reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Mi się udało kupić kilka bodziaków za 5zł/szt z krótkim i za 6/szt z długim rękawem w pepco.Trochę byłam zaskoczona i na poczatku chciałam zwiewać z tego sklepu, bo mi sie to wydało podejrzane, ale wszystko jest nowe , to chyba jakis dyskont sieciowy jest..(???)może ktoś zna ten sklep i orientuje się czy oni tam sprzedają pełnowartościowy towar bo kupiłabym tego więcej nawet, tylko nie wiem czy te ubranka jakies podajrzane nie są, wyglądaja normalnie:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie ciężaróweczki. Nie przeczytałam wszystkich postów bo się spieszę żeby zdążyć oblecieć wszystko zanim Maja mi wstanie.
Dziś znowu miałam mega kryzys. Wyszłam rano na zakupy na obiad i jak tylko wyruszyłam to poczułam że coś jest ze mną nie tak. Znowu mi słabo, ręce się zaczęły trzęść, brak sił i wogóle. Mialam zawrócić, ale co bym dzieciom jeść dała jak nic nie miałam. Poszłam, zrobiłam zakupy i musiałam iść do szkoły na chwilkę. Samopoczucie coraz gorsze, piszę sms-a do męża że jest źle, ale nie wiem czy go wogóle przeczytał. Ledwo co wrócilam do domu, a tempo miałam takie że chyba wszystkie ślimaki mnie przeganiały. W domu położyłam się ale po 3 min musiałam wstać do Mai bo coś tam się jej nie udało i płakała. Powiesiłam pranie, wstawiłam zupę, zjadłam, a Maja w tym czasie zasnęła i jak narazie śpi. Teraz czuję się już dobrze.
To pomarudziłam wam trochę. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i trzymajcie się kochane, bo już tak mało nam zostało:-)

Pepco, to fajny sklep i polecam :) żona mojego kuzyna też :) kupuje tam regularnie coś dla Małej i bodziaki są super jakości. Ja uwielbiam ich pudełka, dodatki, szkła itd :)

Czesc Dziewczyny, wstałam dziś około 9, bo mi znowu mój M. zafundował stresującą noc.. Siedzę na allegro w poszukiwaniu łóżeczka, jednym okiem oglądam dr house'a i mam ochotę na chipsy paprykowe, ale musiałabym iść do sklepu a mi sie nie chce.

Co do pepco, to u mnie też jest ten sklep, czasem kupuję bodziaki lub inne ubranka, bo mają w miarę tanio.
Do gina odkąd trafiłam do szpitala chodzę co 2 tygodnie. Jutro kazał mi przyjść do szpitala na te wszystkie usg i ta wizyta będzie za darmo. A za tydzień znowu do niego prywatnie do gabinetu. Ja już chcę jutro, stresuję się tą wizytą..

tofika, ja rowniez polecam pepco, kupiłam kilka rzeczy dla Kamila, bo dla małej mam juz cala wyprawkę aż za duzo. No i uwielbiam u nich szklanki kubeczki i inne dodatki do domkow, wszystko ladnie poukladane kolorystycznie itp, i ceny przystepne. Dla dzieci sa cudne rzeczy, choc nei wszystko bym kupila, niektore rzeczy jakoscia mi nei odpowiadają.
agapa a konsultowalas sie z lekarzem??? moze jakies dodatkowe badania.
Ja przed chwila tez polozylam Kamila nawet nie protestował, chwycił butlę z sokiem i pewnie juz spi, zaraz go okryję i chwila na leniuchowanie dla mnie:)

A ja mam takie pytanie: czy Wasze maleństwa też tak kopią, jakby chciały wyjść?? :) i czy tak często? bo moja Mała, to od 2 tygodni wariuje co nie miara :)

Freiya: wyślę Ci zaraz wszystko co znalazłam w odmentach mojego laptopa ;) jakbyś jeszcze czegoś potrzebowała- to mam wydrukwane konspekty do podstawówki, tylko, że nie mam skanera więc w sumie nie wiem jak to przesłac :( ale tych na kompie też jest troche- mam nadzieję, że pomogą:)

Nastazja: też ostatnio oglądałam łóżeczka, ale ciągle jeszcze nic nie mamy wybranego, ciekawe czy zdążę się na coś zdecydowac przed grudniem ;)

Dziewczyny bardzo dziękuję wam za pomoc! Czuję się uratowana i na pewno podbudowana, że dam radę :))

Dagne moja mała też tak wariuje, ale zawsze mnie to cieszy bo uznaję to za sygnał "mamo wszystko u mnie w porządku" :)

reklama
Freya, widzę, ze mieliście kolejną rocznicę wczoraj :) dużo, dużo miłości i wytrwałości :)
A i dasz radę :) trzymam kciuki :)
No właśnie, ja też się cieszę, że mała skacze, ale z drugiej strony to nachodzą mnie takie myślę, że może jakaś pobudzona jest czymś, albo, że zakręciła się pępowiną i próbuje wydostać... kurczę czasami to normę wyrabia w minutę, dwie.

Do góry