reklama
Jestem przerażona po przeczytaniu wątku "na sygnale". Dziewczyny trzymajcie się, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Sama sie niezbyt dobrze czuję i myślałam, że sie skończy w szpitalu, bo mi serducho zaczyna szaleć...i duszno mi strasznie..,.ale przespałam sie, odpoczęłam i trochę pomoglo.
Sama sie niezbyt dobrze czuję i myślałam, że sie skończy w szpitalu, bo mi serducho zaczyna szaleć...i duszno mi strasznie..,.ale przespałam sie, odpoczęłam i trochę pomoglo.
agapa
Fanka BB :)
Jak chcesz to mi możesz podać na pw swój nr, a ja ci potem odeślę swójojjejjjj coś kiepskie wiadomości ostatnio!!!
Mła dzięki za info i mam pytanie bo wczoraj się nad tym zastanawiałam wymienałyście się nr tel bo myślałam sobie że jak coś by się u mnie wydarzyło to bym was nawet nie zawiadomiła???????
oczywiście trzymamy kciuki za mamaOskarka&&&&&&&
Freya trzymaj się cieszę się że u ciebie już lepiej i aby tak cały czas było wypoczywaj kochana a w jakim szpitalu byłaś???
Milva
Zbójkowa mama;)
informacje na sygnale niepokojące..trzymajcie się dziewczyny!!
ja nie mam jeszcze nic kupione do szpitala, dla malucha tez nie przygotowane i jak czytam takie alarmy to panika się włącza
ja nie mam jeszcze nic kupione do szpitala, dla malucha tez nie przygotowane i jak czytam takie alarmy to panika się włącza
kurcze, dajcie rade jeszcze troszke wytrzymac razem dzieuszki!
Ja też mocno trzymam kciuki za wszystkie laseczki leżące w szpitalu!
Milva- świetnie cie rozumiem, aż człowiek sie budzi i ma ochote przygotować szpitalną torbę w razie czego...
Ja też mocno trzymam kciuki za wszystkie laseczki leżące w szpitalu!
Milva- świetnie cie rozumiem, aż człowiek sie budzi i ma ochote przygotować szpitalną torbę w razie czego...
inka85
Mamusia Aleksego
dzień dobry
ale informacje z rana
dziewczynki trzymajcie się dzielnie!!!! przyznam szczerze,że jestem coraz bardziej przerażona!!
ja nawet nie mam co do torby spakować więc jutro obowiązkowo ranna pobudka i jadę na giełdę kupić jakąś koszulę, cokolwiek żeby tylko mieć.
ale informacje z rana
dziewczynki trzymajcie się dzielnie!!!! przyznam szczerze,że jestem coraz bardziej przerażona!!
ja nawet nie mam co do torby spakować więc jutro obowiązkowo ranna pobudka i jadę na giełdę kupić jakąś koszulę, cokolwiek żeby tylko mieć.
dagne
Fanka BB :)
Rany, ale poleciały te akcje nieprzyjemne... oby tylko wszystko było dobrze...
MamoOskarka - trzymam mocno kciuki &&&
MamoOskarka - trzymam mocno kciuki &&&
reklama
kota-behemota
Q & H team
o cholerka, wątek "Na sygnale" mnie wręcz przeraził! Dziewczyny, trzymajcie się dzielnie!!!!!
Żabciu - wszystkiego, co najpiękniejsze na nowej, lepszej drodze życia!!!! :*
Żabciu - wszystkiego, co najpiękniejsze na nowej, lepszej drodze życia!!!! :*