hej!
tak czytam jak niektore z was ciut narzekają jużna kopniaki, hihi sorki dziewczyny wiem że to nei jest zabawne i łączę się z wami w tych narzekaniach..... ale bawi mnie to z tego powodu, że jak sobie wspomnę jak większosć tutaj czekała z utęsknieniem na te wlasnie kopniaki, szczegolnie dziewczyny w 1 ciąży. Bo tak na dobrą sprawę "już mamusie:" wiedziały z czym to się wiąże w ostatnich tyg. ciąży.
Moja Karolcia też daje mi nieźle w kość i to jest jeden z 2 powodow dla ktorych chciałabym miec juz ciaże za sobą, oprocz tego problemy z oddychaniem i ciągnięciem brzucha. A tak poza tym to niech siedzi w nim ile wlezie, jeszcze mam parę ważnych spraw do załatwienia no i... nei da siię ukryć boję się tego początku z małą dwojką dzieci i mężem pracującym ponad 340 km od domku... a do tego budową.
Własnie pod koneic tyg. bede jechała jeszcze dopatrzec dopilnować.. rozliczyć częsć kredytu no i chciałabym jeszcze znalezc kogos kto nam wstawi okna i je wybrac. Żeby przez zimę budowa była juz "zamknięta" wowczas w domu ciągneli by elektrykę i ogrzewanie. Bo prąd poki co mamy na budowie od teściów, a woda już z naszej własnej studni:0
Maxwell hm.. czy kruszynka patrzałam na stronach i na ten tydzien to w mordę strzelil dokładnie tyle ile pisze, ale porownywałam z młodym i on by już w tym samym tyg. ciut większy, ja wcale bym nei narzekała jakby mala do porodu ważyła ok. 3 kg;p Może by szybciej poszło niż z Kamilem
uważaj na siebie podczas podrozy
dagne... hihi spokojnie, przy pierwszej dzidzi raczej dziwne byłoby żebyś urodziła "z kopyta" więc spokojnie zdażysz torbę wziąść, moja kumpela jak zaczely jej odchodzic wody jeszcze zjadla sniadanie wykąpala się posiedziała 3 h w domku i pojechala na ip.
aaaa no i ja tez NIE JESTEM JESZCZE SPAKOWANA!!!!!! AAAA ale stwierdziłam po wczorajszym badaniu że naprawdę mogę jeszcze sobie to przynajmniej do polowy listopada odlozyc jak nic
no ale u mnie termin najpozniejszy
nawet nei mam jeszcze koszul. musze poszukac czy czasem nei zostawilam po porodzie z Kamilem, bo po co kupowac.
zmykam spac milej niedzieli