reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej dziewczyny, ja tylko na moment, nawet nie miałam czasu od paru dni na neta.. tak na dobrą sprawę ciagle coś sie dzieje, a jak mały śpi w południe to ja też leniu****ę;p;p
Żabciu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!
Inka podejrzewam że Wam obu jest z tym źle i obie chciałybyście to zmienić więc z pewnością zdążycie się pogodzić i porozmawiać:) głowa do góry
Violet wracaj do nas i to jeszcze w dwupaku choc na troszkę:)
Olluchna słyszałam widziałam, uwazam że fajna rzecz, ale ja i tak wolę tradycyjną kąpiel niemowlaka, to jest niesamowite uczucie szczegolnie kiedy dzidzia juz po kilku dniach zaczyna czerpac z niej radość(bo z poczatku bywa że popłakuje i sie boi)
papayko nie miałam okazji napisać choć czytałam o śmierci dziadka, więc moje wyraz wspolczucia, i jestem dumna z Ciebie że dalaś radę pożegnać dziadka, wiem że to głupio zabrzmi ale ci zazdroszczę że mogłaś tyleee się nim nacieszyć ja dziadków wogole nie znałam tylko babcie i to bardzo słabo pamiętam, a uważam że to wielkie szczęście ich mieć:)
klariss powodzenia w oszczędzaniu się.. wiem że przy Błażejku to łatwe nie będzie
Milva ja jeszcze nie mam wypranej pościelki, to jak wroce od tesciow.. ale tak myślę czy przy młodym prałam kocyki i chyba nie.. więc moze tylko solidnie wywietrzę na balkonie. Reszta obowiązkowo jest prana.

a u nas jak zwykle długi szalony dzień, jutro jadę na 13.30 na basen(wyjatkowo bo my mamy zajecia w niedziele) ale potem zaraz ruszam w drogę do teściów znowu na tydzien, pozamykac sprawy z kredytem i rozliczeniami II transzy, no i troche przypilnować naszą ekipę bo chyba się rozkokosili trochę. A poza tym nie ukrywam że ciekawi mnie efekt po kolejnych 2 tyg. pracy, własnie minął miesiac odkąd weszli na fundamenty.
Mała bryka na całego, mnie czeka kupa prasowania i nie mam ochoty sę za to zabierać, w dzień Kamil mi wszystko roznosi, na wieczor choć chwilkę mam dla siebie więc ... same rozumiecie.

AAAAaaaaaa w kwesti pakowania torby, zaczęłam:D nawet kupiłam cienki szlafroczek (bo ja mam 2 ale jeden gruby frotte a drugi taki misiowy-zajmują calą torbę) i papcie, papierowe nakładki na wc(POLECAM DO SZPITALA TYMBARDZIEJ JESLI NIE MA TAKICH WARUNKOW JAK W SZPITALU KTORY WYBRAŁA MŁA!!!!), z młodym ich nie miałam ... a nei lubię siadać na publicznych toaletach...

NO I WŁASNIE okazało się że majtki siateczkowe ktore kupiłam.. podobnie jak u maxwell są za małe... [h=2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2]rozmiar M/L 52-100cm[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/h]wiec jesli ktoraś reflektuje to mam paczuszkę 5 szt. jedne tylko rozpakowałam zeby zobaczyc(przeczucie) oczywiście oddam za darmo i przesyłkę równiez opłacę ja:0 szkoda mi je wyrzucic.

reklama
Padam na twarz :( zolw ze mnie nieziemski i od 9 wieczora zrobiłam tylko sałatkę warzywna i Zuziowy tort na jej jutrzejsza imprezke :o no ale nic, u mnie po polnocy I w koncu ide spac. Tort zalaczam o ostrzegam, ze takich zdolnosci jak mamaOskarka nie mam co widac po mojej Swince Peppie haha tak czy siak ciasto biszkoptowe, jedna warstwa kremu smietankowego i jedna tiramisu, na wierzch masa cukrowa kupna tylko rozwalkowana a obrazen tez wydrukowany na masie cukrowej ale to juz zamawialam z internetu wiec troszke oszukalam ale nawet mi sie podoba ;-) jutro postaram sie was nadrobic a poki co spokojnej nocki, buziaki.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 34
Witajcie dziewczyny, pewnie jeszcze śpicie...:-)Aja się wczoraj przed zasnięciem fatalnie czułam. Brzuch mi twardniał tak mocno że aż mi się słabo robiło, chociaż nie bylo to bolesne.
Duszno mi bylo, a kiedy zasypiałam miałam wrażenie, że lapie mnie bezdech i się ciągle wubudzałam.. Wczoraj wylazły mi hemoroidy i to chyba ta hardcorowa wersja:zawstydzona/y:.Nie wiem co stosować, bo to męka nieziemska.

