reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry z rana :) tzn, rano było jak wstałam, teraz to już raczej przedpołudnie ;p
Wpadłam na chwilę, popijam kawkę, jem drożdżówkę i pędzę na praktyki medialne :) powiem Wam, że praca w radiu mi odpowiadałaby :)
Witch - super, że wyniki ok, no i Niuniek rośnie dużżży :)
Miłego dnia mamusie grudniowe :)

reklama
dzień dobry
ja już też na nogach!! zaczynamy (a właściwie kończymy) remont pokoju dla Aleksego :-)
mam nadzieję, że pójdzie szybko i sprawnie i będę mogła już mebelki wstawić i zabrać się za pranie i prasowanie jego rzeczy, bo póki co wszystko w reklamówkach, kartonach...

miłego dnia

Cześć, ja też już na nogach. Herbatka gorąca w dzbanku zrobiona, zmywarka ogarnięta, kuchnia mniej więcej też, twarożek sobie pojadam i piję herbatkę:-D Maja zaraz wstanie i zacznie się...
Pamiętacie że dziś jest DZIEŃ CHŁOPAKA. Muszę się wybrać do kwiaciarni, ale nie wiem jak się będę czuła:sorry2: Dziś mam zamiar kontrolować swoje ciśńienie bo podejrzewam że mi strasznie skacze i stąd źle się czuję.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:tak:

Witam brzuchatki

M poszedł do pracy, a gdy rano zaczął budzik dzwonić to niunia jak na wyczucie zaczęła kopać i tak trwało to godzinkę, więc moje spanie odrobinę przesunęło się.
Teraz idę zjeść śniadanie, a później zrobię leczo na obiad i upiekę placuszka z malinami:-) Pracowity dzień zapowiada się dzisiaj;-)

I ja witam, tak mi wstyd było, że tyle zamieszania zrobiłam wczoraj na forum przez swoją bezzenność, że przespałam dzisiaj całą noc z przerwą na siku:-D. Dzieki dziewczyny...
agapa, dzięki za przypomnienie. To sie mój mąż zdziwi, bo zawsze zapominałam:-)
mimozami, trzymam kciuki mocno i czekam niecierpliwie na wieści.

:-)Czesc laski!:-)
ja juz po wyprawie na rynek - warzywa i owoce juz sa;-) zostal mi jeszcze nabial i miesko, po ktore wybieram sie niedlugo do sklepu. Pogoda, o dziwo, znosna wiec nawet zrobilam pranie poscieli.... A rano upieklam mieso na obiad.... cos mam dzis wiecej energii...;-) Moze podswiadomie ciesze sie, ze mezulek wraca....;-)
Mimoza, trzymamy!:tak:
Milego dnia wszystkim!

witajcie kochane!

ja od 3 dni chodzę jakaś nie w sosie, humor kiepski, coraz więcej obaw związanych z małym, z porodem, z życiem we trójkę.. no ale mam nadzieję, że to normalne i przejściowe. i pewnie duży wpływ ma na to fakt, że niemal całe dnie spędzam sama :( zaraz się wybiorę na jakiś spacer, bo u nas piękna pogoda, szkoda, że wszyscy znajomi w pracy.

niecierpliwie też czekam na wypłatę, żeb zaszaleć na allegro, chcę już do końca skompletowac wyprawkę :)

dziewczyny, powodzenia na wizytach!!!

witam dziewczynki

moja dzisiejsza noc nawet przebiegła spokojnie, wstawałam na siusiu tylko dwa razy:) a przed chwilą dzwonili mi ze sklepu, że już mam wózek do odbioru(zamawiałam inny niż też który wam pokazywałam, droższy ale warty tej ceny) więc to mi poprawiło nieco humorek:) ale zostawiam go na sklepie ponieważ kupujemy mieszkanie, a prawdopodobnie wprowadzimy się w listopadzie więc póki co nie mam gdzie go trzymać bo przejściowo mieszkamy u mojej mamy, a już jeden wózek stoi bo siostra się spodziewa za miesiąc dzieciątka:)

kotka nie przejmój się kochana, ja też bywam całe dnie sama, mąż ciągle pracuje...

jednak taki wybraliśmy wózek jak na zdjęciu http://www.krolestwodziecka.com/wozek-tako-warrior-mcollection-02-p-1307.html

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry!właściwie już południe,ale ranek miałam pracowity i teraz przyszła pora na odpoczynek w dobrym towarzystwie:-).Widzę,że niektóre z Was dowiedzą się czegoś nowego na temat swoich bąbelków.Ja jeszcze muszę trochę poczekać.Wczoraj miałam nerwowy dzień, bo dalej kompilkują się sprawy z mieszkaniem.Musiałąm biegać po bankach, rozmawiać z notariuszem,ale na szczęśćie był M. i mi w tym wszystkim towarzyszył.Chciałam też rano podgonić pakowanie,ale jakoś ciężko mi to idzie.Dzisiaj znowu sama,ale wiem,że wiele z Was też tak ma i chyba tylko dlatego jakoś to znoszę.
Wszystkich cieplutko pozdrawiam;-)

Do góry