sergeevna
Pysiołkowa Mama
http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg&feature=related[video=youtube;j4tjlb77NFg]http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg&feature=related[/video]
:-):-):-)
:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj to prawda moja najgorsza zmora to właśnie zgaga jak sobie przypomnę z pierwszej ciąży ostatne 1,5 miesiąca spania na siedząco to aż płakać mi się chce ale teraz jeszcze tak żle nie jest))kota Ty szczęściaro;-)po pierwsze,że dopiero teraz dopadła Cię zgaga,a po drugie-mieć własną,rodzoną położną....żyć nie umierać.Ale pewnie nie raz nasłuchałaś się opowieści z sali porodowej jednych niczym z horroru innych jakby z komedii,chyba już Cię nic nie zaskoczy.:-)
maxwell80,Pyszczek28 ja też się bawiłam w pana Dukana 6tyg.przed zajściem-czyżby coś w tym było,hmmmm?
Ewidentne zaniedbanie i lekceważenie ze strony lekarzaco za konował.Przecież przy dzisiejszej aparaturze ciążę bliźniaczą można stwierdzić w bardzo wczesnym stadium( moja 5 tyd.)Moim zdaniem to wina jej lekarki, którą poleciłam jej zmienić. Dziewczyna w 10 tygodniu zaczęła krwawić, zadzwoniła do gin co ma robić, a ona powiedziała jej że leżeć, bo w szpitalu za bardzo jej nie pomogą. Ale ona pojechała.. Po przyjezdzie do szpitala, powiedzieli że poroniła jednego z bliźniaków, a ona w ogóle nie wiedziała że to była ciąża bliźniacza, bo jej pani doktor na usg tego nie widziała. Leżała 2,5 tygodnia w szpitlu, prawie nie wstając.. Tydzień temu na usg dziecko żyło i rosło, a dziś już stwierdzili że płód jest martwy. Teraz by zaczynała 13 tydzień.
Ja własnie wzięłam leki i kładę się spać..
Buziaczki.. :*