łysa,
gratukacje dla siostry, pewnie jest przeszczęśliwa.

Phelania, to mnie pocieszyłaś z tym cukrem. Ja mam na czczo w normie takze chyba na razie dobrze. Nie moge sie doczekac końca tej diety, marzę o slodkościach:-). Aż sie boję, że po ciązy dorwe się do slodyczy i przytyję ze 100kg...:-)

asko, w takim razie ja tez musze otworzyc moje majciochy, bo nie sprawdzałam czy będą ok a mam rozmiar m. Powodzenia z mobilizowaniu ekipy. :-)

Violet,
trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia, wytrwajcie jeszcze.

Cześć Baby! :-)

Melduję się (prawie...) pierwsza w sobotni poranek... Właściwie to od jakiś 3 godzin nie śpię już, kręciłam się tylko z boku na bok więc zapadła decyzja o tym, żeby pupę z łóżka podnieść... :sorry:

Violett trzymaj się Kochana w dwupaku dalej, oby jak najdłużej! Trzymam kciuki za Was &&&&&&&&&&
Agunia1985 dobrze że już w szpitalu jesteś pod opieką, lekarze na pewno Wam pomogą! Wszystko będzie dobrze! To już 35tc u Ciebie, więc bądź spokojna o Ingusię! Ale życzę Wam wytrwałości w dwupaku jeszcze przez jakiś czas &&&&&

Łysa aaaj tam, się przejmujesz ;-) Mnie się świnka podoba :-) Wyśmienitej zabawy życzę dzisiaj na Zuzinkowych urodzinkach :tak:
Inka dobrze Dziewczyny piszą, myślę, że telefon i spokojna rozmowa z mamą pomoże i będzie lepiej :tak: :-)

Przede wszystkim, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ŻABCI i Żabciowego Małża z okazji wstąpienia na nową drogę życia!!!! Niech Wam wspólne życie mlekiem i miodem płynie! :tak: :laugh2:
prezent-slubny-44751398.jpg

tofika no to chyba zaczynamy naszą bezsennością przepowiedziany "całodobowy dyżur" na BB ;-) Mam tylko nadzieję, że ktoś nas będzie zmieniał, bo tak noc w noc to by ciężko było :dry: ;-) A na Twoje dolegliwości nie mam pojęcia, co by mogło pomóc... :-(

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :-)

Wpadłam na chwilkę żeby napisać że mam takiego zajeb**tego stresa że głowa mała ... chciała bym mieć to wszystko za sobą już. Z tego wszystkiego boli mnie co troszkę brzuch wrrr a wczoraj zachowywałam się masakra dobrze że mój przyszły M się nie rozmyślił heh bo darłam się o byle co i płakałam itd.
Dziękuję dziewczyny za pamięć i życzenia :-)

Miłego dzionka :-)

Oj ja już tez nie śpię od 5, ale to dlatego, że poszłam wczoraj spać o 20, bo okropnie się czułam. Kręgosłup tak mnie bolał, że nie mogłam podnieść się z łóżka:-(

żabcia - Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele, stadka dzieci, mrowia wnuków I ... zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, marzeń, planów, snów spełnienia, Dużo zdrowia, pełnej kasy i miłości po wsze czasy.
1501767960.jpg

Żabcia wiem sama jaki to ważny i stresujący dzień w życiu, także trzymam za Ciebie kciuki i oby wszystko poszło po Waszej myśli:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Zabciu!

Sergi dziękuję :-) Zuzia i tak będzie latać i mówić Peppa Pig wiec nie przejmuje się. Ona nawet jak widzi zielona kulke to mówi 'zaba' wiec wiesz ma bujna wyobraźnię i co chce to i tak zobaczy :-D

agunia trzymajcie się w dwupaku a jeżeli nie to malenstwo da sobie radę ale będę trzymać kciuki!

4 godz spania a ja muszę wstać ;( czekam tylko pod kolderka az sie lazienka nagrzeje bo zimno :-( na 10 jedziemy na kulkowy plac zabaw a o 15 przychodza znajomi wiec pewnie odezwe sie wieczorkiem. Trzymajcie sie I milej soboty zycze!

Ostatnia edycja:
Do góry