reklama
R
rojku
Gość
izi85 to trzymamy kciuki, żeby z teściem było ok. Wczoraj taki dzień był chyba też. Mój tato tez ma problemy z sercem i wczoraj nie czuł się najlepiej.
Mła nawet nie wpadłabym na to, że może być jakiś problem. Tak na chłopski rozum, to przecież "zafarbowana" skóra jest tylko, a zastrzyk ma za zadanie dotrzeć gdzie indziej. A skąd Ci to przyszło do głowy?
Ja mam tatuaż na podbrzuszu po lewej stronie i się zastanawiałam jak się będzie w ciąży zachowywał. Na razie jest ok, ale jakby wypadła cesarka, to nie wiem, czy by go nie naruszyli.
Mła nawet nie wpadłabym na to, że może być jakiś problem. Tak na chłopski rozum, to przecież "zafarbowana" skóra jest tylko, a zastrzyk ma za zadanie dotrzeć gdzie indziej. A skąd Ci to przyszło do głowy?
Ja mam tatuaż na podbrzuszu po lewej stronie i się zastanawiałam jak się będzie w ciąży zachowywał. Na razie jest ok, ale jakby wypadła cesarka, to nie wiem, czy by go nie naruszyli.
Rojku, po prostu gdzieś mi się obiło o uszy, że nie chcą się przebijać przez wytatuowaną skórę. Pytałam gina, powiedział, że to nie jest problem, ale on nie widział tego tatuażu, a mam wrażenie, że to mogłoby ewentualnie coś zmienić. Końcem listopada będę miała konsultacje przed znieczuleniem zewnątrzoponowym, więc wtedy dowiem się na pewno.
Jeżeli chodzi o zmianę wzoru, u mnie nic się nie dzieje, ponieważ akurat na tej płaszczyźnie skóra mi się nie rozciągnęła.
Jeżeli chodzi o zmianę wzoru, u mnie nic się nie dzieje, ponieważ akurat na tej płaszczyźnie skóra mi się nie rozciągnęła.
mamaOskarka
Fanka BB :)
Hej dziewczynki! Witam z rana:-)
Wszystkim bardzo dziekuję za pochlebną opinię na temat cukrowych bucików:-) Jak widać nuda+ ciąża inspiruje ;-)
kasiabzymek sama robię tę masę, cukier glukoza żelatyna ni i barwniki
agunia19.. super że wizyta udana no i malutka juz prawie 2 kg:-)
ankubator pomysł zerżnięty z neta;-)
papayka ja tez na 31.12 więc spotkamy się na porodówce i razem będziemy lepić między skurczami;-)
asko i to jest jakiś pomysł;-) i skoro masz już jakieś pojęcie o tej masie to na pewno dasz rade:-) Wbrew pozorom są proste jak budowa cepa;-) i[/B]]Converse template by stellastarchild on Cake Central
zi85 przykro mi z powodu teścia:-( ale na pewno wszystko będzie ok
mła hmm... powiem szczerze, że nie słyszałam o czymś takim, żeby tatuaż miał jakiś wpływ na znieczulenie. Mnie raczej zastanawiało, czy przy takim znieczuleniu kobieta rodząca jest w stanie dobrze przeć. Zastanawiało mnie również, jak radzą sobie te kobitki które przez ostatnie tygodnie musza leżeć i jaki to ma wpływ na poród
Wszystkim bardzo dziekuję za pochlebną opinię na temat cukrowych bucików:-) Jak widać nuda+ ciąża inspiruje ;-)
kasiabzymek sama robię tę masę, cukier glukoza żelatyna ni i barwniki
agunia19.. super że wizyta udana no i malutka juz prawie 2 kg:-)
ankubator pomysł zerżnięty z neta;-)
papayka ja tez na 31.12 więc spotkamy się na porodówce i razem będziemy lepić między skurczami;-)
asko i to jest jakiś pomysł;-) i skoro masz już jakieś pojęcie o tej masie to na pewno dasz rade:-) Wbrew pozorom są proste jak budowa cepa;-) i[/B]]Converse template by stellastarchild on Cake Central
zi85 przykro mi z powodu teścia:-( ale na pewno wszystko będzie ok
mła hmm... powiem szczerze, że nie słyszałam o czymś takim, żeby tatuaż miał jakiś wpływ na znieczulenie. Mnie raczej zastanawiało, czy przy takim znieczuleniu kobieta rodząca jest w stanie dobrze przeć. Zastanawiało mnie również, jak radzą sobie te kobitki które przez ostatnie tygodnie musza leżeć i jaki to ma wpływ na poród
Ostatnia edycja:
kasiabzymek
Zaangażowana w BB
Witam z rana!!!!!!!!!!!
