Ja sama troche zaczelam swirowac bo jak juz wczesniej pisalam mam problemy tam na dole i nie wiedzialam co to jest. W koncu wyszperalam i chyba mam zylaki warg sromowych :-( nie wiem czy, ktoras miala z tym stycznosc albo wie cos na ten temat i czy trzeba to leczyc?
Kochana, chyba Salsik pisała, że też ma taki problem... Trzymam kciuki, ja tez mam w piątek wizytę u położnej. A i wiem, jakie potrafią być "ogarnięte"...
Jak pojechałam na emergency do szpitala ze skurczami, to zbadała tętno Maleństwa i... przyniosła 2 tabletki paracetamolu
Oczywiście kazała łyknąć i do domu mnie wysłali... Oby Twoja położna była rozsądniejsza!
czesc dziewczynki
nie nadrobie..ja tylko na chwilke.
u nas ok
mloda kopie,ale ...Patryk ma ostatnio gorsze nocki i chodze do tylu;/
jutro przyjedzie tesciowka mi go wezmie na spacerek a ja szybko do kosmetyczki...
w czwartek siorka ma przyjechac na noc a w piatek moja mama ty moze pojdziemy z M do kina...tak dawno nie bylismy
takze troche mnie czeka odwiedzin
Życzę, żeby się udało do kina wyskoczyć ;-) Fajnie tak, rodzinnie się zapowiada teraz
Widze temat pulsu, ja mam to samo, cisnienie w normie zwykle 120/70 lub 110/70 a puls nawet i 110 jak nic nie robie, to normalne bo pytałam gina.
A ja nie moge spac bo kombinuje, juz od dawna z moim M szukamy czego wiekszego-najlepiej domku, wczoraj cos znależliśmy, dom nowy, parter wykonczony do zamieszkania, super zadbany, gora do wykonczenia, dzialeczka niewielka ale tez zadbana zagospodarowana, kurcze ale teraz kombinuje czy Nas na niego stać, drogi jest, my musimy wziac kredyt, jak nas dwoje pracuje to spoko ale nie ma mowy zeby tylko jedno pracowało, ja po macierzynskim chce wrocic do pracy, ale chcialam na niepełny etat, wiec od razu mniej kasy by było no i koszty niani bo nie moge liczyc w tej kwestii ani na rodzicow ani na tesciow ,a w Warszawie koszt niani to kosmos, i tak sobie dzisiaj od 4 rano siedze mysle licze i mam juz mętlik w głowie
Ja właśnie ciśnienie też mam w normie, ale jak wczoraj zbadałam sobie puls to uwierzyć nie mogłam - 110 uderzeń w ciągu minuty!
Ale skoro piszesz, że gin uważa to za normalne, to jestem już spokojniejsza
Co do powrotu do pracy i konieczności wynajęcia niani... Sama się nad tym zastanawiałam i wpadłam na pomysł, żeby przekwalifikować się na "rejestrowaną nianię", założyć w tej kwestii własny biznes (wymagane) i zostać w domu z dzieckiem dłużej, jednocześnie pomagając innym mamuśkom ;-) Tutaj taka opiekunka może mieć pod skrzydłami max. 4 dzieci do lat 3 (wliczając w to własne dziecko), więc nie takie to straszne ;-)
Dzień dobry
Wpadałam się przywitać i życzyć miłego i udanego przedpołudnia
Ja natomiast lecę edukować 5 klasę ;p o uzależnieniach.
Moja Niunia przez ostatnie 4 dni kopie jak szalona
ależ to przyjemne uczucie
bo np chyba już rozpoznaję jak nóżki wyciąga, a jak rękę
poza tym lubi głosy, bo jak jestem w podstawówce, to się przeciąga i czasem nie powiem - rozprasza
Z moim ciśnieniem to jest chyba ok to znaczy, mam się nie przemęczać (jak każda z nas) przed ciążą zawsze miałam książkowe, teraz mam w granicy 130/70, jak jest słabszy dzień to 105-110/60-68, i się mój mąż dziwi, jak można mieć niższe od 120 hehe
Powodzenia w dzisiejszych zajęciach! :-) A powiedz, dzieciaki nie pytają Cię o brzuszek? Nie chcę dotykać?... ;-)
Kota tak podejrzewałam, że to może być przez jelita... Pamiętasz, jak miałam skurcze takie że mało nie "wyszłam" sama z siebie i trafiłam do szpitala na IP? To właśnie wtedy miałam problemy jelitowe...
Na drugi dzień, po wypróżnieniu, jak ręką odjął... A z Kubusiem na 100% wszystko w porządku
A no i my, Kochana, od dzisiaj OFICJALNIE mamy ostatni trymestr ciąży!!!
Papayka ja wczoraj jednym okiem oglądałam, a drugim siedziałam na BB...
Ale uwielbiam ten serial, chociaż rzadko kiedy się zdarza, żeby mi coś tak przypadło do serducha jak "Przepis na życie" ;-)