reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Hej dziewczynki, witam Was późną porą. Nie miałam dziś czasu na BB bo cały dzisiejszy dzionek spędziłam w towarzystwie siostry i jej rocznej córci Amelci.
Witch , Milva , Mimozami gratuluje udanych wizyt
2701... widzę że pyszności dla Nas przyszykowałaś... ;))
Phelania zgadzam sie z dziewczynami nasze maleństwa są już na tyle duże ze nie czuć już tych kopnięć tak jak na początku, mają po prostu coraz mniej miejsca dlatego ich ruchy stają się ograniczone. Ja też teraz bardziej niz kopniaki czuje takie przesuwanie, wypychanie...
Carmen- witaj!!!
klariss duży ten Twój synuś, widać że mamusia daje mu wszystko co najlepsze :))
łysa trzymam kciukasy żeby wszystko się ułożyło...

reklama
asko już to kiedyś pisałam,ale kolejne zdjęcie Twojego synka tylko mnie w tym utwierdza...ale On jest śliczny,piękne ma te niebieskie ślepka i buźka ciągle uśmiechnięta-PRZESŁODKI normalnie do schrupania:tak:. Cieszę się,że chociaż Tobie szykuje się rodzinna niedziela.

Ale dziś duuuuużo pisałyście al nadrobiłam:-D
inka ja też dzis za pranie ciuszków się wziełam DOPIERO bo dawno zamiar miałam
kota ja też czekam na wypłatę i mam chęć coś powydawać ale dla malucha to już raczej wszystko mam chyba że mi coś w oko wpadnie a ja ogólnie zakupocholiczka jestem ale ostatni włącza mi się oszczędzanie hi hi ciekawe na jak długo:-D mam tak jak
zabcia snuje się po sklepach ale nie mam co kupić bo praktycznie zakupy zakończone
kriss nie dajcie się chorobie!!! może nie rozwinie się żadne chorubsko u was , co do maluszka w brzuchu to niezły facet ci rośnie dzielna dziewczyna jesteś ja 3300 miałam problem urodzić aż boję się teraz a ty prawie 4 kilo ZUCH dziewczyna z ciebie a z tego co czytam to ty drobinka jesteś będzie dobrze mówią że drugie łatwiej wychodzi i tego tobie życzę
27012701 a ty litości nie masz takie smakołki miam wystawiasz pychota
łysa współczuję z córą i tym jej pęcherzem to naprawdę nie przyjemne a dla takiego malucha biedula a ty się nie łam wszystko dobrze będzie coś masz chyba ogólnie jakiś dołek aby wszystko się ułożyło
izu z tymi kosmetykami to tak często byw to chodzi bardziej o atest pozwolenia są zazwyczaj od 6 m-ca a le są i od 1 dni życia ja polecam emolium przywiązanie do marki ja poprostu wiem co tam jest pracuje w tej firmir i z czystym sumieniem poleam
Carmen Witamy!!!!!!!!!!

uff a ja po cieżkim dniu dziś prałam i zaczełam prasować ale to robota na 3 dni
pościele kocyki i ciuszki no i prasowanie zaczełam dziś troszkę w poniedziałek i wtorek dokańczam bo wekend odpoczywam ma być piękna pogoda więc korzystam bo 4 wekendy w domu siedziałem przez tą chorobę upartą moją więc korzystam z ostatnich promieni słoneczka
w następnym tygodniu spakuję jeszcze torbę a co tam a później to już tylko się byczę :-D

miłej nocki i fajnego wekendu życzę wam brzucholki

witajcie
ja już prawie do snu się szykuję ale oczywiście musiałam napisać :-D
nawet nie wiedziałam że taki dobry humor mogę mieć a tak naprawdę wystarczyło to,że w końcu mój M wziął się z moim ojcem za remont pokoju dla Małego, jutro jeszcze tylko malowanie i przyklejenie listw i można się wprowadzać :laugh2:
no i dziś byłam z moim ojcem na zakupach--mega udanych!! ale o tym w odpowiednim wątku (jak odzyskam aparat :wściekła/y:)
cała torba ciuszków zakupiona, do tego mleczko do prania Loveli iiiii udało mi się kupić po sąsiedzku używane łóżeczko turystyczne z 2 materacami za jedyne 60zł!!

więc w dobrym nastroju kładę się spać, tylko Aleksy chyba jeszcze nie ma zamiaru bo właśnie zaczął mocno kopać!

Inka, ja byłam już od 8, ale nie wiedziałam co napisać, jak ostatnio to bywa :) czytam, a nie piszę, nie wiem co jest - weny brakuje.
A tak w ogóle to dzień dobry :D

Cześć Inka :-) Powodzenia w remoncie! I w sumie nie dziwię się, że humor od razu lepszy się zrobił - ja też bym się strrrasznie ucieszyła, gdybym mogła urządzić pokoik dla Gabrysiątka, ale niestety u nas raczej to będzie kącik w sypialni, a nie pokoik... :-( No i nie zapominajmy, że nam się już włącza "syndrom wicia gniazda" i mamy w genach (hormonach?) poganianie mężczyzn z najbliższego otoczenia w kierunku takich przygotowań ;-) :tak:

w UK takie upały, że to nieporozumienie :no: Od 2 dni chodzę popołudniami jak nieprzytomna... Uwielbiam słonko, ładną pogodę, ale żeby 29 stopni w cieniu o tej porze roku??? :szok:

Dagne buziaki z rana :-) Ja mam ostatnio podobnie...

reklama
Cześć kochane:-)
Mi dzisiaj same głupoty się śniły, a jak już na sam koniec był sen o mega kłótni z mezulem, stwierdziłam, ze wstaję - dość spania i męczenia się:-). My już po śniadanku, S. poszedł do sklepu, a ja na szybciutko przejrzałam nasz wątek i..
Ewka..Ty uważaj faktycznie, jak miękka szyjka!!Ale i tak jesteś wielka, że tak długo w ciąży do pracy..
Asko_ - Twój synuś jest przesłodki!! Te ocżeta nie jednej pannicy zawrócą w głowie..
Izu - ja też nie znam takich kosmetyków jak Oillan:sorry2:..
Sergi, niezły upał macie!! U nas w sumie też fajnie cieplutko, ponad 20 stopni..

Milusiej soboty brzuchatki!!

Do góry