reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witam

Nastazja trzymaj się cieplutko i nie daj dołkom.Obłóż się w łóżku fajnymi książkami,ciepłą herbatką i wczytaj w coś,złe myśli odłóż na bok :tak:

Kota synuś śliczny,fajnie,że wszystko ok.

Klariss też tak czasem mam,na szczęście jak dzieci podrosną dalej będę piękna i młoda,a na hobby nigdy nie jest za późno :-D

A ja też się przeprowadzam :rofl2:
Znalazłam super domek z pięknym ogrodem.Fajnie wyposażony i co najważniejsze ma 4 pokoje na górze,tak więc każde dziecko będzie miało swój pokój,a na dole oprócz living room ma jeszcze pokój zwany playroom czyli na zabawki chłopaków.
Przeprowadzka już za tydzień :rofl2:
Tutaj są zdjęcia,trzeba klikac na zdjęcie to się będzie zmieniac:
50 Rath Gailine , Dublin Road, Portlaoise , Residential for For Sale by Private Treaty in Laois - PropertySelector

Żabcia zakręcona :))

Aha,wiecie co...odkąd wypijam żelazo na czczo z rana to strasznie goni mnie do toalety :szok:
No szok,powinno byc zazwyczaj na odwrót,a od 3 dni bo od 3 dopiero wypijam żelazo to za pół godziny siedzę już w wc :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki mam mały problem nie wiem kogo na chrzestna i chrzestnego wziąść do dziecka, nie mam żadnych kolezanek i jestem w d***e

Mineralna, a rodzina? kuzyni, kuzynki itd. Z doświadczenia wiem, że nie warto brać na chrzestnych znajomych. Moja kuzynka tak zrobiła i już mały nie widział 4 lata chrzestnej...
Kota, cieszę się, że wszystko w porządku :)

Nastazja - kochana, dużo leż i odpoczywaj, już niedużo nam zostało :tak: słuchaj bezwzględnie lekarza! na pewno będzie wszystko dobrze.

Mineralna Kocico, a w rodzinie Twojego faceta nie ma jakiejś fajnej, konkretnej babeczki, która by się nadawała na chrzestną?

dzień dobry drogie Panie
ja dziś zaszalałam i spałam bardzooo długo, a teraz wszystko musze w pośpiechu i gnam do miasta, w poszukiwaniu praktyk :wściekła/y:
upał straszny a ja nie wiem jak się ubrać...

miłego i do późńiej

anineczka
dom cudowny,

Ostatnia edycja:
Nie znam zabardzo jego rodziiny...

a brata nie moge bo prat potrafi do mnie mówic zamknij morde, ze ejstem ***** itd to on sie nie nadaje a moja rodzina jest skłócona o głupi dom który sie sypie z kamienia i to od wielu lat, nie znam prawie swej rodziny. będę dzis z moim o tym gadac zobaczymy, ale nie powinnło chyba tak byc że wszyscy beda z jego strony ze chrzestna i chrzestny z jego strony

upał straszny a ja nie wiem jak się ubrać...

widzę, że nie tylko mnie to dręczy... co wieczór stoję marudna przed szafą i nie wiem co przyszykować do ubrania na następny dzień. jakbym nie chodziła do pracy to pewnie całe dnie bym chodziła w szortach od piżamki i w t-shircie mojego męża, zdarza mi się to w weekendy i jest mega wygodnie :-)

Mineralna, to przykre co piszesz, cieszę się, że nosisz pod sercem tą kruszynkę, w końcu to samo dobro i miłość i oby właśnie te uczucia wniosła w Twoje życie! nie musicie się spieszyć z chrzcinami i brać na rodziców chrzestnych byle kogo, może ksiądz Wam coś doradzi. spróbujcie z nim pogadać, na pewno nie są mu obce podobne sytuacje. trzymam kciuki!

Niby powinno być tak, że jedno z chrzestnych od taty, drugie od mamy, ale jeżeli nie ma innej możliwości, to przecież nikt za złe tego miał nie będzie. Ja całe szczęście mam sytuację rozwiązaną cudnie :)

ja też nie mam pomysłu na chrzestnych :baffled:
moje jedno dziecko ma za chrzestnych naszych przyjaciół i nic w tym złego nie widzę,czasem z rodziną to jak na zdjeciu,najlepiej z boku by się wyciąc w razie co. :-D
Brata z różnych powodów nie wezmę,M brat już jest chrzestnym starszaka.Moja siostra ma zaledwie 9 lat i na chrzestną raczej się nie nadaje ze względu na wiek.
Ale mamy jeszcze czas pomyślec,nie chcę też komuś robic kłopotu,wkurza mnie na maxa tekst "dziecku się nie odmawia" sama tak zostałam poproszona o bycie chrzestną,a wcale nie czułam się dorosła na tą rolę :no:

reklama
Do góry