reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
salsik eeeeee :)) napisalas Maluszki.. jak super gratuluje :szok::-)
Ja to moze sie zamartwiam za wczasu bo zawsze panikara bylam....jedyne co mnie pociesza to mysl ze niedlugo zobacze Moja Ksiezniczke :)
Buziaki i do uslyszenia milego weekendu i dla Ciebie :happy2: papa

Carmen24 witaj na forum :-)

Poszłam na zakupy troszeczkę połaziłam a potem siedziałam w centrum koło fontanny i podziwiałam jak się dzieci w niej kąpią :-)
Upał niesamowity już wytrzymać nie mogę na dworze 27 stopni i po zakupach wróciłam do domu czerwona jak burak ledwo co doszłam, a jak się położyłam to złapały mnie jakieś skurcze chwilowe ale zaraz minęły i już jest ok. Wzięłam prysznic i zaraz znowu idziemy z M na miasto tym razem coś zjeść bo nie ma sensu w taki upał gotować bo mieszkanie się tak jak wczoraj nagrzeje nie do wytrzymania. Tak chodziłam po sklepach i dzisiaj jakoś stwierdziłam że nie ma nic co bym mogła kupić w nich dla Maluszka heh no bo praktycznie wszystko już mam z wyprawki ubraniowej.

Miłego popołudnia Mamusie :-)

Witam wszytskich po dłuższej nie obecnosci:) Dziewuszki nie miałam kiedy zagladac na BB, poniewaz skonczyl mi sie transfer w necie, jeden caly dzien spedzilam z babcia w szpitalu n SORze i ogolnie jakas taka zalatana bylam. Maleńka moja kopie, w nocu nie moge se ułozyc, musze poduszke podkladac pod brzuch, bo inaczej nie zasne. Jestem przerazona, nie ma dnia zebym nie myslala o porodzie itd A tak poza tym mam okropny ból pleców i co chwile musze sie klasc, dlugo bez oparcia nie usiedze. Witam Carmen:)

Hejka
biggrin.gif

Myśmy właśnie wrócili od moich rodziców, mała się wyszalała z babcią, ja trochę odpoczęłam
yes2.gif
..Pogoda super, więc było super, mogliśmy posiedzieć na działce..
Witaj Carmen;-)

Wszystkim chłopakom - najwspanialszym i najsłodszym - duże buziaki od e-ciotki i Marychy;-)
biggrin.gif

reklama
lysa, cóż sie dzieje, że się martwisz wcześniejszym porodem???

dziewczyny ale naprodukowałyście dzisiaj:-D

ja po wizycie...opisze na odpowiednim wątku, ale tutaj musze napisać, ze moje obawy co do sporych gabarytów dzieciaczka sie jednak sprawdzają, bo wg usg mój Młody JUŻ waży około 2100g!!!! a jeszcze 10 tygodni do końca, czyli około 2-2,5 kg jeszcze więcej będzie wazyl..w trzecim trymestrze przyrost masy ciała u dzieciaczka jest największy...strach sie bać :szok: wiadomo lepiej większe niz z niska waga urodzeniową, ale po pierwszym porodzie juz wiem co to jest rodzic duże dziecko, więc moje obawy sa usprawiedliwione :sorry2:

Do góry