reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Właśnie, Dagne! Dopiero jak napisałaś przypomniałam sobie, że miałam nawiązać do Twojego posta... jaki płaszczyk??? Podeślij linka to trochę pozazdrościmy :) Mi też by się przydał, ale jeszcze wchodzę w kurtkę, więc może uda się zaoszczędzić? ;)

reklama
Chciałam Wam wstawić linka, bo poleciła mi koleżanka ten płaszczyk z bon prixie po cenie promocyjnej 39.90zł :D ale teraz patrzę i szukam i chyba już go nie ma ;/ bo znaleźć nie mogę. A z przesyłką wyszło 53,40zł. Coś a'la trencz, przed kolano, odcinany pod biustem, zapinany na guziki. Wg. mnie ładny i teraz cieszę się, że go zamówiłam, bo jeśli już usunęli go ze strony, to chyba był towarem chodliwym. Mąż w sumie mnie namówił, bo stwierdził, że nic prócz sweterków nie mam takiego na wierzch, a ceny w sklepach masakrycznie duże.
Jedyne zdjęcie jakie mam na razie to z maila potwierdzającego zamówienie:
c_13387064.jpg

hej dziewczyny, M w pracy i nie mam sie komu wyżalić :( znowu byłam w mieszkaniówce - staramy się, żeby przepisali na mnie jako głównego najemcę mieszkanie w którym mieszkam od ponad 20 lat i znowu nie wypisali mi tego wniosku, babka stwierdzaiła, że wypisze głównego najemcę, a nie wszystkie osoby, które sa tam zameldowane- a o inf o moim meldunku właśnie mi chodziło, a nie zrobi tego bo tak! zawsze tak to pisze, i nie obchodzą jej dokumenty, które mam przy sobie. Wyszłam z mieszkaniówki i rozryczałam sie na ulicy :(

Chciałam Wam wstawić linka, bo poleciła mi koleżanka ten płaszczyk z bon prixie po cenie promocyjnej 39.90zł :D ale teraz patrzę i szukam i chyba już go nie ma ;/ bo znaleźć nie mogę. A z przesyłką wyszło 53,40zł. Coś a'la trencz, przed kolano, odcinany pod biustem, zapinany na guziki. Wg. mnie ładny i teraz cieszę się, że go zamówiłam, bo jeśli już usunęli go ze strony, to chyba był towarem chodliwym. Mąż w sumie mnie namówił, bo stwierdził, że nic prócz sweterków nie mam takiego na wierzch, a ceny w sklepach masakrycznie duże.
Jedyne zdjęcie jakie mam na razie to z maila potwierdzającego zamówienie:
Zobacz załącznik 397555
fajny fajny:) ja w poprzedniej ciazy chodzilam dluzej bo do lutego i wystarczyly mi swetry grube i rozpiety plaszcz i tak tylko do samochodu...
Wiec nie kupowalam specjalnego ciazowego...

Ankubator moglas ja jakos postraszyc:)
bedzie dobrze nie placz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny!
:-)u mnie cos ostatnio brak weny - mysle, ze to wina pogody.... zimno sie zrobilo i nie chce mi sie wychodzic z domu...:-( Czekam az laskawie m. zostawi mi samochod i wtedy jakies male zakupy....
Izi - u mnie tez dzis grochowka....;-)
Mla, gratulacje! Super, ze z Malutka wszystko ok!:tak:
Kota, ja z kolei mam coraz wiekszy apetyt - co mnie nieco martwi....:zawstydzona/y:
Aga, caly czas trzymam kciuki!:tak:
Ankubator, na takie wstretne baby nie ma rady... ale szkoda bys ty sie denerwowala z ich powodu... nastepnym razem na pewno sie uda!:tak:
Szukam wlasnie plaszczyka na allegro, kurtka, ktora miala byc dobra, nie zapina sie na brzuchu:szok:.... i buty tez by sie przydaly jakies wciagane... eh.... moje kozaki nie zapinaja sie w lydce:szok:

moncia, ja zabieram tylko pampersy, a ciuszki na wyjście przywiezie mi mąż w dniu wypisu.

dagne, śliczny ten płaszczyk :tak:

Ankubator, nie płacz, niestety w walce z tymi komunistycznymi zasadami i przepisami trzeba mieć nerwy ze stali, a my teraz potrzebujemy wsparcia i zrozumienia, a nie walki, szkoda, że na taką zołzę nieczułą trafiłaś... tulę mocno!!!

aha dziewczyny, zastanawiam się jeszcze nad tym kiedy rozpakować materac z folii???

Ja to pewnie teraz na zwolniniu będę przybierać w mega szybkim tempie. Właśnie zjadłam pomidorówke, 2 gołąbki i delektuje się deserem - galaretka z brzoskwiniami. Galaretke robiłam dla M ale zapomniałam, że on wyjeżdza więc muszę ją zjeść sama:sorry:
Ankubator nie martw się-na biurokrację nic nie poradzisz kobitko.

reklama
Ja też muszę sobie kupić jakąś kurteczkę/płaszczyk tyle że jak idę do sklepu patrze na ceny to szkoda mi kupować za 40 F płaszczyk bo za to mogę coś kupić Maluszkowi a na allegro szukam i nic na siebie nie widzę =/

dagne śliczny ten Twój płaszczyk i cena całkiem fajna :-)

Do góry