reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witajcie wieczorowo..
Młoda w szkole coraz lepiej , nawet się dzisiaj zorganizowała w świetlicy i zaczęła odrabiać lekce- zawsze w domu więcej luzu.
Popołudniu miała pokaz aikido - taka reklama dla rodziców, żeby posłali swoje dzieciaczki- fajnie było.
Mężolek wycieńczony, ludzi ogrom na targach i przyjechał dzisiaj o 19 padnięty. Troche z nami pobył i do domku robić pokój Kami. Ma ostatnio też już dość chłopina.

reklama
ja dziś byłam od 16-19.30 na zebraniu. Mąż już się wkurzał że się tak angażuję ale ja to lubię, chociaż na chwilkę do ludzi.
Trzymajcie jutro za mnie kciuki bo będę miała 2x pobieraną krew-naczczo i po jedzeniu. Jakoś wyjątkowo się boję i tak odkładam wizytę przez to, ale że mąż jutro na urlopie to ja na spokojnie mogę robić badania no i za tydzień piszę się do gina.

Wczoraj przyszły do mnie darmowe próbki kosmetyków jonsona dla bobasów. Dziękuję dziewczynie która jakiś czas temu podała tu namiar na te próbki, niestety nie pamiętam która to:-).
Brzuch mnie nadal boli, w dodatku mój mąż złapał jakiegos bakcyla i gorączki dostał. Boję sie, żeby się nie zarazić i niestety musi spać w innym pokoju.:-(

o proszę tofika myślałam, że pierwsza będę :)
obudziłam się i nie mogę zasnąć więc kompa otworzyłam :D
za plecami chrapie mąż, pies w nogach, a ja oczy na oścież i im zazdraszczam, bo ja to śpioch normalnie straszny jestem

Dzień dobry :) a ja popijam kawkę i pałaszuję chlebek słonecznikowy, a zaraz potem na te praktyki.
Matko chyba złapałam nie tylko kontakt z dziećmi, ale jakieś przeziębienie! ;/ może styczność z nimi mi pomogła. Gardłem nie mogę prawie przełykać, a katar leje się jak szalony, ale tylko z jednej dziurki... o 13 jadę na miasto, więc zaglądnę do apteki.

Witam porannie

Też myslałam ze pierwsza bede:-)

Rojku ja tez juz od 5.30 nie spie,ale zaraz lece sie kłuć, wiec sie zbieram, wole zrobic to z samego rana bo zawsze wściekle głodna jestem a tu na czczo trzeba byc.

Tofika-odpoczywaj i uwazaj na ten brzuch, a moze to wiezadła Cie ciągna bo dzidzia rosnie?

Agapa-trzymam kciuki

Miłego dzionka

Dziendoberek!:-)
Aga i Agapa, powodzenia dzis na badaniach!
Dagne, mam to samo.... maz sprzedal mi te swoja bakterie....:-(
Tofika, uwazaj na siebie.... eh.... z tymi facetami to jest.....
Rojku, mnie tez sie ostatnio zdarza wstawac wczesniej niz zazwyczaj;-)
Cos Salsik sie nie odzywa.... a moze cos przegapilam....:zawstydzona/y:
Milego dnia wszystkim brzuchatym!:-)

witajcie kochane,

ja też dziś obudziłam się z nieco bolącym gardłem, oby mnie nie złapało żadne przeziębienie!
czy któraś ma może kontakt z salsik??? coś ucichła ostatnio.

ja dziś bez humoru, więc tylko szybko się witam zabieram się za pracę, szefowie już wiedzą, że pracuję do końca września.
i tak długo wytrzymałam, to będzie jakieś 7,5 miesiąca ciąży, jak wezmę zwolnienie.

buziaki!

Witam ciężaróweczki

Do mnie wczoraj przyszły próbki mleka z HiPP, a jeszcze wcześniej paczuszka chyba z Bebilon z milutkim misiem.
Dzisiaj mam zaplanowane wielkie leniuchowanie. M w pracy do 18, a ja cały dzień spędzę przed Tv i komputerem, koło 17 nastawie jakiś szybki obiadek coby mężuś miał świeży, a nie odgrzewany:-)

Jutro na 12 wizyta u gina przez NFZ, mam nadzieje, że mnie nie oleje tak jak ostatnio, a tym razem powinnam mieć USG, nawet mam wpisane w kartę jako następną wizytę. Już nie mogę doczekać się żeby zobaczyć moją kruszynkę. Przyszły tatuś idzie z nami, bo jak to on powiedział uwielbia oglądać te cudne filmiki z naszą córeczką.
Aha doktorka ma jeszcze jutro potwierdzić czy aby na pewno będzie dziewczynka, bo ostatnio tak średnio była pewna i mam ponoć jej przypomnieć, żeby zajrzała maleństwu pomiędzy nóżki:-) Będą niezłe jaja jak okaże się, że jednak chłopczyk, ale jak dla nas to jest obojętna płeć, zależy nam na tym aby kruszynka była zdrowa jak rydz :-)

reklama
Salsik we wtorek była u lekarza. Może zlecił jej jakieś dodatkowe badania i nie ma czasu (?) Wierzę, że niedługo się odezwie :) (na zamkniętym jest jej numer, więc jak do jutra nie da znać, wyślemy jakiegoś smska, niech sobie nie myśli, że od nas można się uwolnić ;))

Dagne, jeśli masz telefono do swojego gina to od razu zadzwoń i zapytaj co możesz wziąć na to przeziębienie, bo w aptece dadzą Ci tylko sok z czosnkiem dla ciężarnych, który nie pomaga :/ Wiem, co mówię, bo ja się tak leczyłam sama, że choruję już 2 tygodnie. Co prawda od dwóch dni jestem na antybiotyku, ale nie widzę poprawy. Mam takie ataki kaszlu, jakich w życiu nie miałam :(

Powodzenia na badaniach dziewczyny! Trzymam kciuki za pyszną glukozę. Mi tak smakowała, że wybieram się jeszcze raz :p

Kota! Bardzo się cieszę, że już "załatwiłaś sprawę" i w pracy wszyscy mają jasność co do sytuacji :)

Ostatnia edycja:
Do góry