Właśnie, Dagne! Dopiero jak napisałaś przypomniałam sobie, że miałam nawiązać do Twojego posta... jaki płaszczyk??? Podeślij linka to trochę pozazdrościmy Mi też by się przydał, ale jeszcze wchodzę w kurtkę, więc może uda się zaoszczędzić?
reklama
dagne
Fanka BB :)
Chciałam Wam wstawić linka, bo poleciła mi koleżanka ten płaszczyk z bon prixie po cenie promocyjnej 39.90zł ale teraz patrzę i szukam i chyba już go nie ma ;/ bo znaleźć nie mogę. A z przesyłką wyszło 53,40zł. Coś a'la trencz, przed kolano, odcinany pod biustem, zapinany na guziki. Wg. mnie ładny i teraz cieszę się, że go zamówiłam, bo jeśli już usunęli go ze strony, to chyba był towarem chodliwym. Mąż w sumie mnie namówił, bo stwierdził, że nic prócz sweterków nie mam takiego na wierzch, a ceny w sklepach masakrycznie duże.
Jedyne zdjęcie jakie mam na razie to z maila potwierdzającego zamówienie:
moncia1610
w oczekiwaniu na Julcie
witajcie
dziewczyny co zabieracie ze sobą do szpitala dla swojego maluszka????
dziewczyny co zabieracie ze sobą do szpitala dla swojego maluszka????
hej dziewczyny, M w pracy i nie mam sie komu wyżalić znowu byłam w mieszkaniówce - staramy się, żeby przepisali na mnie jako głównego najemcę mieszkanie w którym mieszkam od ponad 20 lat i znowu nie wypisali mi tego wniosku, babka stwierdzaiła, że wypisze głównego najemcę, a nie wszystkie osoby, które sa tam zameldowane- a o inf o moim meldunku właśnie mi chodziło, a nie zrobi tego bo tak! zawsze tak to pisze, i nie obchodzą jej dokumenty, które mam przy sobie. Wyszłam z mieszkaniówki i rozryczałam sie na ulicy
fajny fajny ja w poprzedniej ciazy chodzilam dluzej bo do lutego i wystarczyly mi swetry grube i rozpiety plaszcz i tak tylko do samochodu...Chciałam Wam wstawić linka, bo poleciła mi koleżanka ten płaszczyk z bon prixie po cenie promocyjnej 39.90zł ale teraz patrzę i szukam i chyba już go nie ma ;/ bo znaleźć nie mogę. A z przesyłką wyszło 53,40zł. Coś a'la trencz, przed kolano, odcinany pod biustem, zapinany na guziki. Wg. mnie ładny i teraz cieszę się, że go zamówiłam, bo jeśli już usunęli go ze strony, to chyba był towarem chodliwym. Mąż w sumie mnie namówił, bo stwierdził, że nic prócz sweterków nie mam takiego na wierzch, a ceny w sklepach masakrycznie duże.
Zobacz załącznik 397555
Wiec nie kupowalam specjalnego ciazowego...
Ankubator moglas ja jakos postraszyc
bedzie dobrze nie placz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej dziewczyny!
:-)u mnie cos ostatnio brak weny - mysle, ze to wina pogody.... zimno sie zrobilo i nie chce mi sie wychodzic z domu...:-( Czekam az laskawie m. zostawi mi samochod i wtedy jakies male zakupy....
Izi - u mnie tez dzis grochowka....;-)
Mla, gratulacje! Super, ze z Malutka wszystko ok!
Kota, ja z kolei mam coraz wiekszy apetyt - co mnie nieco martwi....
Aga, caly czas trzymam kciuki!
Ankubator, na takie wstretne baby nie ma rady... ale szkoda bys ty sie denerwowala z ich powodu... nastepnym razem na pewno sie uda!
Szukam wlasnie plaszczyka na allegro, kurtka, ktora miala byc dobra, nie zapina sie na brzuchu.... i buty tez by sie przydaly jakies wciagane... eh.... moje kozaki nie zapinaja sie w lydce
:-)u mnie cos ostatnio brak weny - mysle, ze to wina pogody.... zimno sie zrobilo i nie chce mi sie wychodzic z domu...:-( Czekam az laskawie m. zostawi mi samochod i wtedy jakies male zakupy....
Izi - u mnie tez dzis grochowka....;-)
Mla, gratulacje! Super, ze z Malutka wszystko ok!
Kota, ja z kolei mam coraz wiekszy apetyt - co mnie nieco martwi....
Aga, caly czas trzymam kciuki!
Ankubator, na takie wstretne baby nie ma rady... ale szkoda bys ty sie denerwowala z ich powodu... nastepnym razem na pewno sie uda!
Szukam wlasnie plaszczyka na allegro, kurtka, ktora miala byc dobra, nie zapina sie na brzuchu.... i buty tez by sie przydaly jakies wciagane... eh.... moje kozaki nie zapinaja sie w lydce
kota-behemota
Q & H team
moncia, ja zabieram tylko pampersy, a ciuszki na wyjście przywiezie mi mąż w dniu wypisu.
dagne, śliczny ten płaszczyk
Ankubator, nie płacz, niestety w walce z tymi komunistycznymi zasadami i przepisami trzeba mieć nerwy ze stali, a my teraz potrzebujemy wsparcia i zrozumienia, a nie walki, szkoda, że na taką zołzę nieczułą trafiłaś... tulę mocno!!!
aha dziewczyny, zastanawiam się jeszcze nad tym kiedy rozpakować materac z folii???
dagne, śliczny ten płaszczyk
Ankubator, nie płacz, niestety w walce z tymi komunistycznymi zasadami i przepisami trzeba mieć nerwy ze stali, a my teraz potrzebujemy wsparcia i zrozumienia, a nie walki, szkoda, że na taką zołzę nieczułą trafiłaś... tulę mocno!!!
aha dziewczyny, zastanawiam się jeszcze nad tym kiedy rozpakować materac z folii???
Ja to pewnie teraz na zwolniniu będę przybierać w mega szybkim tempie. Właśnie zjadłam pomidorówke, 2 gołąbki i delektuje się deserem - galaretka z brzoskwiniami. Galaretke robiłam dla M ale zapomniałam, że on wyjeżdza więc muszę ją zjeść sama
Ankubator nie martw się-na biurokrację nic nie poradzisz kobitko.
Ankubator nie martw się-na biurokrację nic nie poradzisz kobitko.
reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Ja też muszę sobie kupić jakąś kurteczkę/płaszczyk tyle że jak idę do sklepu patrze na ceny to szkoda mi kupować za 40 F płaszczyk bo za to mogę coś kupić Maluszkowi a na allegro szukam i nic na siebie nie widzę =/
dagne śliczny ten Twój płaszczyk i cena całkiem fajna :-)
dagne śliczny ten Twój płaszczyk i cena całkiem fajna :-)