reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziękuję za życzenia :) Mieliśmy wczoraj rocznicę, ale niestety M był 12h w pracy więc tylko kolację mieliśmy wspólną, romantyczną pizzę :D
Od rodziców dostaliśmy w prezencie szafkę do przedpokoju i wieszak na kurtki i w końcu nasz przedpokój wygląda tak jak powinien :)

Też czasami nachodzi mnie myśl, że może mała tak skacze bo się dusi, albo co, ale myślę, że to normalny niepokój o dziecko, a ona po prostu skacze bo jeszcze ma miejsce i się bawi :))

reklama
freiya gratki i najlepszego na dalsze lata:):)
no i powodzenia w robieniu konspektów:):)

co do pepco to również polecam, sieć jeszcze mało znana ale sklepy zaczynają rosnąć jak grzyby po deszczu...czasem fajne rzeczy można tam upolować:):)

Witam babeczki:-)
Byłam z mamcią na mieście i kupiłam Karolci kilka ciuszków. Obiecałam sobie, że już nic nie będę kupować, bo wszystko mam, a poza
tym nie mam miejsca w szafach, ale to jest silniejsze od mnie:-) Rano dostałam próbki z Johnsona, chociaż przypuszczam, że i tak będę używać innych kosmetyków, bo te ponoć uczulają.

Ja miałam robioną cytologie na początku roku, a później na początku ciąży i wyszło wszystko oki.

Miałam iść na wizytę przez NFZ, ale chyba pójdę prywatnie, bo ta moja ginka obiecuje mi na każdej wizycie USG, ale jakoś nigdy nie ma na to czasu. A jak pójdę prywatnie, to zbada mnie dokładnie i zrobi porządnie USG.

Wszystkim ciężarówkom, które budują domki szczerze gratuluję i trzymam kciuki, aby budowa szła do przodu, a raczej do góry:-)

sergeevna- kochana trzymam za Ciebie kciuki w sprawie tej rozprawy. Podziwiam Cię za to, że jesteś taka odważna i mam nadzieję, że wygrasz;-)

mirabelka nie wiem czy dobrze rozumiem, ale czy chodzi Ci o mleko od karmiących mam, bo jeśli tak, to widziałam raz w gazecie ogłoszenie. Jedne małżeństwo zamieściło ogłoszenie, że kupi mleko od karmiącej matki za przystępną cenę.........

Ankubator, ja w sumie najbliżej to mam tu niedaleko mnie w Zabrzu na Traugutta (jeśli się nie mylę z ulicą), ale w Rybniku w wojewódzkim pracuje moja mama jako pielęgniarka, no i wiadomo..:-)
2701..- to fakt, ta chęć zakupków dla dzidzi jest silniejsza od nas..tym bardziej, że takie cuda są w sklepach..
Freiya - najlepszego na tą Waszą rocznicę i duuuuuuuuuuuużo miłości..

Witam Mamuśki:) ja już po glukozie, dałam radę wypić ten słodki ulepek. Miałam też morfologie i mocz. Co do wyników to jutro rano odbieram i zaraz potem wizyta u gina, trzymajcie kciuki żeby wszystko był ok.Teraz Was troszkę poczytam bo widzę że troszkę mam do nadrobienia od rana.

hej Mamuśki
ja dziś w jakimś kiepskim nastroju- myślę,że to nerwy przed jutrzejszą wizytą. udało mi się dodzwonić na rejestrację i o 17.45 zobaczę znów mojego Synka!
powtórzymy przepływy i omówimy moje wyniki glukozy!

dziś znalazłam przez przypadek sklep u mnie w mieście- komis z art. dla dzieci i niemowląt i kupiłam 3 pary spodni i 2 bluzy! to chyba tak na poprawę nastroju...

Inka, rozumiem twoje nerwy.. Ja mam to samo od rana. Nawet łózeczko bałam się dziś zamówić. Poza tym mam nadzieje, że jutro mój doktorek nie będzie miał jakiejś nagłej operacji czy cesarki i znajdzie dla mnie czas. Mam dzwonić rano o 8:00.. Także trzymajcie proszę kciuki za jutrzejszą wizyte.
Muszę zrobić gneralny porządek w szafie, ale nie mam siły na to :-(

Hej dziewczyny!:-)
ja dzis od poludnia do 16 na spacerku, obiadku itd.... ale moze dobrze mi to zrobi, bo ostatnio po nocy bola mnie plecy... pewnie to brak aktywnosci fizycznej.... czasem robie tylko 30 min spacerek, a poza tym w domu......
Ankubator - kruszynka rosnie....:-D
Sergie, caly czas trzymam kciuki i bede trzymac az te sprawy znajda szczesliwe dla ciebie rozwiazanie!:tak:
Aga, Kota - ja tez musze sie bardziej pilnowac gdy prowadze samochod.... tym bardziej, ze tu niewiele zasad ruchu drogowego tak naprawde obowiazuje, wolna amerykanka....;-)
Freya, gratulacje z okazji rocznicy!

reklama
inka , nastazja ja również tak jak wy mam obawy przed jutrzejszą wizytą niby powinnyśmy być dobrej myśli ale... no właśnie zawsze jest to ale, zamartwiamy się na zapas chociaż wszystkie wiemy ze nic dobrego z tego nie wynika. Trzymam kciuki za nasze jutrzejsze wizyty i nasze malenstwa :)

rojku, ankubator widze że wasze dzieciaczki zdrowo rosną, gratuluje udanych wizyt

freya gratulacje z okazji 3 rocznicy ;))

Do góry