reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej dziewczyny!:-)
u mnie dzis dlugi dzien... Ale juz po wszystkim, znaczy po pogrzebie dziadka. Wytrzymalam i jestem z siebie dumna, ale teraz to chyba juz sie poloze....
Lysa, gratulacje dla siostry!:-)
Violett, trzymam kciuki, aby w szpitalu opanowali sytuacje!:tak:
Inka, jak chcesz poplacze razem z toba, tyle, ze ja za mezem...;-)
Ide sie troszke polozyc, milego wieczoru!

reklama
jeżeli zajrzy tu dzisiaj nasza Żabcia to ja zycze Tobie kochana WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA i POWODZENIA W JUTRZEJSZYM WAŻNYM DLA WAS DNIU!!!

ja równiez poprosze o głosy w konkursie:)
Pieluszki.PL Strona główna
odpowiedz:

Jakie były twoje najdziwniejsze / najśmieszniejsze zachcianki podczas ciąży?

Monika To jest moja pierwsza ciąża, pod serduszkiem noszę małą Lenke :) Najbardziej mamy ochotę na rurki z kremem oraz kurczak-burgery :)

nikuss jutro zagłosuję na Ciebie:-)
lysa_d GRATULACJE DLA SIOSTRY!!
Własnie wróciłam z wywiadówki córy,no i teraz Was nadrabiam i odczytuję posty:-)

klariss a ja gratuluje udanej wizyty i potwierdzam zdanie lekarza- odpoczywać!!!
lysa a dla siostry dużo zdrowia, niech syneczek rośnie zdrowy!!

a ja z nudów to dziś chyba umrę, M w pracy więc znów wieczór i noc samotnie spędzone, do tego wyrzuty sumienia...
chyba pójdę do pokoiku Aleksego i zacznę ciuszki przekładać to może nastrój mi się poprawi..

a dla naszej Żabci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!

Ostatnia edycja:
Ja tez piore doslownie wszystko co mam dla dzidziusia.

Łysa gratulacje dla siostry ogromne, wiem co to znaczy dlugo starac sie o dziecko tak wiec ciesze sie bardzo ze jej tez sie udalo:-):-):-)

Dziewczyny- a co do prania rzeczy maluszków, to pierzecie oprócz ciuszków pościele, kocyki itp?
wszystko:)

wchodząc wczoraj na grupę zerknęłam na zdjęcie Violett i o niej pomyślałam, bo dawno się nie odzywała a tu takie wieści... 3maj się Kochana!!!

ja właśnie wróciłam z badań i leżę w łóżku, jestem w mega fatalnym nastroju bo pokłóciłam się z mamą, widziałyśmy się zaledwie 5 min a skończyło się taką awanturą jak nigdy...:-:)zawstydzona/y: a wszystko przez mojego młodszego brata, który wpadł w mega tarapaty!!
tak mi teraz źle, bo za tydzień mama wraca do Niemiec i nie wiem kiedy ją zobaczę!! idę sobie popłakać!!!:-(
zadzwon do niej i sie umowcie na kawke i pogadajcie na spokojnie!
nie denerwuj sie!!!
dziewczyny musze sie podzielic z wami informacja bo normalnie najlepsze newsy roku wlasnie otrzymalam :-) moja siostra, ktora jst ode mnie 18 lat starsza :cool: (43 w tym roku) jest w ciazy!!!! ciesze sie tymbardziej, ze juz kilka lat starali sie o dzidziusia i jeszcze rozmawiajac z nia w maju stanelo na tym, ze mialam oddac jej swoje jajeczko w lipcu a tu taka niespodzianka :-) juz 5 miesiac i wiedza, ze chlopczyk! normalnie jestem w szoku i tak sie ciesze jak glupi do sera :-D
gratki dla siostrzyczki,niech na siebie uwaza!:)

no i dla naszej Żaby wszystkiego najnajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj naa nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!!

