lysa_d
Fanka BB :)
Witam was, moja nocka tez juz gorsza byc nie mogla polozylam sie wczesnie bo juz o 21.30 ale Zuzia sie obudzila o 1 w nocy, nie plakala ani nic wiec nie wchodzilam nawet do niej, zeby jej nie rozbudzac ale jak juz nie spalam to wiadomo na siusiu trzeba isc i omal orla w lazience nie wywinelam rurka doprowadzajaca wode do ubikacji przeciekala i mialam cala podloge w wodzie 1.20 w nocy, ja z mopem, cholerstwo nadal cieklo, zlecialam na dol (bo w dwupietrowym mieszkam) weszlam do dolnej ubikacji a tam potop, woda po suficie, scianach leciala i nawet z lampy na srodku kapala :-( ryczec mi sie chcialo bo sama jak zwykle, no ale nic zabralam sie za szukanie glownego odplywu wody i cholerstwa nigdzie nie bylo do 2.30 szukalam w kazdym zakamarku i na zewnatrz i nic. Oczywiscie A na smsa nie odpisal, zadzwonilam dokolegi wiec, ten sie zwlokl i pomogl mi zakrecis rurke przy ubikacji i juz nie cieknie. Teraz musze do wlasciciela dzwonic wiec dzien wolny wzielam i jestem mega nie wyspana bo Zuzik tez do 3 nie spal a A nawet jednego smsa do tej pory nie wyslal :-( Ehhh to sie pozalilam.
Zabka powodzena na badaniu, na pewno wszystko zrozumiesz i dobry pomysl z kartka i tlumaczeniem na niej ;-) mojej mamie czesto takie pisze jak idzie do lekarza jezeli chodzi o ksiedza to faktycznie zmora, a potem moja mama sie dziwi czemu ja taz zadko chodze do Kosciola ;-)
Dziewczyny zdrowka dla dzieciaczkow i pomyslnych wynikow. Ja ise wsunac jakies sniadanie skoro juz siedze w domu :-)
Zabka powodzena na badaniu, na pewno wszystko zrozumiesz i dobry pomysl z kartka i tlumaczeniem na niej ;-) mojej mamie czesto takie pisze jak idzie do lekarza jezeli chodzi o ksiedza to faktycznie zmora, a potem moja mama sie dziwi czemu ja taz zadko chodze do Kosciola ;-)
Dziewczyny zdrowka dla dzieciaczkow i pomyslnych wynikow. Ja ise wsunac jakies sniadanie skoro juz siedze w domu :-)