Dziekuje dziewczyny za dobre słowo i kciuki- na Was zawsze mozna liczyć:-)
Ja dzisiaj juz po części badań i po następnej wizycie u gina,teraz bede miala czesto wizyty, sprawdzał bicie serduszka malutkiej, dostałam jeszcze kilka dodatkowych badan tak wiec jutro znowu kłucie, wyniki w piątek najpóźniej w sobote, gin powiedział ze jakby było źle to zadzwoni, a jak dobrze to bede mogła sobie sprawdzic wyniki na stronie przychodni z jego komentarzem. Dam na pewno znać co i jak z Nami.
Moj gin nawet wyszedł do mojego męża i powiedział że mnie nie zostawi w razie złych wyników i weźmie do siebie na oddział do szpitala gdzie jest położnikiem. Miło z jego strony.
Ważne dziewczyny, nie lekceważyc takich swedzeń, tak mi powiedział warto sprawdzać czy to nie jest ta cholestaza.
Papayka, Phelania-wiem co czujecie jezeli chodzi o te usg, ja tez mialam w 21 tyg i planowo nastepne mialam miec miedzy 32-34 tyg
wiec tydzien temu zrobiłam takie nieplanowe i dzieki temu wiem ze wszystko ok i malutka rosnie, wiec jesli macie możliwość to może jakies dodatkowe usg:-)
mimozami79 dobrze ze z malutka ok, duża z niej dziewczynka.
Agunia- trzymam kciuki za jutro i zdawaj Nam tu od razu relacje,
Becia84-trzymam kciuki za jutrzejszą glukozę
Rojku-współczuje rwy kulszowej, wiem jak może boleć
Inka-ja też mam ochote czasami mojego M rozszarpać gołymi rekami, nie przejmuj sie.
Kota- Ty już koniecznie idź na zwolnienie, musisz teraz wiecej odpoczywać.
Ja dzisiaj siedze na allegro i kupuje różne rzeczy dla małej, to co odkładałam ciągle bo zawsze mialam czas, dzisiaj własnie zamowiłam mega pakę z różnościami typu pieluchy, podkłady, przewijak, kosmetyki dla maluszka
Milej nocki kochane