reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

bryyy wieczór kobietki ale dawno mnie nie było z dobre 2,5 tygodnia:zawstydzona/y:
i na 100% nie nadrobię zaległości :(
witam wszystkie mamy ,gratuluje również poznanych płci

a ja zrobiłam sobie wakacje od kompa M wziął sobie urlopik i troszkę posiedzieliśmy razem :-) i już mi lepiej
zwiedziłam przez ten czas stomatologa i niestety dwa ząbki musiała wyrwać ale i to przeżyłam choć jeden bez znieczulenia :wściekła/y:

mały nie kopie ale cały czas się kręci.
Troszkę roboty było ale i małą już wyprawiłam do szkoły wiec teraz mogę spokojnie sobie odpoczywać jeszcze przez 1,5 tygodnia:)
i to chyba by było na tyle aaaaa nie przytyłam od początku już 11,5 kg:szok: i brzuchol juz taki wielki się zrobił twardy ale fajny taki kizia-mizia
jak sie położę robi mi się fala meksykańska jak mały sobie buszuje hihihi...
no dobrze uciekam spać :-)
życzę wszystkim mamusia kolorowych snów :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agniesia lekarzem to ja nie jestem i ten opis mówi mi niewiele, ale mam nadzieje,że lekarze będą mieć dla Was trochę dobrych wieści.
3mam mocno kciuki za Julkę i za WAs- bądźcie silni!!!

Niunia a ja właśnie ostatnio o Ciebie pytałam, bo jakoś milczałaś.
witamy z powrotem!!

Dzień dobry wszystkim Grudnióweczką. Ale dzień mi się kiepsko zaczął po pierwsze to za wcześnie bo musiałam dzisiaj wstać o piątej do pracy,a że wczoraj do północy walczyłam z komarami i pająkami brrrrrrrrrrrrr w sypialni to jestem mega niewyspana. Rano leciał mi krew z nosa niby niedużo,ale pierwszy raz w życiu,a do tego jakoś tak od rana duszno,ciężko i jakoś mnie tak w środku trzęsie,wzięłam sobie validol może mi sie coś polepszy.
Miłego dnia Mamuśki.

Witam wszystkie mamusie :)

cały czas Was czytam, ale jakoś nie mam weny do pisania.

Salsik mimo wszystko miłego dnia życzę:-)

dzień dobry
ja też już na nogach, jadę zaraz zrobić badania. bo w pon wizyta.
też średnio się wyspałam, bo zasnęłam ok 2.30 a o 7.45 obudził mnie dzwonek do drzwi.

jadę dziś dalej szukać miejsca na odbycie tej cholernej praktyki bo wczoraj się nie udało niestety...

miłego

witajcie,

ja ostatnio cierpię na permanentne niewyspanie :-( więc szybko się witam i lecę po cappuccino.
dziś o 18.45 mam wizytę i siedzę, jak na szpilkach, włączył się stres, czy z małym wszystko dobrze. trochę się martwię, ale to u mnie norma prze wizytą. nie mogę się doczekać, aż zobaczę Kubusia na USG.

Sergi, ciesze sie, ze lepiej sie czujesz! badz teraz ostrozna i uwazaj na siebie.

Agunia1985, faceci sa czasem okrutni, ale ja wierze, ze maja po prostu gorsze dni, podobnie jak kobietki, z tym, ze oni wala prosto z mostu co im lezy na sercu i czasem zbyt dosadnie, nawet nie zdajac sobie sprawy ze moga zranic.

asko, super, ze Kamilek juz sie lepiej czuje. szybciutko wrocil do zdrowka!

Agniesia, nie mam pojecia jak interpretowac tą diagnozę, ale trzymam kciuki, żeby lekarze mieli pomyślne wieści!!

Cześć dziewczyny!Dzięki wam za wsparcie.
Sorki za moje wczorajsze żale, ale wnerwił mnie na maksa ten mój M, zresztą przyznał z rozbrajającą szczerością,że go moja mama wkurza bo mu truje ,ze jest niezaradny -moim zdaniem niestety ma trochę racji, a poza tym to nie powód żeby się na mnie odgrywać, tym bardziej ,że moi rodzice mega nam pomagają-oboje u nich pracujemy, dostaliśmy od nich mieszkanie i jeszcze remont finansują.Tak mnie wczoraj wkurzył,że nockę miałam z głowy.Na szczęście teściowa dzisiaj przyjeżdża i mam nadzieję będzie miło.
Agniesia trzymam za was kciuki!
Sergi jak tam twoje skurcze? Mam nadzieje że przeszło.
Salsik bez nerw, ja też miałam ochotę coś wczoraj łyknąć,ale z tych leków które brałam na nerwice przed ciążą wszystkie teraz odpadają i mam kłopot.
Wszystkim wam życzę miłego dnia.

Witajcie laseczki,

Od rana do póznego wieczora siedzimy i robimy remont ,bo to ostatni tydzien.
Jak tylko wstalam tak mnie zaczal bolic kregosłup i do tego doszly wizadla macicy:szok:mam nadzieje ze to one , wstajac z łozka nogi nie moglam podniesc odrazu nospa:baffled:Zmeczona jakas dzis jestem a ma byc okropny upał:dry:a ja bede malowac brame .... świetnie....no i znowu mnie nasladuja zaparcia:-(uroki ciazy... a tu bedzie coraz gorzej dobrze dziewczynki ze nie ma takiego goracego lata;-)
Sergi - dobrze ze z malenstwem wszystko dobrze:-)
Kotka- trzymam mocno kciuki za Kubusia:-)zdaj relacje po USG

Wczoraj jak sie polozylam ok 23 .00 Alan tak mi dał do wiwatu ze moj M wybuchł smiechem i obudzil mojego tate w pokoju obok:-D:sorry2:powiedzial ze bedzie świetnym piłkarzem;-)jeszcze nie odbijaly sie stópki na brzuszku a lekkie fale juz widac:-)

Dziewczynki lece na bazarek bo bułeczki robie sniadanie i do Ożarowa:-)
Milego dnia

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny,
ja dzisiaj jadę z moim M. trochę nad wodę pospacerować, a później mam wizytę u gina.. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok, może doczekam się w końcu USG? Zobaczymy.. Teraz zjadłam śniadanie, wkurzyłam się na mojego królika, bo po raz setny pogryzł mi kabel z internetu :( Nie mam czasem sił do niego! Teraz idę wziąć prysznic, ubiorę się i jedziemy :)
Miłego dnia..

Kota, trzymam kciuki :) Ja mam wizytę o 17 :)

reklama
Dzień dobry :)
Trzymam kciuki za wsze wizyty &&& :)
Jak zwykle rozbudzam się przy kawce :) Mała na razie nie daje o sobie znać, a wczoraj już o tej porze przy śniadaniu mnie pukała od środka... jak nastają takie chwile, to zaczynam się martwić... ale pocieszam się, że to dopiero 23tydz, więc niunia nie musi być jeszcze aż tak aktywna. No nie wiem...
Agunia- podziwiam Cię. Oby małej nic groźnego nie było, nie znam się na wynikach, ale mam nadzieje, że lekarze będą wiedzieć co robić.

Do góry