reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Czesc kochane Mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!11

ale sie stesknilam:):):):)
mam dopiero neta od 4 dni!!!!!!!!!!!!1
nie mioalam bo byly wichyry i cos im soie popsul system;/;/;/
a dzis wrocilam z wizyty i prosze jest net huuuuuuuuuuraaaaaaa!!!!!

ide napisac co na wizycie tutaj tylko napisze....

100 procent dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie królewna:p

wieczorem popisze wiecej i poczytam:):*

cześć :)
Ja mam dzisiaj ciężką noc za sobą :( Zgaga mi tak dokuczała że nie mogłam spać przez pół nocy :/ Później jak już udało mi się zasnąć śniły mi się takie koszmary że hoho... Dopiero nad ranem udało mi się spokojnie pospać :) W sumie od jakiegoś czasu każda moja noc jest straszna i nie do końca przespana :/
Ja już mam posprzątane dzisiaj :) Więc jest luzik :) Na razie nic mnie nie boli. Ale pewnie zaczną bolec mnie plecki :( Też pomagam sobie poduszką między nogi :D To takie wygodne :) Poluję na poduszkę "rogala" :) Są tutaj nieziemsko drogie ale chyba namówię męża :)
Wizytę u lekarza mam za tydzień, USG dopiero w 28 tygodniu. A już niedługo rejs do Kopenhagi :D O jak się cieszę na ten wyjazd :D
Pozdrawiam :)

Becia tylko się nie smuć bo dzidzi też będzie smutno jeszcze bardziej niż Tobie a chyba tego nie chcesz...Musisz trochę nabrać dystansu bo oszalejesz, swoją drogą to niezłe z niego ziółko skoro tak traktuję swoją kobietę w dodatku z jego dzieckiem pod sercem...
Trzymaj się kochana i nie daj się mu!!

Hej:)
Ja juz sie uporalam ze sprzataniem wiec mam czas na komputer, bo Mariczka wlasnie usnela :)
Dziewczynki ktore u mnie cos kupiły wyslałam PW :)

Znalazlam dzisiaj jeszcze troche ubranek po Mariczce wiec tez niedlugo wstawie na gielde :)

Klariss ja swojego P pozlalam przez znajomych. Tzn znamy sie juz baaardzo dlugo, kiedys jak mielismy po 14 lat to bylismy ze soba, ale on za bardzo sie wtedy zaangazowal a ja sie przestraszylam i zakonczylam zwiazek, potem kazdy poszedl w swoja strone, czasami sie widywalismy gdzies przypadkiem. Ja znalazlam chlopaka z ktorym bylam prawie 3 lata on tez kogos tam mia. ktoregos razu sie umowilismy na spacerek taki kolezenski i zaczelo znowu iskrzyc, Ja w swoim zwiazku nie bylam baardzo szczesliwa bo wpadla juz monotonia i tak sie zaczelo :) A teraz mamy kochana Maricze i synka w drodze :)

A ja sie pochwale, wczoraj rano obudzilam sie z wielgachna plama na koszuli. Zaczyna mi leciec siara z piersiatek :D
Izi super ze juz jestes i ze wizyta udana :) I ze bedzie krolewna widze ze radosc ogromna :)

Witajcie brzuchate,

Mialam napisac jak po mojej wizycie u Ginka ,ale pojechalismy od razu z M na grila i wrócilismy wczoraj wieczorem:sorry:
Wizyta bedzie opisana w odpowiednim watku zeby nie zasmiecac forum:tak:;-)
Koniec remontu zbliza sie duzymi krokami,tak sie ciesze bylam dzis rano w ikei i kupilam pudelka na rózne drobiazgi,dzis robie porzadek w dokumentach:confused2:Od 2 dni strasznie ciagnie mnie macica:szok:ale tak ze nie moge stanac na jedna noge a przy wstawaniu tragedia mowilam swojemu Ginowi to powiedzial ze to wizadla i zebym brala no spe ale ból jest naprawde czasem nie do zniesienia.

izi85 - gratuluje księżniczki.

Ja swojego M poznalam poprzez radio:-Dpozniej sie zaczely sms i tak jestesmy prawie 6 lat po ślubie, a znamy sie 11:-)

xxasienkaxx2 - nie denerwuj sie , bo to nie ma sensu tacy sa faceci:no:

Dobra dziewczynki lece opisywac sobotnia wizyte i robie porzadki.
Buziaki

izi gratuluję Księżniczki =)

M poszedł do pracy a ja się zastanawiam co wybrać popołudniową drzemkę czy sprzątanie komody bo muszę kolejną szufladę sprzątnąć na ciuszki Maleństwa.
Ale chyba na początek się położę z godzinkę a potem wezmę za sprzątanie bo jakoś mi się oczka zamykają.
Tak więc uciekam do łóżeczka wejdę później =)

Miłego dnia ...

reklama
Widzę, że nastał temat poznawania :) ja swojego poznałam w straży :) tzn, żeby było śmieszniej, nie tej w mojej miejscowości ;p wróciłam po 3,5 miesiąca z UK, jak miałam 18 lat żeby dokończyć technikum i wrócić tam znowu, ale trach i napatoczył się żołnierz i w dodatku strażak ochotniczy :) koleżanka mnie zaprosiła na grilla do siebie i wylądowałyśmy z jej chłopakiem w budynku straży i tam siedział mój przyszły mąż :) także też ciekawie, bo dzięki niemu nie wróciłam do Anglii ;p

Do góry