze boli mnie głowa:(

Żabcia, to najgorsze - przygotowania - już za Wami. Teraz najprzyjemniejsza część. Delektuj się nią, bo musisz zapamiętać to uczucie do końca życia :) WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO!

A propos prania. Oglądałam wczoraj program na TLC o otyłych kobietach w ciąży. Jedna z nich była w ósmym m-cu i już się nie mogła doczekać. Pokazywała ciuszki dziecka - w szafie i komodzie. I... wszystkie były z metkami! :) Od razu pomyślałam, że biedna jest, bo nie ma takiego forum jak my, gdzie koleżanki by ją uświadomiły, że musi to wszystko wyprać :)))

Mła my na szczęście mamy BabyBoom i świetne Koleżanki Forumowiczki zorientowane we wszystkim :tak: :-)

Kochane, przypominam, że dzisiaj w nocy (z soboty na niedzielę) mamy zmianę czasu na zimowy ;-) Zegarek przestawimy z godz. 3:00 na 2:00 w nocy :tak:

Hej kochane, ja tak na szybciutko..
Wczoraj jakoś tak w ogóle nie miałam nastroju ani humoru na pisanie na BB, z resztą jak chwilkę posiedziałam na czterech literach, to od razu mnie brzuch ściągał:-(..
Więc wybaczcie, ale nie poodpisuję..z resztą dzisiejsza noc znów cięzka -ja co 1,5 godziny z zegarkiem w ręku na siusiu, a Marysia pobudka o 3.00 w nocy i już wyspana:szok::wściekła/y::szok:..
Żabciu - wszystkiego najlepszego na Nowej drodze życia, dużo wytrwałości i cierpliwości, no i miłości!!!

1163576272_47b88c0c02_m.jpg

Agunia - trzymam i ja kciuki za Ciebie i Igunię..wytrzymaj jeszcze chwilę w dwupaku! Ale i tak będzie dobrze, zobaczysz!!!
Lysa- tort super!!!
Miłej soboty, uważajcie na siebie dziewczyny!!Idę spać;-)

Agunia, Violett - Kochane wytrzymajcie jeszcze tylko chwilkę, trzymam kciuki za was i wasze maleństwa.
Żabcia - wszystkiego naj, naj, najlepszego. nie denerwuj się , będzie ok

A ja was jeszcze raz proszę o głosiki. Wiem że większość już głosowała, ale w tej chwili brakuje mi 17 głosów do prowadzącej. Może poproscie swoich znajomych (każda po 1 osobie) i może uda mi się wygrać. Hasło: Biegiem na rowerze tylko z First Bike. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

J
eszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za pomoc :*:*:*

Ja dziś z rana wymiotowałam (niedużo) i zrobiło mi się już 2x słabo. Mąż handluje od dziś zniczami, a ja sama z moimi księżniczkami. Muszę zaraz jeszcze zrobić gołąbki, a jutro mam spokój bo imprezujemy u mojego taty na imieninach.

sergeevna- dobrze ,że przypomniałaś ! no to godzinkę dłużej śpimy !

asko_- a to co to za szpital ? / Zgadzam się z Tobą też jestem za normalną kompielą. Chociaż warjują z tymi wiaderkami ,ale mnie
to nie przekonuje.

lysa_d-
Ty nie masz zdolności przecież on jest piękny ! pewnie również pyszny !!!

żabcia_tbg- Wszystkiego dobrego ! na nowej drodze życia !!! / mnie dopiero czeka w kwietniu ten stres ?

Pyszczek28-
Podobną noc miałam przed wczoraj byliśmy na urodzinach kuzyna i mój P jak to nigdy nie pije troche wypił , a ,że dużo mu nie
potrzeba . Prosił mnie o godz. 22 żebyśmy już szli do domu. I to był chyba błąd ... tak chrapał jak nigdy myślałam ,że go zabije .
Położyłam się w inne łóżko ,ale nie było mi wygodnie po 2 godz zaś wróciłam. Jakoś już usnęłam.
Ten rano mnie przepraszał ,ale ost. raz z nim śpie ! ....

agapa- a trzeba być zalogowanym na bb żeby głosować bo jeśli nie to podeślę dalej to...

Dzień dobry, dziś to pospałam :) mimo, że robiłam spacerki do wc, to Malutka dała mi pospać i obudziła kopniakami i rozciąganiem dopiero po 9 :D
Nadrobiłam zaległości z wczoraj wieczór popijając kawkę :)
Agunia - oby wszystko dobrze się skończyło... już leci 35 tydz więc Twoja córcia da radę w razie czego :) oczywiście mogłaby jeszcze posiedzieć w brzuszku z 2 tygodnie, trzymam za Was kciuki - będzie dobrze - musi być!
Agapa - głos oddany :)
Łysa - super torcik :) och jakbym zjadła kawałek :)
Mła - faktycznie biedne te matki w Anglii :) jak to przeczytałam, to przypomniało mi się, że ostatnio dawna znajoma dodała na nk zdjęcie swojej miesięcznej córki w pajacu a'la dynia (halloween) ale od razu po jego kupnie (miał metkę!!!). Chyba się chciała pochwalić jakiego to ciuszka nie kupiła.
Żabcia- dużo, dużo, dużo miłości, zaufania i cierpliwości na nowej drodze życia :) i zadowolenia z synka :)
Aśko- dzięki o info na temat tych nakładek :) do tej pory stosowałam metodę na samolot ;p bo też nie lubie publicznych toalet.

reklama
Dzień dobry, dziś to pospałam :) mimo, że robiłam spacerki do wc, to Malutka dała mi pospać i obudziła kopniakami i rozciąganiem dopiero po 9 :D
Nadrobiłam zaległości z wczoraj wieczór popijając kawkę :)
Agunia - oby wszystko dobrze się skończyło... już leci 35 tydz więc Twoja córcia da radę w razie czego :) oczywiście mogłaby jeszcze posiedzieć w brzuszku z 2 tygodnie, trzymam za Was kciuki - będzie dobrze - musi być!
Agapa - głos oddany :)
Łysa - super torcik :) och jakbym zjadła kawałek :)
Mła - faktycznie biedne te matki w Anglii :) jak to przeczytałam, to przypomniało mi się, że ostatnio dawna znajoma dodała na nk zdjęcie swojej miesięcznej córki w pajacu a'la dynia (halloween) ale od razu po jego kupnie (miał metkę!!!). Chyba się chciała pochwalić jakiego to ciuszka nie kupiła.
Żabcia- dużo, dużo, dużo miłości, zaufania i cierpliwości na nowej drodze życia :) i zadowolenia z synka :)
Aśko- dzięki o info na temat tych nakładek :) do tej pory stosowałam metodę na samolot ;p bo też nie lubie publicznych toalet.

Metoda na Małysza nie zawodna ,ale chyba wszystkie zakupią nakładki .

Do góry