reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Asko, bez obaw mi ostatnio gin uświadomił, że dla kobiet w ciąży te normy są inne od tych które piszą na wynikach. Ja leukocyty miałam nieco powyżej ,ale martwić się należy jak jest powyżej 15 tyś :)

Narazie juz zaprzestałam czytac te straszne historie, nie wiem dzis jakis taki dzien mialam:sorry:
Teraz leze i ogladam TV zaraz sobie zrobie fasolke po bretonsku z razowcem:-)cos mnie naszlo...
Kochane mam do was pytanie , w jaki sposób gin sprawdza czy szyjka macicy jest zamknięta wklada palec i naciska na brzuch?moze to i głupie pytanie ale jak mam wizyte to bez tego badania wizyta sie nie obejdzie:szok:

Phelania, no mnie gin też zawsze tak bada.. W środę znowu wizyta, może zrobi też usg, bo sie staskniłam za tym moim maym łobuzem :)
Kurcze nie wiem co zjesć na kolację?

dzięki dziewczyny...dzisiaj hormony wygrały bez łez się nie obeszło mimo braku konkretnego powodu...czasem się zastanawiam czy będę dobrą mama i już sam brak odpowiedzi na to pytanie sprawia, że jest mi smutnoo...

Phelania też mam to badanie na każdej wizycie i może to głupio zabrzmi ale nie mam pojęcia w jakim celu...

wydaje mi sie ze sprawdza czy nie ma rozwarcia i czy szyjka jest zamknieta:eek:hehe a u mnie tez zaglada patrzy czy nie ma stanu zapalnego i nadżerki;-)Akurat zawsze mi o tym mowi:-)
Nastazja - to spytaj sie na wizycie czemu naciska na brzuch- bo to dosc nie przyjemne uczucie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry