reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
100_2334.jpg
oto zdjęcie mojej pięknej Krewetki ;-)

Kurde tak mnie dzisiaj przeciściło,że masakra...wpieprzałam non swtop owoce i piłam sobie soki warzywne,no i pojechaliśmy do auchan...a tam sok z kiszonej kapusty i wypiłam pół litra...Myślałam,że z kibelka nie zejdę,moja mama myślała z kolei,że coś nie tak z Krewetką...masakra...dosłownie lewatywka na życzenie hahahaha ;-)

Cześć Kochane :-)

Późnym wieczorkiem, ale melduję się na moment ;-)
Byliśmy dzisiaj u lekarza na pierwszej wizycie :tak: Nasza Perełka zdrowa i duża - ma już cale 7mm i silne, bijące serduszko :laugh2: Wszystko w jak najlepszym porządku! Mam też 3 zdjęcia z usg, ale niestety nie mam dostępu do aparatu i skanera, więc wstawię je dopiero jak już wrócę do domku :tak:

Jesteśmy przeszczęśliwi, a przyszły Tatuś pęka z dumy! ;-)

Ostatnia edycja:
Witaj,
szef nie może Ci zmienić umowy ani wręczyć wypowiedzenia zmieniającego. Inaczej - może w ramach Twojej obecnej umowy na czas nieokreślony, wykazując dobrą wolę nie przemęczać Cię :)
M.
Qrczę - nie mam jeszcze wprawy w edytowaniu postów innych dziewczyn w odpowiedziach :)
Miało być : Witaj Rojku
M.

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry, szykuję się do pracy, musiałam coś wszamać przed wyjściem bo nie dałabym rady wytrzymać 3 godz do przerwy.

firanka śliczne maleństwo:-) Ja znowu odwrotnie, widzę, że zaczynają mi się zaparcia :baffled:, tak samo jak w poprzedniej ciąży. I za bardzo nie mogłam sobie dać z nimi rady bo mnie nic nie ruszało. Może twój sposób wypróbuję :-D

sergeevna super, że dzidzia rośnie, oj jak masz fajnie z tym usg. Ja za miesiąc zobaczę, muszę wytrzymać.

Miłego dzionka, wpadnę wieczorem, na szczęście od jutra znowu laba i wolne

Hej mamuśki

Ja także melduję się już po wczorajszej wizycie:-)
Dzidzia ładnie rośnie, ja mam w końcu książeczkę ciąży:tak:..za 4 tygodnie kolejna wizyta..
A tu nasza fasolka;-)

Załączniki

• P1030516 [DVD (PAL)].jpg
    P1030516 [DVD (PAL)].jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 51
hejka!
Własnie przeczytałam ze Maniasza juz odpowiedziała ws umowy wiec nie bede juz nic produkowac:-p
Piękne macie już te zdjęcia z USG - przez Was to nie wytrzymam i chyba sie tez umowie wcześniej niż chciałam isć:sorry2:
A ja w związku z pięknym dniem i miłym nastawieniem zaszalałam na Tchibo i kupiłam sobie co nieco:-)-oczywiście buty bo z innymi rzeczami to raczej muszę sie na razie ograniczac i kupowac na bieżąco to co będę potrzebowac w miarę "wzrostu".
Dobra troche popracuje:-p

Witajcie mamuski :)
Widze ze przybywa coraz wiecej zdjec naszych dzieciaczkow :-) Fajniusio :tak:

Co do zaparac to polecam jablka.Mi akurat teraz bardzo smakuja i tez pomagaja troche na mdlosci ;-)

Mialam dzis noc z pobudkami.Syski mnie bola i jak tylko chcialam sie na inny bok przekrecic,to budzilam sie a przy okazji i moj M takze:zawstydzona/y:

Pozdrawiam i milego dnia dla wszystkich :-)

Dzień Dobry, szykuję się do pracy, musiałam coś wszamać przed wyjściem bo nie dałabym rady wytrzymać 3 godz do przerwy.

sergeevna super, że dzidzia rośnie, oj jak masz fajnie z tym usg. Ja za miesiąc zobaczę, muszę wytrzymać.

Miłego dzionka, wpadnę wieczorem, na szczęście od jutra znowu laba i wolne
Dziękuję, Bajeczka :-) A jak samopoczucie u Ciebie? Kiedy masz pierwsze spotkanie z położną?

Hej mamuśki
Ja także melduję się już po wczorajszej wizycie:-)
Dzidzia ładnie rośnie, ja mam w końcu książeczkę ciąży:tak:..za 4 tygodnie kolejna wizyta..
A tu nasza fasolka;-)
Gratulacje! Jaka już duża ta Wasza kruszynka :tak:

hejka!
Własnie przeczytałam ze Maniasza juz odpowiedziała ws umowy wiec nie bede juz nic produkowac:-p
Piękne macie już te zdjęcia z USG - przez Was to nie wytrzymam i chyba sie tez umowie wcześniej niż chciałam isć:sorry2:
A ja w związku z pięknym dniem i miłym nastawieniem zaszalałam na Tchibo i kupiłam sobie co nieco:-)-oczywiście buty bo z innymi rzeczami to raczej muszę sie na razie ograniczac i kupowac na bieżąco to co będę potrzebowac w miarę "wzrostu".
Dobra troche popracuje:-p
Biegnij na usg, biegnij - zdjęć Maleństwa nigdy za wiele ;-) :laugh2:

Witajcie mamuski :)
Widze ze przybywa coraz wiecej zdjec naszych dzieciaczkow :-) Fajniusio :tak:

Co do zaparac to polecam jablka.Mi akurat teraz bardzo smakuja i tez pomagaja troche na mdlosci ;-)

Mialam dzis noc z pobudkami.Syski mnie bola i jak tylko chcialam sie na inny bok przekrecic,to budzilam sie a przy okazji i moj M takze:zawstydzona/y:

Pozdrawiam i milego dnia dla wszystkich :-)
Ja mam dokładnie to samo, też nocne pobudki bo mi cycuchy spać nie dają :no: Jest na to jakiś sposób?... :confused:

Kochane, chciałam Was zapytać - macie jakieś przeczucia co do płci Malucha?... Mnie się ciągle śni synek i cały czas mam takie przeczucie, że właśnie Mały Kawaler nam w domu zagości na święta :tak: :zawstydzona/y:

reklama
sergeevna jesli masz takie przeczucie to tak będzie ;) Ja tak mialam z mały, jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie usg to od razu pomyslałam ze to synek bedzie, i tak potem mialam całą ciązę :) zaufałam intuicji i sie faktycznie okazało ze to chłop :)))))))))
W tej poronionej ciazy jak zobaczyłam zdjecie usg to od razy ze córa ale tego sie juz nie dowiem !!!!!

Do góry