i życzę udanego dzionka!!!
Izi jak teściu!!!!!!!!????????????
i życzę udanego dzionka!!!
Izi jak teściu!!!!!!!!????????????
mamoOskarka, w szkole rodzenia zapewniali nas, że wcześniejsze wytrenowanie sobie pewnych umiejętności związanych z porodem sprawi, że nie będzie problemów z parciem przy znieczuleniu. Mój gin twierdzi to samo. Trzeba jednak najpierw dowiedzieć się co i jak i trochę poćwiczyć.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Witajcie z ranka:-)
Moja Marycha jeszcze śpi, ale dała nam wieczorem popalić..za żadne skarby nie chciała iść spać - najlepiej bo, wczoraj wstała gdzieś tak o 7.40 i do wieczora nie spała ani minutki. Myślałam, że zaśnie szybciutko, jak ją położymy..ona ma takie baterie, że szok..
Mój dzisiaj musiał jechać w delegację do Kielc na jakieś tam targi i czeka mnie dzień nerwówki - ma wrócić dopiero w nocy, gdzieś koło pierwszej, drugiej..:-(
Izi - jak teściu?
Asko_ - dobrze, że nie ma tej dziurki w serduszku Kamil i pewnie tak jak piszesz, za te dwa lata będzie "mądrzejszy" i spokojniejszy..
Moja Marycha jeszcze śpi, ale dała nam wieczorem popalić..za żadne skarby nie chciała iść spać - najlepiej bo, wczoraj wstała gdzieś tak o 7.40 i do wieczora nie spała ani minutki. Myślałam, że zaśnie szybciutko, jak ją położymy..ona ma takie baterie, że szok..
Mój dzisiaj musiał jechać w delegację do Kielc na jakieś tam targi i czeka mnie dzień nerwówki - ma wrócić dopiero w nocy, gdzieś koło pierwszej, drugiej..:-(
Izi - jak teściu?
Asko_ - dobrze, że nie ma tej dziurki w serduszku Kamil i pewnie tak jak piszesz, za te dwa lata będzie "mądrzejszy" i spokojniejszy..
mamaOskarka
Fanka BB :)
hmm... ale ciekawe jak to jest z tymi uziemionymi kurczę... leżę z tym moim zapleczem i laptopem w łóżku już w zasadzie od 20-go tygodnia i wczoraj bunt, wybrałam się na pocztę a to raptem 300 metrów. No masakra jakaś!! Wróciłam tak zmęczona, jakbym w maratonie biegła a przy wejściu na 2 piętro musiałam zrobić przystanek na pierwszym Jestem święcie przekonana, że to przez te leniuchowanie mięśnie pewnie się osłabiły.
Maxwell, może trzeba Marysie wysłać do reklamy duracela:-);-)
Maxwell, może trzeba Marysie wysłać do reklamy duracela:-);-)
Ostatnia edycja:
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
MamaOskarka - ja mam podobnie, przejdę się gdzieś, a tu od razu sapawka i mega zmęczenie..Do tego Marysia nie da odpocząć..więc rozumiem Cię doskonale
A z tą reklamą Duracela - coś w tym jest..ja już nawet jej gadam, że jest króliczkiem Duracela, a na moje zapytanie "kim jest?" - ona odpowiada "klólicek"..
A z tą reklamą Duracela - coś w tym jest..ja już nawet jej gadam, że jest króliczkiem Duracela, a na moje zapytanie "kim jest?" - ona odpowiada "klólicek"..