Carmen powiem Ci,że ja to jestem już uzależniona od BB i jak czasami w pracy,albo w domu nie mam czasu na ślęczenie przed komp.i czynnego uczestnictwa na forum to normalnie jestem zła. Co prawda czytam wszystko na bieżąco,ale na pisanie nie zawsze jest czas i to jest ZŁE;-)
reklama
Carmen24
Fanka BB :)
TOFIKA przepraszam,ze sie tak wtracam ale tez bym chciala z kims o czyms popisac Nie przejmuj sie ze nie mozesz jesc tyle slodkosci po porodzie troszke sobie odbijesz
A co do dzieci to prawda-jak zjesz cos slodkiego to jak bomby atomowe hihih - bynajmniej ja tak mam...po slodyczach moja corcia jest tak ruchliwa ze nie sposob opisac...nawet jesli zjem cos slonego to tez sie wierci..no ale moze dlatego ze jej nie smakuje pzdr
A co do dzieci to prawda-jak zjesz cos slodkiego to jak bomby atomowe hihih - bynajmniej ja tak mam...po slodyczach moja corcia jest tak ruchliwa ze nie sposob opisac...nawet jesli zjem cos slonego to tez sie wierci..no ale moze dlatego ze jej nie smakuje pzdr
lysa_d
Gotuje sie! W zeszlym tygodniu mialam cieplejszy sweter na sobie i kurtke a dzis 27 stopni i chyba nie przyzwyczajona juz jestem do takich temperatur .......wogole kicha weekend w samotnisci potwierdzony wiec chyba dzis do mamy pojade na noc :-(
Witaj Carmen ;-)
Witaj Carmen ;-)
Carmen24
SALSIK noo to fakt-czlowiek sie uzaleznia od takich rzeczy..ja dopiero dzis po poludniu sie zarejestrowalam a wydaje mi sie ze juz jestem uzalezniona poza tym ciesze sie ze moge tu z kims wymienic sie doswiadczeniami czy czyms innym....bo wiem ze tu sa kobietki ktore zrozumieja i doradza i te ktore czuja sie tak samo jak ja a Ty w ktorym tyg ciazy jestes...czyzby tez termin na grudnia ;-) ps.dobrze ze po 18 wroci moj maz z pracy..alez go wysciskam hihi cale tydzien pracuje od rana do wieczora....mam nadzieje ze jak mala sie urodzi to mi a raczej NAM poswieci wiecej czasu
Carmen24
lysa_d witaj ;-) co do zmiany temperatur nie przejmuj sie...ja w zeszlym tyg to umieralam takie grypsko mnie dopadlo a najlepsze jest to ze pojechalam tu do szpitala i dupa w ciazy to za duzo tabletek nie mozesz lykac-wiec biedna musialam cierpiec..teraz tu u nas jest cieplo i juz sie modle,aby ten skwar sobie odszeeeeedl jednak polski klimat najlepszy
Carmen tutaj są same GRUDNIOWE mamy,przynajmniej według wyliczonych terminów porodów,a jak to będzie tzn.kiedy która urodzi to się okaże. Ja jestem w 29 tyg.termin mam na 17 grudnia,ale coś czuję,że pod koniec listopada to się chyba rozwiąże
Carmen24
No tak..alez glupol ze mnie pisze jak byk,ze forum grudniowe hihih:-)
A widzisz ja mam termin 10 dni po Tobie w zeszlym tyg wyladowalam w szpitalu z bolami nerek i podbrzusza...okazalo sie ze mala jest bardzo nisko ulozona i ze mam odpoczywac bo jak nie to moze sie urodzic w 7 miesiacu..kurde przestraszylam sie i staram sie teraz nic nie robic jedyne co robie to gotuje obiadki i kolacje dla meza _ ale tak z drugiej strony to chcialabym zeby urodzila sie szybciej chociaz tak na poczatku grudnia,bo cos mi nie na reke ze wigilie mam spedzic w szpitalu z bolami:-( a ty tez tak strasznie boisz sie porodu jak ja ?
A widzisz ja mam termin 10 dni po Tobie w zeszlym tyg wyladowalam w szpitalu z bolami nerek i podbrzusza...okazalo sie ze mala jest bardzo nisko ulozona i ze mam odpoczywac bo jak nie to moze sie urodzic w 7 miesiacu..kurde przestraszylam sie i staram sie teraz nic nie robic jedyne co robie to gotuje obiadki i kolacje dla meza _ ale tak z drugiej strony to chcialabym zeby urodzila sie szybciej chociaz tak na poczatku grudnia,bo cos mi nie na reke ze wigilie mam spedzic w szpitalu z bolami:-( a ty tez tak strasznie boisz sie porodu jak ja ?
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
Salsik faktycznie z koleżanką głupio wyszło ale z drugiej strony to przecież nie Twoja wina że się dziewczyna nie sprawdziła, wiadomo nie każdy się odnajduję w danej pracy
ja zaraz ruszam z M na spacer do apteki po żelazo czekałam aż się trochę ochłodzi bo dzisiaj to już mi było za gorąco boję się pomyśleć jaka zima będzie jak tak długo jest ciepło
witaj Carmen
ja zaraz ruszam z M na spacer do apteki po żelazo czekałam aż się trochę ochłodzi bo dzisiaj to już mi było za gorąco boję się pomyśleć jaka zima będzie jak tak długo jest ciepło
witaj Carmen
Carmen24
nic kobietki uciekam bo maz z pracy za niedlugo bedzie wiecmusze przygotowac cos smacznego )) do uslyszenia jutro a jesli nie to najpozniej w poniedzialek Milego weekendu dla Was i waszych pociech w brzuszkach
reklama
Carmen wiesz co,że jeszcze się tym nie zamartwiam,może dlatego,że mam planowany poród przez CC.Oczywiście,myślę jak to będzie i modlę się,żeby Maluszki urodziły się zdrowe i obyło się bez komplikacji,ale nie jest to na pewno strach.