żabcia_tbg
Maciusowa Mama
izi kuruj się wyleż to cholerstwo żeby Ci jak najszybciej przeszło :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj jak ja zazdroszczę 8-9 to rano dziewczyny moja mała budzi się ok 6 dzień w dzień jak pośpi do 7 to święto ale to jest super przy pierwszym dziecku że ma się czas na odpoczynek i inne przeżywanie tej ciążyWitajcie Mamuśki,
Ostatnio budze sie dosc wczesnie 8-9 rano , moze to i dobrze trzeba powoli sie juz przyzwyczajac:-)Kawka wypita, ale cos nie chce mi sie jescMusze isc do sklepu po jakis srodek do czyszczenia mebli ale tak mi sie nie chce choc sklep jest 300m od mojego domu hihi.Kuchnia dzis przyjechala miesiac minie kiedy moj M ja złożyjuz mu powiedzialam jak mi nie złoży to bedzie jadł same fast-foody bo ja w takich warunkach nie bede robic obiadów powiedzial ze do konca tyg. złoży - sie okaze
Asko - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!
Róże są piękne, bo kwiaty mają,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija.
Mi takze sie zbliza rocznica juz 6lat 17 wrzesnia ale ten czas leci:-)
Wstaje z wyrka i ide wolnym krokiem do sklepu
Miłego dzionka :*