ja wiem co czujesz bo tez masz chlopca w domku... to dziewczynka mamusi by sie przydalahaha Izi ja wiem że to głupie, bo najwazniejsze dla mnie jest że zniknely torbiele z głowki i że Karolka rosnie ślicznie, ale hm.. moja tesciowa ma 5 synow i dopiero 6 była córka.. wiec do tego moj maz jeszcze ciagle mnie tekstem dobija ze to chyba niemozliwe z tymi genami;p. No ale mysle ze to zdjecie juz chyba nie kłamie.. a poza tym 2 lekarzy by się myliło??
A tak apropos, czytałam twoj post o obiadku powiedz mi ty gotujesz dla Patryczka osobno??? Moj Kamil młuci wszystko co my, z przyprawami czy tez bez. A jego ulubionym :"daniem" jest ostatnio ketchup, do wszystkiego, ale w ddtvn pani wypowiadała się że jak jest dobry (nie jakis tesco) to jest zdrowy i nie nalezy go unikac w diecie dziecka.
Nastazja, grzecznie proszę nei zamartwiaj się dziewczyno, wiem łatwo mowic, ale sama wiesz że Twoj spokoj to i spokj dzidzi i będzie ok
czasem je z nami a czasem osobno;/
bo jest uczulony na pomidory mleko ;/ nie je smazonego tylko duszone....
staram sie mu troszke dawac od nas ale jednak wole mu delikatniejsze robic..tak kazal alergolog;/
Widze ze rozowe ciuszki tez kupilas hihihhihihi