Witajcie,
Typowo Jesienna pogoda wrrr...
Sosnowiczanka -dokładnie typowy sezon grypowy,uwazajcie na Siebie dziewczyny ,ja to chodze juz po domu w skarpetkach uszytych przez Babcie mojego M
Nie uwierzycie co sie stało M złożył mi cala kuchnie
musze to gdzies zapisac i w ramki obłożyć;-)
Mła- moze podziałalo to co mi pisalas o przystojnym fachowcu
Dopije kawke i ide na strych wziasc wszystkie torby z talerzami , jakimis pierdołkami co kupilam w ikei i bede ukladac
troszke pracy mam i jeszcze pomidorówkę zrobie,dzieki Bogu kuchnie tez mi podlaczyl bo gotowalam na elektrycznej
teraz moge porozrabiac troszke w kuchni
Spróbuje na Obiad zjesc zupke z ryżem brazowym,troszke sie obawiam ale zobaczymy jaki cukier bede miala.Taka mam ochote... Z miesiac nie jadlam zadnej zupy
Niby tak szaro ,zimno i deszczowo ale mam dzis humorek,moze dlatego ze zrobilam zakupy Alankowe na allegro
wszystko juz opłacilam i w przyszlym tyg. czekam na skarby od kuriera
Brakuje mi kosmetyków dla malego,pieluszek, koszul do szpitala, takie bardziej pierdołki +oczywiscie wózek ale to na ostatnia chwile wazne ze wybrany ;-)
Mła- dobrze ze zdrówko powrócilo
teraz uważaj na Siebie kochana
Sergi- jestes nie możliwa
bardzo dobrze z tym młotkiem wymyslilas- a niech maja za swoje,ciężarnej sie nie denerwuje;-)
Asienka - ciezko wyczuc z tymi witaminami musujacymi ,bys musiala sie swojego gina spytac.
Kota - teraz to ciezko trafic na dobra ekipe -budowlano-remontowa, wszyscy kombinuja jak moga ,ale trzymam kciuki zeby wszytko sie ułożylo i ruszyly remonty;-)
Maxwell- mi tez sie nie usmiecha śnieg o tej porze
i jak znam życie to znowu na Boże Narodzenie bedzie odwilż a w listopadzie śnieżyce i -20s ehhh
Ide robic porzadki
Miłego weekendu.