reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

cześć dziewczyny!

Mój Młody na spacerze z babcią, więc mam chwilke na BB. troche mam zaległości, ale jakoś ostatnio mniej czasu.
Kota ja też czekam na kasę, bo chciałabym sie juz podjąc remontu pokoju dla chłopców, no i podobnie jak u Ciebie zakupic reszte potrzebnych rzeczy dla dzidziusia i dla mnie do szpitala. Mimo wszystko trochę tego jeszcze jest na liście.

agapa, dzięki za cynk o DNIU CHŁOPAKA ! ja nie mam pamieci do takich dat. Jedynie wiem, że za równy miesiąc 30.10 mamy pierwszą rocznice ślubu...hehe..nie wiem kiedy ten rok przeleciał :)

Ja wczoraj odebrałam wyniki badań, morfologia juz lepsza, ale jednak nadal lekka anemia, toxo negatywne, mocz OK, glukoza równiez super 74, po 1h 100, po 2h 75.
Dzis mam o 15.oo wyczekiwana wizytę u gina, czeka mnie szczegółowe USG, no i chyba najbardziej mnie interesuje waga bobasa, bo zaczynam sie bać, ze może byc większy od Błażeja(3950 g) przy porodzie!!!

Ostatnio wiele z Was chorowało, mnie całe szczęście narazie choróbska omijają szerokim łukiem, ale Błażej mi od wczoraj kicha i szpiki do kolan, więc pewnie się od niego zarażę lada moment...oby nie! Jak juz ktos jeden do domu przyniesie chorobe, to później leca wszyscy, istny szpital w domu ;(

reklama
Cześć kochane:):)

ja nockę miałam dziś udaną, oczywiście wstawałam z 3 razy siku ale robię to już mechanicznie więc nie przywiązuję do tego specjalnej wagi:):)
M się ze mnie nabijał bo się śmiałam dzisiaj przez sen:p:p ale nie pamiętam już co mi się śniło:)

dagne powodzenia na praktykach:-)

mimozami trzymam kciuki za wizytę:-)

tofika cieszę się że sobie pospałaś troszkę, miejmy nadzieję że ten stan będzie się utrzymywał:-)

kota głowa do góry, ja też siedzę całymi dniami sama ale z czasem się do tego przyzwyczaiłam i zaczęłam doceniać to że mam święty spokój:-):-) i pamiętaj MYŚLIMY TYLKO POZYTYWNIE!!!:-D:-D

Dzień dobry Mamusie :-)

U mnie nocka minęła ok bo się w domu ochłodziło i dało się spać, a wczoraj cały dzień w domu miałam 30 stopni jak się męczyłam że sama nie wiedziałam co ze sobą zrobić piłam jak szalona i się pociłam a Maluszek urządzał sobie wielkie harce w brzuszku.

agapa dzięki za przypomnienie :-)

mimozami trzymam kciuki :-)

Miłego dnia Mamusie, a ja uciekam na zakupy bo wypłata wpłynęła na konto a od tylu dni jej wyczekiwałam heh muszę iść sobie kupić stanik bo mi się cycuszki powiększyły troszkę i znowu wszystko małe :-)

Witam Dziewczyny!!!

Bardzo proszę o kciuki, bo o 10 mam wizytę u gin!!! Denerwuję się bardzo!!!! Zdam relację, jak wróce do domu!!

tzrymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć dziewczyny!

Mój Młody na spacerze z babcią, więc mam chwilke na BB. troche mam zaległości, ale jakoś ostatnio mniej czasu.
Kota ja też czekam na kasę, bo chciałabym sie juz podjąc remontu pokoju dla chłopców, no i podobnie jak u Ciebie zakupic reszte potrzebnych rzeczy dla dzidziusia i dla mnie do szpitala. Mimo wszystko trochę tego jeszcze jest na liście.

agapa, dzięki za cynk o DNIU CHŁOPAKA ! ja nie mam pamieci do takich dat. Jedynie wiem, że za równy miesiąc 30.10 mamy pierwszą rocznice ślubu...hehe..nie wiem kiedy ten rok przeleciał :)

Ja wczoraj odebrałam wyniki badań, morfologia juz lepsza, ale jednak nadal lekka anemia, toxo negatywne, mocz OK, glukoza równiez super 74, po 1h 100, po 2h 75.
Dzis mam o 15.oo wyczekiwana wizytę u gina, czeka mnie szczegółowe USG, no i chyba najbardziej mnie interesuje waga bobasa, bo zaczynam sie bać, ze może byc większy od Błażeja(3950 g) przy porodzie!!!

