reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
salsik eeeeee :)) napisalas Maluszki.. jak super gratuluje :szok::-)
Ja to moze sie zamartwiam za wczasu bo zawsze panikara bylam....jedyne co mnie pociesza to mysl ze niedlugo zobacze Moja Ksiezniczke :)
Buziaki i do uslyszenia milego weekendu i dla Ciebie :happy2: papa

Carmen24 witaj na forum :-)

Poszłam na zakupy troszeczkę połaziłam a potem siedziałam w centrum koło fontanny i podziwiałam jak się dzieci w niej kąpią :-)
Upał niesamowity już wytrzymać nie mogę na dworze 27 stopni i po zakupach wróciłam do domu czerwona jak burak ledwo co doszłam, a jak się położyłam to złapały mnie jakieś skurcze chwilowe ale zaraz minęły i już jest ok. Wzięłam prysznic i zaraz znowu idziemy z M na miasto tym razem coś zjeść bo nie ma sensu w taki upał gotować bo mieszkanie się tak jak wczoraj nagrzeje nie do wytrzymania. Tak chodziłam po sklepach i dzisiaj jakoś stwierdziłam że nie ma nic co bym mogła kupić w nich dla Maluszka heh no bo praktycznie wszystko już mam z wyprawki ubraniowej.

Miłego popołudnia Mamusie :-)

Witam wszytskich po dłuższej nie obecnosci:) Dziewuszki nie miałam kiedy zagladac na BB, poniewaz skonczyl mi sie transfer w necie, jeden caly dzien spedzilam z babcia w szpitalu n SORze i ogolnie jakas taka zalatana bylam. Maleńka moja kopie, w nocu nie moge se ułozyc, musze poduszke podkladac pod brzuch, bo inaczej nie zasne. Jestem przerazona, nie ma dnia zebym nie myslala o porodzie itd A tak poza tym mam okropny ból pleców i co chwile musze sie klasc, dlugo bez oparcia nie usiedze. Witam Carmen:)

Hejka
biggrin.gif

Myśmy właśnie wrócili od moich rodziców, mała się wyszalała z babcią, ja trochę odpoczęłam
yes2.gif
..Pogoda super, więc było super, mogliśmy posiedzieć na działce..
Witaj Carmen;-)

Wszystkim chłopakom - najwspanialszym i najsłodszym - duże buziaki od e-ciotki i Marychy;-)
biggrin.gif

reklama
lysa, cóż sie dzieje, że się martwisz wcześniejszym porodem???

dziewczyny ale naprodukowałyście dzisiaj:-D

ja po wizycie...opisze na odpowiednim wątku, ale tutaj musze napisać, ze moje obawy co do sporych gabarytów dzieciaczka sie jednak sprawdzają, bo wg usg mój Młody JUŻ waży około 2100g!!!! a jeszcze 10 tygodni do końca, czyli około 2-2,5 kg jeszcze więcej będzie wazyl..w trzecim trymestrze przyrost masy ciała u dzieciaczka jest największy...strach sie bać :szok: wiadomo lepiej większe niz z niska waga urodzeniową, ale po pierwszym porodzie juz wiem co to jest rodzic duże dziecko, więc moje obawy sa usprawiedliwione :sorry2:

Do góry