reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mój chłop stwierdził że nie dałam mu piwa i musiał pić wodę jak koń i przestał truć i zaczął się normalnie zachowywać wystarczyło że zabrałam się z laptopem do drugiego pokoju i zaczęłam go olewać i teraz już zaczął normalną gadkę i woła mnie do salonu ha ha. Właśnie tłumaczę to co chce od położnej żeby mieć w razie jak bym się nie mogła wysłowić na kartce.

reklama
Wow a ja dziś prawie pierwsza:-D
U mnie już lepiej z moim karkiem, ale za to Natalka od wczoraj rana narzeka na bóle brzucha, idę z nią dziś do lekarza bo żadne leki nie pomagają:-(

hej ja też dziś jakoś wcześniej agapa u mnie to samo wczoraj u lekarza byliśmy bo mała wymiotowała ale okazało się że to wydzielina z nosa sprzywa po gardle i draźni ją ale wiem jak to jest dzieci jak chorują to masakra, dobrze że już z szyją lepiej...:tak:

u mnie noc w miare mały dziś dał pospać mniej aktywny dziś był na szczęście ale teraz po śniadaniu się uaktywnił nie mam zielonego pojęcia jak on leży gdzie ma nogi i głowe wydaje mi się że jest wszędzie i co chwila to sie zmienia...
ja dziś jadę zrobić wyniki tarczycy i cholestazy mojej wiec jutro albo w środę będę miała wyniki ??? zobaczymy czy wszystko w tej ciąży przeciw mnie sie ustawia czy odetchnę z ulgą :zawstydzona/y:
miłego dnia życzę :-)

Hej dziewczyny :-)

Ja dzisiaj jestem mega niewyspana poszłam spać o 1 potem pobudka 4,6 i 8 masakra oczy to mi się zaraz zamkną ale niestety trzeba jechać do położnej dlatego jem śniadanko potem się wyszykuję i zamówię za godzinkę taxówkę bo niestety dzisiaj muszę nią jechać bo M w pracy i nie mam z kim, a jak ja mam jechać taxówką to mnie wtedy coś trafia bo oni jeździć nie potrafią szarpią tłuką jak z workiem z kartoflami jadą.

Miłego dnia :-)

Cześć dziewczynki:-)
Ja też mega niewyspana -położyłam się spać koło 24.00 (TzG, potem serial Układ warszawski)..a potem wstawałam co 1,5-2 godziny na siku..Marysia zrobiła pobudkę o 7.00, jak S. wyszedł do pracy i już zapomnij o spaniu..
Agapa - dużo zdrówka dla Natalki!
Gosia-trzymam &&&&&& za dobre wyniki cholestazy i tarczycy!!
Żabcia - za Ciebie także podczas wizyty u położnej:-)
2701..-udanych zakupów!!!
Idę zrobić kawkę:-)

reklama
agapa - tak po nocy Cię boli kręgosłup? współczuje :( mnie wczoraj rypał ale przeszło po nocy.
Wiele z Was piszę że maluszek w brzuszku nie pozwala się wyspać bo kopie. Hmmm boje się że mam strasznie twardy sen bo ja potrafie czuć te kopniaki i zasnąć z uśmiechem na ustach a w nocy wogóle mnie nie budzi maluszek. Czasem sie boje że go zgniotę i nie poczuje że mnie kopie bo mu niewygodnie. Zastanawiałm się też jak to możliwe że maluszki jadą Wam po żebrach bo mój to ledwo 2 cm nad pępkiem ale chyba to zależy od ułożenia dzidziusia bo na ostatnim usg mały miał z boku nóżki. Od wczoraj czuje go wyżej ale jeszcze nie aż na żebrach. Za to główkę na bank ma w moim pęcherzu bo chodzę siku co 20 minut i wysikuję 10 mililitrów:)
Na ten tydzień mam ambitny plan - dziś praca przy kompie do wieczora, jutro zakupy dla maluszka, w środę wizyta u gina i kino, w czwartek wizyta u teściowej a w piątek chce iść z mamą do muzeum. Mam nadzieje że dam radę :)

Do góry