lysa_d
Fanka BB :)
Zycie mi sie troche spapralo jakis czas temu z mojej wlasnej winy a teraz place za chec zycia marzeniami wysoka cene. Mam tylko nadzieje, ze maluszek da rade ta moja glupote wytrzymac sorki za straszenie i dziekuje wam xxx
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
klariss ciekawe czemu tak te Twoje Dzidziulki wyrastają? Taką masz "urodę",że rodzisz takie duże dzieci czy jak? U Ciebie w rodzinie też takie dzieciaczki się rodzą?
ja takich kosmetyków nie używałam i nie słyszałam o takichDziewczyny!ale się zdenerwowałam!świeżutko po wpłacie, cała szczęśliwa poszłam do apteki kupić kosmetyki dla małego. kupiłam Oillan do kąpieli i balsam, bo słyszałam, że są niezłe. wróciłam do domu, oglądam, czytam i tu niespodzianka. jest napisane, że stosje się od 6 miesiąca życia!wkurzyłam się na maxa, bo babka w aptece wiedziała, że kupuję wyprawkę i słowa o tym nie wspomniała! a zaznaczę, że te kosmetki nie należą do najtańszych. Doświadczone mamuśki - słyszeliście o OILLANIE? mogę stosować od 1 dnia życia, cz lepiej kupić coś innego. uf. ale jestem zła!
Hey dziewczyny jestem tu nowa i tak sobie podgladalam wasze posty :-)
Raczej nuda mnie tu pognala i po drugie chec wymiany doswiadczen jak to jest byc w ciazy i oczekiwac na swoje malenstwo wy tez mieszkacie we wloszech ? Bedzie mi niezmiernie milo z Wami poklikac Pozdrawiam Carmen :*