reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Cześć Babeczki :-)

Pospałam dzisiaj do 10:00 :szok::zawstydzona/y: Makaskra ;-) Dzisiaj mam "dzień leniwca" - nie ruszam się z kanapy :-p No, może podstawię sobie deskę do prasowania i poprasuję ubranka dla Gabrysiątka :tak: Poza tym zamierzam nic nie robić, muszę zbierać siły na weekendowe generalne porządki :tak:

łysa biedna świnka... :-( No ale dobrze, że jest u weta pod opieką :tak: Najlepsze życzenia dla Zuzinki :-)
asieńka gratuluję!!! Piękna sprawa!!! :-):-):-)
ankubator pytałam mamy mojej i u niej w każdej z 3 ciąż siara pojawiła się dopiero po porodzie :tak: A u mnie w 22tc! :szok: i teraz im bliżej terminu, tym jest jej więcej... ;-)

Mnie też by się przydała wizyta u fryzjera i kosmetyczki... No ale finanse niestety muszę na co innego przeznaczyć... Ale może mama mi podetnie włoski, bo ma talent do tego ;-)

Zrobiłam ten test z sodą o którym pisała wczoraj Maxwell ;-) Wczoraj raz i dzisiaj rano powtórzyłam... I z obu wychodzi na to, że w brzuszku mieszka Synuś :rofl2:

reklama
mamaOskarka - już kiedyś tu polecałam ten filmik i równiez podtrzymuję że jest świetny - zwłaszcza dla facetów którzy "nie ogarniają" co się z nami dzieje :tak:Mój M strasznie się zmienił po tym filmiku jeśli chodzi o podejście do dziecka-brzuszka . Wcześniej jakby trochę bał się go dotknąć, nie wiedział w jakim okresie ciąży jesteśmy itp. Teraz się nie mogę od niego opędzić -minimum raz dziennie przykleja się do brzucha i gada, głaszcze, całuje itp. :-D

salsik - widzę, że u Ciebie noce jak u Mnie:-D Ja nie sypiam w nocy przez chrapiącego męża, psa i tą słodką istotkę we Mnie ktora ok 1 w nocy zaczyna kankana tańczyć w brzuszku :tak:

Aaaa wiecie...na takim programie TLC leci nocy cykl "PORODÓWKA" - wczoraj był pierwszy odcinek - ach się nawzruszałam :tak:

Ankubator - mi siara się pojawiła bardzo wcześnie bo w 14 tc. Ale ani razu nie miałam i nie mam tak że sama wylatuje tylko przy ściśnięciu.
Wógóle te piersi mi się tak nie równe stały jakbym tylko jedną miała karmić:wściekła/y:

A no i odczytałam rano wyniki badań - lekka poprawa ale anemia nadal spora wrrrr....
asienka - i ja Gratuluje
;-)
Miłego dzionka!

Ostatnia edycja:
Witam z rana!!!!!!!!!!!
i życzę udanego dzionka!!!
Izi jak teściu!!!!!!!!????????????

Witajcie z ranka:-)
Moja Marycha jeszcze śpi, ale dała nam wieczorem popalić..za żadne skarby nie chciała iść spać - najlepiej bo, wczoraj wstała gdzieś tak o 7.40 i do wieczora nie spała ani minutki. Myślałam, że zaśnie szybciutko, jak ją położymy..ona ma takie baterie, że szok..:szok:
Mój dzisiaj musiał jechać w delegację do Kielc na jakieś tam targi i czeka mnie dzień nerwówki - ma wrócić dopiero w nocy, gdzieś koło pierwszej, drugiej..:-(
Izi - jak teściu?
Asko_ - dobrze, że nie ma tej dziurki w serduszku Kamil i pewnie tak jak piszesz, za te dwa lata będzie "mądrzejszy" i spokojniejszy..

dzieki dziewczyny za mile slowa!!!!!!!!!!!!!!!!
a wiec dzis M z tesciowa pojechal....czekam za nimi i zobaczymy..
ogolnie Tesciu dzwonil jest przytomny ale mega słaby cisnienie 40/70!!!
ma migotanie przedsiakow na razie nie wykluczaja ze to zawal,zobaczymy co im powie lekarz jak wroca,bo to tylko Tesciowi mowili i rano Tesciu dzwonil i mowil..
leży na OIOMIE caly czas podlaczony!MOdle sie zeby bylo ok!

cześć dziewczyny:):)

u mnie nocka w miarę oprócz oczywiście zgagi, wstawania i gorąca:):)
chciałam Wam się pochwalić nowiną!!:-)dzisiaj moja mama ma ur. a że od rana wszyscy w rozjazdach więc prezent dalismy jej z M wczoraj złożyliśmy życzenia itd i nagle M klęka wyciąga pierścionek i mi się oświadcza:szok: :szok:w sumie to tylko formalność bo wiadomo mały w drodze i chcemy ze sobą być ale tak mnie zaskoczył że normalnie z wrażenia myślałam że urodzę:):-Dno to się pochwaliłam:p miłego dnia:*

gratulejszyn:):):)superr!

spadam robic obiad bo zaraz przyjedzie M z Tesciowa,bo tam za dlugo nie mozna siedziec u niego :*

Witajcie :-)

Dziewczynki tyle skrobiecie,ze ja czasami za Wami nie nadazam.Ale za to jak siade i czytam to mam zajecie na jakas godzine:-p Fajnie tak poczytac i wypic kawke.

U mnie ok.Jestem juz na zwolnieniu i ogolnie czuje sie dobrze. Czekam teraz sobie cierpliwie do porodu.Zostal miesiac i troszke i juz nie moge sie doczekac.Dzisiaj tez mam dzien leniwca,a co tam:tak: Jutro sobie posprzatam:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i nie zapominam o naszym forym.Czytam kiedy moge,ile moge i jak moge ;-)

asienka GRATULACJE!!

nereida, ja sie nie tylko nawzruszałam ale i nadenerwowałam!! Jakby mój M tak pizzą i chrupkami mnie drażnił na porodówce, to na bank najpierw lekarze musieli by się nim zająć:-D;-)

sergi, 27012.. rozkosznego leniuchowanie życzę;-)

lysa najlepsze życzenia dla Twojej królewny:-)

a ja tak siedzę dalej się nudzę jak cholera, i wymyślam sobie czym tu się zająć na godzinkę chociaż:-)
acha... co do testu sodowego, lekko bo lekko ale sie spieniło:-) hmm... może faktycznie coś w tym jest....;-)

Ostatnia edycja:
łysa: mam nadzieję, że ze świnką to nic poważnego ;)
asienka: Gtaulacje!!! :-D:-D:-D

groby pomyte- a ja padam na ryjek ;p kurcze, zaciekawiłyście mnie tym testem na płeć :D u nas od dawna wiadomo, że chłopak, bo na każdym usg wypina swoje cochones, ale zrobie go chyba z ciekawości ;)

reklama
Do góry