reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziewczynki, dzień Was nie czytałam, a jak już chciałam nadrobić, to na tyle mi czas pozwalał, że dwa dni nadrabiałam :)
Zaraz jadę w miasto, bo parę rzeczy do załatwienia. Ale najpierw swoje dwa grosze dorzucę :)

Witam Melani24!

asko_ współczuję wiztyty u chirurga i ze względu na to, że musiało się skończyć u chirurga ale przede wszystkim, że trafiliście na takiego chama.

sergeevna karteczka śliczna! ja czasem też lubię coś poskubać w scrapbookiengu. Jakiech "sprzetów" używasz?

U mnie po paru dniach przerwy znów mnie tyłek boli :( no ale nic nie zrobię, tylko trzeba z tym jakoś przetrwać :)

Co do wagi, to jak słyszę jak dobrze działa na nasze słodkie mamusie dieta cukrzycowa, to żałuję, że nie jestem na tyle zmotywowana, żeby sobie też taką zafundować...

Buziaki i lecę w tango ;P

reklama
Hej! Jejku dziewczyny jak mi brakuje BB normalnie nie mam możliwości się udzielać na forum bo w pracy przed moim odejściem urwanie głowy (pracuję do końca m-c),a w domu od niedzieli coś mi się pochrzaniło z laptopem. U nas OK.chociaż stresów,problemów nie brakuje:-remont ciągle w powijakach,mężuś robi już wysiadkę fizyczną i psychiczną,kasy brakuje,a jeszcze na dodatek mojego M.dziadek jest umierający :-(.A ja staram się przestrzegać diety cukrzycowej,a jutro mam umówioną wiz.w poradni diabetologicznej-ciekawe czego się dowiem? Pozdrawiam wszystkie Mamusie-gratuluję pozytywnych wiadomości po wizytach,współczuję wszelkich dolegliwości i tych mniej pozytywnych wiadomości,ale trzymam za wszystkie ciężarówki kciuki i wierzę,że w styczniu spotkamy się na forum tylko i wyłącznie z radosnymi wieściami i fotkami:-). Chyba tyle na dziś-muszę coś podziałać z tym moim laptopem bo jak sobie pomyślę,że za parę dni już nie będę pracowała tylko siedziała w domu i to jeszcze bez BB to normalnie płakać mi się chce.....

Sergi kartka jest świetna tylko pozazdrościć Ci zdolności, kobieto bierz się za sprzedać tych karteczek bo masz naprawdę wielki talent :-)

kasia_jag
cieszę się że z Twoją córeczką wszystko ok :-)

asko zdjęcie Malutkiej jest świetne :-)

agapa biedna ta Twoja Maja co trochę coś Jej dolega, a co do facetów to nieraz szkoda słów ...

asko...kurde ja nie wiem co sie dzieje z Patrykiem..moze sie boi sam spac??moze za ciemno??kurde juz nie wiem:(a jak ide do niego to ma smoka pieluche i tylko tak lekko plcze,jakby chcial mnie zawolac;/
no mowie muu cichutko misie spia jeszcze:):) spi tez:)
i czasem spi a czasem placze:(
pewnie jakis skok ropzwojowy:(
a z kinem to jednak sobota...bo do piatku nie ogarniemy sie z reszta remontu:(

agapa..biedna Majeczka...cos jej zaszkodzilo czy co??a z Faecetami??ahhh mojejmu tez czasem mozna mowic w nocy a ten nie wiem czy udaje czy nie slyszy??
jak mozna nie slyszec dziecka??czasem sobie mysle ze nie pojde do Malego ale tylko bym skrzywdzila patryczka..bo on chyba jest jednak gluchy:):)
ale jestesm mega dzielna:)gotowanie sprzatanie i lekcje...uffff!!!
super Mama!!!zostalas mianowana:p:p:p
tzrymaj sie kochana!!!!!!!!!!!!!!

Macie jakies fajne filmy ktore polecacie??kto byl ostatnio w kinie na czyms fajnym:):)

milego dnia!!!

żabciu dzięki, też mi się podoba, pierwszy raz tak ładnie widziałąm usteczkai nosek bo na prenatalnych dzidzia była jeszcze ciut mała i śmiesznie ten pyszczek wyglądał..
Izi.. hm.. a może się zaczyna ten "głupi" okres, moj Kamil chyba ciut wczesniej zaczal bunt dwulatka.. czytałąm że od ok. 18 mies. się zaczyna. No i z tymi nockami juz ktoras z kolei z nas ma problem, moj mlody tez czesto przez sen poplakuje, ale daje mu picie i kocyk i spi dalej, dopiero od 3 dni sobie urządza dłuższe przerwy w spaniu.
ja byłam w sierpniu na jakims filmie z druhnami, bardzo fajny.. ale nei pamiętam tytułu dokładnego cho.rka skleroza ciażowa. A teraz byłam na oszukac przeznaczenie 5 ale jakos juz mnie nie zachwycił..

Ostatnia edycja:
agabeta27 pewnie że możesz dołączyć, witam na forum napisz coś więcej o sobie i o dzieciątku którego się spodziewasz na kiedy masz dokładnie termin i jakiej płci jest Twoje maleństwo :-)

reklama
agabeta jasne ze mozesz:) witaj i pisz cos wiecej o sobie i maluszku::):)
asko akurat teraz nam potrzebny ten bunt:)
miejmy nadzieje ze jak nasze ksiezniczki przyjda na swiat to krolewicze sie uspokoja:):):):)
no to zobaccze o tych druhnach:):):)jakos juz mi przeszedl ten oszukac przeznaczenie...:)
zabka:)jeszcze miesiac i sie dowiesz...a jak przeczuwasz???:p
ide wstawic pyry:p bo zaraz tesciowie przyjezdzaja na obiad a ja po obiadku do kosmetyczki i do ciucholandu wskocze na chwile:):)
paaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry