reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

agness ja nie mam zamiaru czekać, wolę mieć wszystko gotowe wcześniej i wierzę,że nasze maleństwa będą grzecznie czekać do terminu rozwiązania pod okiem naszych lekarzy i nas samych.

dokladnie co ma byc to bedzie...
ja tez powoli sie zaczynam szykowac:):))
a z Patryczkiem juz mialam w pazdzierniku wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a on w lutym sie urodzil:):):)

teraz zajadam razowy z grani i pomidorkiem popijam zielona herbatka i sobie siedze:):)
czekam na przepis na zycie....
Milego wieczorku :*

reklama
Mła co do naszej szkoły rodzenia to M daje radę, choć czasem sobie żartuje że jak każę mu tam jeździć to on znajdzie inny sposób- tzn powiedział że będzie niegrzeczny i go położna sama wyrzuci z zajęć :-D
następne zajęcia mamy dopiero w przyszły czwartek bo położna jedzie na jakieś szkolenia i M z tego powodu bardzo się ucieszył no ale widzę po nim,że nie jest tak strasznie jak myślał że będzie. wciąż się jednak pyta jak długo mamy zamiar tam chodzić a tak naprawdę to możemy aż do dnia porodu :-D nie ma limitu godzin :-p

tak to już jest z tymi naszymi facetami :-D ważne żeby mnie wspierał chociaż w tej kwestii bo mi zależy na tej SR a ostatnio mam wrażenie że tylko ja myślę o potrzebach Aleksego, czasem jestem zła na niego za ten brak zaangażowania! no ale mówią, że wielu tak ma i co nieco zmienia się już po narodzinach. pożyjemy zobaczymy :-D

Inka, cieszę się, że masz wsparcie ze strony M. Jeśli o mnie chodzi, mam wrażenie, że szkoła rodzenia przemówiła do wyobraźni M bardziej niż cokolwiek. Zaczyna do niego docierać, że... BĘDZIE DZIECKO ;)))))

Śpijcie dobrze Kobietki (i Wasi mali brzuszkowi faceci też) :)

inka mła jak bedzie maluszek to dopiero oni czuja ze sa potzrebni i dopiero wtedy tak naprwde wiedza ze nosimy prwdziwy cud pod serduszkiem:)

Dobranoc kobietki:)
czytam pazdziernikowe i oglądam fotki,kurde niedlugo my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!huraa:szok:

Ja dzisiaj też oglądałam fotki październikowych bobasków jejciu ani się obejrzymy i nasze grudnióweczki się zaczną rozpakowywać .... jak ten czas szybko leci.

Ja siedzę jeszcze i czytam pierdołki na necie, ale zaraz trzeba się zacząć szykować spać.

Znowu przyszedł wieczór i dopadł mnie ból zęba wrrr cały dzień nic bo jak by bolał to bym poszła do dentysty a na wieczór jak na złość bolał ale wzięłam tabletkę bo inaczej bym chyba padła.

zabcia tak jak piszesz za chwile my bedziemy miec galerie grudniowkowych bobaskow:):)
moj bobas bedzie jednym z ostatnich...31.12...i nie bede mogla sie pewnie doczekac jak bedziecie pokazywac swoje malenstwa;/
teraz naprawde uciekam!!!

reklama
mnie mój M zadziwił ostatnio totalnie: przyniósł z pracy całą stertę pism dla przyszył rodziców i oburzony stwierdził, że stron "dla taty" jest w nich stanowczo za mało. Czasami ma przebłyski, chociaż zakupy i ciuszki nudza go niemiłosiernie to już nie może doczekać się jak zacznie z nim ćwiczyć judo xD
kurcze, ja też już nie moge się doczekać! zaczął się już 8 miesiąc, a wydaje się, że to jeszcze tyle czasu... :D

Do góry