reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Agunia ale narobilas mi smaka na spagetii ojej :) Jutro bedzie na obiad haha
Agniesia mi ludzie ustepuja czasami miejsca w autobusie :) Ale zadzraja sie tez takie przypadki jak Ty piszesz, tym bardziej ze ja jestem bardzo mloda i drugie dziecko i ludzie maja glpie odzywki w stylu" taka mloda a juz dwojka dzieci" albo " a potem bedzie chodzic po opiekach i pieniadze zebrac";/
Agniesia trzymam kciuki za wyniki &&

reklama
dagne ale mi narobiłaś ochoty na frytki o Ty niedobra:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie aż mnie skręca- moja ciążowa zachcianka
mam agenta od zadań specjalnych Pana M to mu zaraz powiem : chciałeś syna? to rób frytki i to migiem....:-):-):-):-):-):-):-)
gorąco dzisiaj...

asko_; dobrze, że już glukoza za nami bleee :-) zazdroszczę Ci strasznie tej zumby i żałuję, że nie mogę się zbytnio ruszac w ciąży, no ale dla maluszka mogłabym nawet 9 miesięcy leżeć plackiem, byle był zdrowy i siedział w brzuchu do grudnia :tak: trzymam kcuki, żeby budowlańcy szybko i dobrze uwijali się na naszych budowach!

salsik; no facet biedronkowy naprawdę przegiął :szok: nie wiem, czy ludzie czasem wyłączają myślenie, że im do głowy takie pomysły przychodzą...

Dokładnie - nie ma czym oddychać...
Ja zrobiłam pranie, a teraz pilnuję szarlotki :) naszło mnie i mimo bólu krzyży zrobiłam. Mam nadzieję, że się opłacało.
Ja to już czasem tak mam - niechcący robię smaka ludziom :)
Jak myślicie? czy przez tę duchotę i Mała może się mniej ruszać??

dagne szczerze to nie wiem bo mój mały to się tak dzisiaj rozpycha jakby przez skórę chciał wyjść i tak od rana teraz trochę spokój chyba się zmęczył...
już tęsknie za deszczem po tych kilku dniach duchoty....

Ehh dziewczyny, wyprawa do Zoo fajna, ale buty mnie obtarły i ledwo chodzę.. :( Poza tym jak to każda wyprawa, musiała się skończyć śmieciowym jedzeniem i tak oto dziś nakarmiłam swoje dziecko hot dogiem i frytkami :( Możecie mnie skrzyczeć! Do tego jeszcze shake czekoladowy i hektolitry wody :zawstydzona/y: Z moim M. pogadałam jedynie trochę, nie chciałam psuć tego dnia, no nic zobaczymy co bedzie dalej.. ? Właśne przyszedł pocztą rożek dla małego :)
Aha dla mamuś które nie widziały linka : https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html Można zamówić 3 próbki ;) Dajcie znać jak wam coś dojdzie..

Idę po wodę, bo uschnę zaraz..

A do mnie powrócił niesamowity ból po prawej stronie z tyłu od czterech liter aż w dół po kolano :( Jak stąpnę na tę nogę to czuję masakrę :/ Grrr... Czy też czujecie taki ból ?
U Nas dzisiaj też jest ciepełko :) Około 27 stopni :) I nareszcie nie pada deszcz :)

własnie sprawdziłąm wyniki badan na necie, i hm.. haha pierwszy raz w obu ciazach mam wrazenie ze cosik wyszlo nie tak, moze faktycznie mnie łapie ta angina i jakis wplyw ma na badania, moze wy mi podpowiecie, co prawda wizytę mam w srode wiec nie mam jakiejs obsesji, ale to dla mnie nowosc;p.
Morfologia krwiLeukocyty11,1tys norma od 3,8-10

Hematokryt36 norma 37-47
Limfocyty %16 norma 20-45
Neutrofile %76 norma 40-70

Neutrofile #8,50tys/ norma 2,5-7

może nie śą to jakies mega odchylenia.. ale jednak

Test obciążenia glukozą (75g)Glukoza na czczo74,00mg/dlnorma od 74-106
Glukoza po 2 godz.84,00mg/dl norma do 140,00
na szczescie glukoza wyszla super.. hm.. mała.. ale w granicach:)

Ostatnia edycja:
reklama
No i miałam się przespać godzinkę i jak padłam to spałam 3 godziny, wstałam pogadałam z Mamą na skypie i siedzę i wcinam ciasteczka =)
Zaraz muszę się zabrać za sprzątanie komody a później leniuchowanie do wieczora =)
Mnie w czwartek czeka ta nieszczęsna glukoza.

Do góry