reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Mój chłop stwierdził że nie dałam mu piwa i musiał pić wodę jak koń i przestał truć i zaczął się normalnie zachowywać wystarczyło że zabrałam się z laptopem do drugiego pokoju i zaczęłam go olewać i teraz już zaczął normalną gadkę i woła mnie do salonu ha ha. Właśnie tłumaczę to co chce od położnej żeby mieć w razie jak bym się nie mogła wysłowić na kartce.

reklama
Wow a ja dziś prawie pierwsza:-D
U mnie już lepiej z moim karkiem, ale za to Natalka od wczoraj rana narzeka na bóle brzucha, idę z nią dziś do lekarza bo żadne leki nie pomagają:-(

hej ja też dziś jakoś wcześniej agapa u mnie to samo wczoraj u lekarza byliśmy bo mała wymiotowała ale okazało się że to wydzielina z nosa sprzywa po gardle i draźni ją ale wiem jak to jest dzieci jak chorują to masakra, dobrze że już z szyją lepiej...:tak:

u mnie noc w miare mały dziś dał pospać mniej aktywny dziś był na szczęście ale teraz po śniadaniu się uaktywnił nie mam zielonego pojęcia jak on leży gdzie ma nogi i głowe wydaje mi się że jest wszędzie i co chwila to sie zmienia...
ja dziś jadę zrobić wyniki tarczycy i cholestazy mojej wiec jutro albo w środę będę miała wyniki ??? zobaczymy czy wszystko w tej ciąży przeciw mnie sie ustawia czy odetchnę z ulgą :zawstydzona/y:
miłego dnia życzę :-)

Hej dziewczyny :-)

Ja dzisiaj jestem mega niewyspana poszłam spać o 1 potem pobudka 4,6 i 8 masakra oczy to mi się zaraz zamkną ale niestety trzeba jechać do położnej dlatego jem śniadanko potem się wyszykuję i zamówię za godzinkę taxówkę bo niestety dzisiaj muszę nią jechać bo M w pracy i nie mam z kim, a jak ja mam jechać taxówką to mnie wtedy coś trafia bo oni jeździć nie potrafią szarpią tłuką jak z workiem z kartoflami jadą.

Miłego dnia :-)

Cześć dziewczynki:-)
Ja też mega niewyspana -położyłam się spać koło 24.00 (TzG, potem serial Układ warszawski)..a potem wstawałam co 1,5-2 godziny na siku..Marysia zrobiła pobudkę o 7.00, jak S. wyszedł do pracy i już zapomnij o spaniu..
Agapa - dużo zdrówka dla Natalki!
Gosia-trzymam &&&&&& za dobre wyniki cholestazy i tarczycy!!
Żabcia - za Ciebie także podczas wizyty u położnej:-)
2701..-udanych zakupów!!!
Idę zrobić kawkę:-)

reklama
agapa - tak po nocy Cię boli kręgosłup? współczuje :( mnie wczoraj rypał ale przeszło po nocy.
Wiele z Was piszę że maluszek w brzuszku nie pozwala się wyspać bo kopie. Hmmm boje się że mam strasznie twardy sen bo ja potrafie czuć te kopniaki i zasnąć z uśmiechem na ustach a w nocy wogóle mnie nie budzi maluszek. Czasem sie boje że go zgniotę i nie poczuje że mnie kopie bo mu niewygodnie. Zastanawiałm się też jak to możliwe że maluszki jadą Wam po żebrach bo mój to ledwo 2 cm nad pępkiem ale chyba to zależy od ułożenia dzidziusia bo na ostatnim usg mały miał z boku nóżki. Od wczoraj czuje go wyżej ale jeszcze nie aż na żebrach. Za to główkę na bank ma w moim pęcherzu bo chodzę siku co 20 minut i wysikuję 10 mililitrów:)
Na ten tydzień mam ambitny plan - dziś praca przy kompie do wieczora, jutro zakupy dla maluszka, w środę wizyta u gina i kino, w czwartek wizyta u teściowej a w piątek chce iść z mamą do muzeum. Mam nadzieje że dam radę :)

Do góry