reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Zabcia musze uporzadkowac w garazu rzeczy bo ma tyle ze moj m mnie wyzywa:p:p
a oczywiscie jeszcze kupuje nowe hehehee

takze szybko kupujcie :):):)
jak cos z cena nie pasuje to pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe chyba że tak =)

Ja dzisiaj wyciągnęłam wszystkie rzeczy jakie kupiłam dla Maluszka spisałam na kartce co mam i w jakich ilościach ... jest już sporo tego a nadal bym kupowała a już nie mam gdzie chować =)

Hej
Ja dziś porobiłam porządki w pościelach i mam do łóżeczka już wszystko.Po dzieciach mi zostały,tak więc tylko brak łóżeczka.
też muszę zrobic sobie listę co jeszcze.Ale początkową wyprawkę ciuchową już mam :tak:
Tylko komodę muszę na dziecięce rzeczy kupic,bo też nie mam miejsca na nie :dry:

Czesc Dziewczyny, cięzkie dni za mną, nie miałam nawet siły pisać. Nie potrafię dzisiaj zasnąć, choć od wczesnej godziny jestem na nogach. Mam nadzieje, że się wszystko zacznie powoli układać w moim życiu i jak już Adaś się pojawi problemy znikną i będziemy szczęśliwi.
Aaa co do mojego synka, to codziennie kopie, wiec jestem spokojna. Zamówiłam mu dzisiaj rożek, jeszcze w tym miesiącu kupimy kocyk i smoczki :) Podobnie jak Żabcia, mam listę i po kolei realizuję. Podobno wszystkie siostry mojej mamy się też zrzucają na wyprawkę, dadzą mi pieniążki, za które chcę kupić łóżeczko.

O rany, jutro zaczynam 24 tydzień :szok: Gdyby nie ten suwak, to bym sie pogubiła tak ten czas leci :shocked2:

reklama
nastazja dokladnie tak jak piszesz,gdyby nie suwaczek to bysmy nie wiedzialy ze tak szybko nam mija ta ciaza:):)
mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po twojej mysli!Trzymaj sie!!!!!

Do góry