Ostatnio wiele z Was chorowało, mnie całe szczęście narazie choróbska omijają szerokim łukiem, ale Błażej mi od wczoraj kicha i szpiki do kolan, więc pewnie się od niego zarażę lada moment...oby nie! Jak juz ktos jeden do domu przyniesie chorobe, to później leca wszyscy, istny szpital w domu ;(

oby byl mniejszy:):):)
ale i tak pewnie to przezyjesz jak bedzie wiekszy..moj Mlody mial 3680 i 60 cm...moze mloda bedzie mniejsza:)i bedzie tylko plum:p

agapa ja dzis sie dowiedzialam z dzien dobry tvn:p musze cos mu kupic..tylko co??

Mlody spi..chwila na bb:)
dzis zawozimy go na week do Tesciow..a pozniej do ikei po szafke,moze w ikei mu cos kupie na dzien chlopaka??:)
a nocka dzis super gdyby nie moj katar!!! bo Mlody sie nie obudzil ani razu!!!juhuuuu:)

uwaga w poniedzialek mam wizytke:p:p:pP

Dziewczyny zapraszam na jeszcze cieplutki placek z malinami:-)
DSCN4212.jpg

a ja już nieco w lepszym nastroju bo remont pokoju ALeksego trwa... dziś jadę wybrać farbę i jutro mi już pomalują, w następnym tyg przyjdzie facet montować szafę (Komandor) i ok 10 października odbiorę mebelki ze sklepu :happy: i zacznie się pranie, prasowanie... dobrze że 8 przyjeżdża do mnie mama z Niemiec i pobędzie miesiąc więc na bank mi pomoże z tym wszystkim!!
pojawił się też mój plan zajęć na uczelni i nie ma tragedii mam zajęcia tylko 3 dni w tyg od pon do środy!!

a teraz zmykam na obiadek- dziś barszczyk czerwony, na drugie rybka z piekarnika, surówka z kapusty kiszonej... mniam!!!

Witam!!!

Dziękuję wszystkim Mamusiom za kciukasy, bardzo pomogły:-)
Z małą Hanią wszystko ok. Waży już 1772g, i z obliczeń wynika, że wszystko możliwe, że urodzę już w listopadzie!!!Mam małą anemię i muszę zażywać żelazo, oraz Urosept bo sporo bakterii w moczu. Dokupiłam brakujące rzeczy do wyprawki ( łapki niedrapki, 2 czapeczki kąpielowe, oraz ręcznik). Została mi tylko pościel do łóżeczka oraz wózek- największy problem....

Teraz zmykam do łóżeczka, bo jakaś podnięta jestem.....

Jeszcze raz dziękuję.

Dziewczyny zapraszam na jeszcze cieplutki placek z malinami:-)
Zobacz załącznik 394767
a mozna kurierem??:):):)
ale mi zrobilas apetyt!!!!!!! Ty Baboooo:p:p
a ja już nieco w lepszym nastroju bo remont pokoju ALeksego trwa... dziś jadę wybrać farbę i jutro mi już pomalują, w następnym tyg przyjdzie facet montować szafę (Komandor) i ok 10 października odbiorę mebelki ze sklepu :happy: i zacznie się pranie, prasowanie... dobrze że 8 przyjeżdża do mnie mama z Niemiec i pobędzie miesiąc więc na bank mi pomoże z tym wszystkim!!
pojawił się też mój plan zajęć na uczelni i nie ma tragedii mam zajęcia tylko 3 dni w tyg od pon do środy!!

a teraz zmykam na obiadek- dziś barszczyk czerwony, na drugie rybka z piekarnika, surówka z kapusty kiszonej... mniam!!!
o toooo superrr na pewno Ci pomoze...szkoda ze moja mi nie moze pomoc:( bo opiekuje sie siory synem,a pracuje na 10-18 to lipa:(
a obiadek tez bym przyjela kurierem:):)

mimozami nie ma za co:):):)
a dlaczedo masz najwiekszy problem z wozkiem??cena czy nie wiesz jaki wybrac??

reklama
Dorcia Tez kupilam tako warrior, tylko z kolekcji piratz, turkusowo-czarny :) wózek jest sliczny :-)
2701 Ale smakowicie wyglada ten Twoj placuszek , ja odkad zaszlam w ciąze to tylko slodycze bym jadla:)
Mimozami Ja róniez bralam urosept na bakterie w moczu, w przyszlym tyg ide na badanie mam nadzieje ze juz ich nie mam.

Do góry