reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Ja właśnie też się zastanawiałam nad zakupem takich nakładek silikonowych, bo tyle dziewczyn mi już mówiło że jak się karmi dziecko to strasznie sutki bolą.
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
nikuss, ale chyba nie wiem o jakie wkładki chodzi, czy o takie powiekszajace biust do stanika? takich nie uzywałam, ale chyba dają efekt. Są jeszcze slikonowe nakładki na brodawki, ale to dopiero w trakcie karmienia, więc chyba nie o to Ci chodzi...
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Ja myślałam że nikuss chodzi o takie do karmienia.
Mi chodzi o takie
AVENT SILIKONOWE OSŁONKI nakładki NA PIERSI (1751019772) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym sądzicie ??
Mi chodzi o takie
AVENT SILIKONOWE OSŁONKI nakładki NA PIERSI (1751019772) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym sądzicie ??
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
hehe no ja własnie nie wiem o jakie moze chodzic, ale te na brodawki to lepiej zakup sobie zostawic na po porodzie, bo nie ma sensu wydawac na to kasy jak nie wiadomo czy beda potrzebne...mnie np nie bolały, ani nawet nie były podrażnione brodawki jak Młody pil z cyca, ale wiem, że dla niektórych dziewczyn to istna katorga,więc takie nakładki napewno moga pomóc zminimalizować ból. Wszystko jest indywidualne... wyjdzie w praniu
Ostatnia edycja:
ja przy Patryczku nie mialam i wytrzymalam bez..najgorsze byly pierwsze dni...a pozniej juz szlo elegancko.Ja myślałam że nikuss chodzi o takie do karmienia.
Mi chodzi o takie
Co o tym sądzicie ??
dagne super fotki gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!1
inka85
Mamusia Aleksego
dobry wieczór!!
witam nowe Mamusie a stałym bywalczynią gratuluję poznanych płci.
ja po powrocie ze szpitala trochę pospałam a później pomogłam mojemu M w malowaniu i jakoś dzień zleciał.
jutro znów muszę jechać do szpitala po wypis bo dziś był taki wir na oddziale,że o 13 nie było jeszcze wypisów.
przy okazji skoczę do h&m kupić spodnie, niestety nie ma promocji i trzeba zapłacić 150zł ale cóż, potrzebuję jakiś bardziej eleganckich spodni!!
a ja za namową nowej Mamy Violett proponuję rozważenie propozycji utworzenia tematu "wizyty, USG i inne takie "---> nasza moderator może wyrazi zgodę ?? (pozdr Sergee)
dobranoc
witam nowe Mamusie a stałym bywalczynią gratuluję poznanych płci.
ja po powrocie ze szpitala trochę pospałam a później pomogłam mojemu M w malowaniu i jakoś dzień zleciał.
jutro znów muszę jechać do szpitala po wypis bo dziś był taki wir na oddziale,że o 13 nie było jeszcze wypisów.
przy okazji skoczę do h&m kupić spodnie, niestety nie ma promocji i trzeba zapłacić 150zł ale cóż, potrzebuję jakiś bardziej eleganckich spodni!!
a ja za namową nowej Mamy Violett proponuję rozważenie propozycji utworzenia tematu "wizyty, USG i inne takie "---> nasza moderator może wyrazi zgodę ?? (pozdr Sergee)
dobranoc
reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
No w sumie fajny pomysł z tym nowym wątkiem bo tak to zdjęcia naszych maluszków giną gdzieś w temacie a tak to by się wchodziło i można by było pooglądać zdjątka Kruszynek =)