0094.jpg

hej laseczki,

Wlasnie wrócilam z zakupków -spozywczych i jestem padnieta:szok:ledwo co zyje ,a ludzi w Auchan tłum - normalnie pogłupieli:tak:Jutro na 15.30 wizyta u Ginka zobaczymy co powie na moje badania:baffled:

Tofika - nam daleko do insuliny:-Dnapewno przpisuja jak masz nad czczo powyzej 100:sorry2:a mi sie raz dziennie zadarza ze skoczy cukier 130-140 a to dlatego ze nie zawsze regularnie jem, czasem brak czasu a tu sobie pozwolilam na łazanki tak jak dzis i odrazu cukier 136:-(Hemoglobine mialam pobierana dozylnie (normalnie)i jestem z wyników przeszczesliwa:-):-):-)
Violet - trzymam kciuki dotrzymaj kochana jeszcze 7 tyg :tak:
Inka -kochana nie przejmuj sie .... napewno pogodzisz sie z mama przed jej wyjazdem(trzymam kciuki)
A ja mialam pranko robic, tylko nie bylo tego proszku do prania co chce "dzidzius" kupie przez allegro bo nigdzie nie moge znalesc:no:wszedzie bobas,jelp,lovela a dla mnie nie sa to przyjemne zapachy :-p
Papayka - dobrze ze masz juz za soba ta nieprzyjemna uroczystosc:baffled:
A ja sie ucieszylam ,moze to i głupie a rodzinka mojego M nie przyjedza na Swieto Zmarłych:-)bo maja tam jakies problemy,nie musze robic "uroczystego" obiady itp,w poniedzialek ma przyjechac tylko wujek mojego M,odwiedzimy groby i WŚ-wolne:tak:jedynie co zrobie to Kopiec kreta dla mojego M którego uwielbia:-Djuz bede taka dobra dla niego.bo niedługo on mi bedzie robil jedzonko:tak:

Żabcia - Wszystkiego Dobrego Na Nowej Drodze Życia:-)

Ostatnia edycja:
Ja też dziś na zakupach byłam z M i moją Zuzanką chyba już na takie łażenie to mi za ciężko brzuch co chwila mi twardniał i ciądnął do dołu więc już się nie wybieram narazie bo ja też boję się bo 9 mam wizytę i mieżenie szyjki bo ostatnio miękka choć zamknięta ale teraz często boli mnie brzuch więc żeby się tylko nie skracała
mega zdrowa kolacyjka:szok: Pizza ale co tam czasem trzeba ale wiem że już nie prętko wybiorę się na zakupki długie
ja ostatnio znów mam apetyt i ciągle coś jem nie wiem co mi się stało ale jak sobie przypomnę że po porodzie znowu dieta to nie odmawiam sobie :happy2: oczywiście i tak ostrożnie bo muszę pilnować tej cholestazy ale ...

inka nie martw się napewno się pogodzicie czasem tak bywa ja też się obraziłam na swoją i nie gadamy a żadko się widzimy i dręczą mnie wyrzuty sumienia głowa do góry będzie dobrze

łysa to naprawdę super z tą twoją siostrą gratulacje i wszystkiego dobrego dla niej
:-)

Żabcia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-):-)
klariss to teraz leniuchować leniuchować i leniuchować musisz się oszczędzać

Violet trzymamy kciuki będzie dobrze

reklama
izi85- Tak szczerze to aż wstyd ,ale zapomniałam hasło ! dziś mnie olśniło !
dziękuję

violett- miejmy nadzieje ,że donosi do końca szczęśliwie ! już tak mało nam zostało

nikuss- mam to samo ! też mnie tak pobolewa ,ale to fest ! i twardy :<
Ja właśnie też mam same większe ubranka trzeba dokupić.

Ja dziś też pomału rzeczy kupuje ... tzn. wyprawkę. I ogólnie po szkole rodzenia błyszcze wiedzą - kompiel noworodka .

Słyszeliście o wiaderkach zamiast wanienkach do kompieli ?

Do góry