Hej Dziewczyny!
Ja wlasnie sacze kawke i znow sie zamartwiam ale teraz o swinke :-( no szlag by to trafil. Nie bralam dwoch bo klatka musialaby byc gigantyczna a na jedna juz nie jest mala a swinek normalnie ledwo zipie
mowioi mi ze one samotne sa jak sa same i lepiej dwie ale przeciez ludzie kupuja pojedyncze swinki i zyja a ta cos nie bardzo
dzis rano jak do niej zajzalam to nawet nie drgnela ehhh zwierzaka mi sie chcialo
jakndo soboty nadal taka bedzie to chyba bede zmuszona wziasc druga
Izi mam nadzieje, ze tesciu poczuje sie lepiej, trzymam kciuki ;-)
Mla ja tez slyszlaam, ze niektorzy anestezjolodzy nie robia znieczulenia jezeli ma sie tatuaz bo podobno przy zastrzyku igla przenosi ta farbe do srodka i moze wdac sie infekcja. Najlepiej rozmawiaj na oddziale z anestezjologiemm ktory dawalby ci to znieczulenie. U mnie w szpitalu odmawiaja ale z drugiej strony jak musza CC to wtedy tylko ogolne zostaje a ono tez niby niebezpieczniejsze jest
mamaOskarka butki przesliczn i dzieki za stronke bo uwielbiam takie wiec dziekowac
Salsik wspolczuje nocki, musi byc mega ciezko z dwojka w brzuchu
odpocznij w ciagu dnia moze
Sergi fajnie, ze gluko smakowala
daj znac jak juz beda wyniki ;-)
Gosia ja mysle ze przy drugiej ciazy wszystko moze byc inaczej, to co ci ciekniebto mleko z siara co sie zdarza
Ja np w pierwszej nie mialam skurczy BH a teraz mam wiec nie ma zaleznosci
Dagne mnie tez caly dol rwie przy nawet najmniejszym wysilku jakim jest siusianie :-( juz nie wspomne o wstawaniu z lozka bo to jest masakra
Sorki, jezeli kogos pominelam ale duzo naskrobalyscid jak zwykle
Dzis Zuzia ma 2 latka! Kurcze czas zlecial
niestety pogoda do du.. Wien nawet z domu z nia nie wyjde ale w sobote urodzinki wyprawiamy i idziemy z rana na do malpieo gaju na kulki i inne atrakcje a potem swinka peppa imprezka
w poniedzialek w przedszkolu ma bal halloween wiec musze jej jakis kostium wykombinowac
Milego dnia wszystkim